abbot Odesláno 11. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2011 Opět doma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Redy Odesláno 22. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2011 Citizen Eco-Drive CB0020-50E Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coolidge Odesláno 23. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2011 (upraveno) Casio mdv-102 . sfítí to jak sfina Upraveno 23. února 2011 uživatelem Coolidge Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xnokiax Odesláno 25. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2011 pridam aj ja moje Luminox 8050. takto svietia stale Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 26. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2011 Seiko SGD449P1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beny Odesláno 26. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2011 (upraveno) Mido Multifort, pokus o noční foto Upraveno 26. února 2011 uživatelem beny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 27. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2011 Několik z mých oblíbených potápek od Seiko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 15. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2011 hamilton pionýr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 15. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2011 ten pionier celkom pekne svieti. je to tak aj naozaj alebo len s pekne dlho otvorenou uzavierkou?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 15. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2011 ten pionier celkom pekne svieti. je to tak aj naozaj alebo len s pekne dlho otvorenou uzavierkou?? to je focený na iA = na blbečka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 15. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2011 to je focený na iA = na blbečka to uz asi vsetci na fore vedia ale na moju otazku si mi este neodpovedal.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 15. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2011 to uz asi vsetci na fore vedia ale na moju otazku si mi este neodpovedal.. jestli se ptáš na otevřenou dírku, tak nevím ale zeptám se moment ........................................................................... tak prej taky neví, bylo to prej na blbečka - víc z něj nedostanu, je zarputilej po mně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 15. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2011 jestli se ptáš na otevřenou dírku, tak nevím ale zeptám se moment ........................................................................... tak prej taky neví, bylo to prej na blbečka - víc z něj nedostanu, je zarputilej po mně ta iA ma zaujimave funkcie tak budem proste predpokladat ze lumi je ako vacsinou u Hamiltonu mediocre. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 15. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2011 ta iA ma zaujimave funkcie tak budem proste predpokladat ze lumi je ako vacsinou u Hamiltonu mediocre. jo to bude ono --- co to znamená česky? abych si rozšířil slovní zásobu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 15. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2011 prumerna (tie ceske makcene a kruzky nad U zial na klavesnici nemam, sorac) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 15. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2011 prumerna (tie ceske makcene a kruzky nad U zial na klavesnici nemam, sorac) to slovo znám, ale díky - ano je průměrná, zašedlá a divná - nic vyjímečného se nekoná, prostě svítěj jako skoro všechno kolem nás Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Churchill Odesláno 15. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2011 ten pionier celkom pekne svieti. je to tak aj naozaj alebo len s pekne dlho otvorenou uzavierkou?? Po nasvícení svítí pěkně, ale rychle hasnou. Prostě Hamiltony ale vydrží svítit rozhodně déle, než Konzervejšny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
224477 Odesláno 16. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2011 seiko ventura, fotene mobilom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Badguy Odesláno 18. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2011 Po třech měsících čtení fóra jsem dospěl k názoru napsat první příspěvek a vložit první snímek nových Traserů právě sem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 20. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2011 sorry za tu velkost, ale nechce sa mi ich zmensovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se