Návštěvník YPO? Odesláno 27. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2009 pouze pro znalce - co je to za hodinky ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 27. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2009 pouze pro znalce - co je to za hodinky ? samuraie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO? Odesláno 27. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2009 ano - bylo to těžké Barva ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO? Odesláno 27. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2009 bila? jojo - koupil jsem je od lolohha za 7 a půl + chechtací pytlík zdarma - dobrej kauf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kurnajanek Odesláno 7. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2009 Moje nightshots foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 7. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2009 (upraveno) To Kamil: Bylo by bezva, kdyby si obrázek bez dalších komentářů, jen s údaji o expozici, hodil na forum LÜM-TEC: http://www.watchandclockforum.com/viewtopi...f9&start=30 Promiň, já si tvůj příspěvek přečetl až teď. Nechce se mi tam registrovat, klidně je použij a dej je tam sám, jestli chceš. EDIT: kurnajanek hezký, jen připiš údaje o expozici, pls. Upraveno 7. dubna 2009 uživatelem Kamil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 8. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2009 Nebyla úplná tma, ale svítí dost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harry Odesláno 8. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2009 Právě jsem učinil náhodný, o to více však překvapující objev - oranžový pásek Fortis po nasvícení také svítí!!! Zkusil jsem to přes celou noc a i k ránu byl lehce rozeznatelný. Tyto fotky jsou automatem Nikon S-10 (nic jiného nemám). Hodně šero Úplná tma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 8. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2009 Fotka nic zvláštního, zajímavý je na ní hlavně to, že je už několik roků na stránkách azwatch bez mýho vědomí a svolení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruda Odesláno 8. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2009 Sice jsem tuto fotku umisťoval i do jiného vlákna, ale snad to nevadí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruda Odesláno 8. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2009 ta je fakt paradni... chlapi, jak vy to delate, ze vam to nesumi...?! Tak on šum je při plné velikosti fotky trochu vidět. ACDSee které používám na zmenšování fotek ten šum ještě trochu zredukuje. Jinak moje fotky jsou pořízené buď Sony α200 nebo Kyocera M410R. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamen Odesláno 9. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2009 Přidávám jednu svých Citizenek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO? Odesláno 11. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2009 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO? Odesláno 11. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2009 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 11. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2009 (upraveno) to YPO: Co to je za hodinky z příspěvku 39, první fotka, Fortisy? EDIT: Nebylo by do budoucna dobré, psát k obrázkům názvy a typy hodinek? Upraveno 11. dubna 2009 uživatelem Kamil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO? Odesláno 11. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2009 to YPO: Co to je za hodinky z příspěvku 39, první fotka, Fortisy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 13. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2009 Sorry za hroznou kvalitu, je to foceno jenom mobilem. Hodinky nejsou nasvíceny několik minut pod halogenem, pouze jsou v tmavé místnosti s UV světlem. Je zajímavé, že pilotky svítí běžně zeleně, ale pod UV modře. A na druhých hodinkách si lze všimnout různých barev svícení ručiček (modrá), indexů (zelená) a vteřinovky (červená) a taky orámování sklíčka (zelená), to je asi lom světla na hraně, sklíčko asi nebude vsazené úplně do pouzdra. Připomnělo mi to Rolex Milgauss, ale u těch je to o něčem jinym :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bask Odesláno 3. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2009 Baskove milovane Burany: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdr Odesláno 3. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2009 Jeden nocny snimok PRS-20 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bask Odesláno 3. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2009 Baskove milovane dream watch Nomos Tangente Sport: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se