Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Zas mi raz nevydrzala ruka na Ebay a dnes mi po peripetiach dorazil do prace balicek s drevenou skatulou a hlavne hodinkami.

Dnes sa len chvalim (inak na to by sa celkom hodil ten zamknuty - co mate prave na ruke), kedze moj mobil ma neskutocne zlu optiku. Zajtra to uz nafotim lepsie.

Ale kedze som nevydrzal a musel sa pochvalit uz dnes... Hodinky su uzasne.

Zlate cislice na ciernom ciferniku vyzeraju naozaj jedinecne, rucicky takisto. Vsetko su ciste linie, nic nerusi.

Krokous je prijemny, aj ked ho musim mat dotiahnuty na posledny otvor.

No a zozadu parada. Krasny vyhlad na strojovnu. A ze je na co pozerat.

Len jedna pikoska, ked som nastavoval datum, je az fyzicky citit ako sa preklopi, dokonca to aj v hluku je nejako pocut/citit - strasne zvlastne, take 'exkluzivne' neviem to inac popisat.

Jedna strasna fotka na zaver (ako je u mna zvykom, aj ked teraz za to moze aj fotak).

post-3295-1237494561.jpg

Upraveno uživatelem Ghill
Odesláno (upraveno)

Vzdy som chcel mat nieco z ruzoveho zlata. A toto bola sanca, ktoru som nemohol odmietnut...

Nadherne tikaju, mam ich dnes na ruke aj ked je casual Friday.

Ked bude viac casu, tak napisem o nich viac a poprosim kolegu urobit lepsie fotky, moje umenie fotograficke je vhodne iba na fotky typu 'ja a <dopln lokalitu>'

Viktor napsal:
Zenitky a rovnou zlatý, jo? :notworthy: Skvělý výběr, gratuluju. Dobrá je i volba automatickýho natahování, model s ručním nátahem bude náchylný na odrbání korunky.

EDIT: preklAp

Upraveno uživatelem Ghill
Odesláno

No takové bych si představoval k těm mým Zenith Defy jako společenskou alternativu.Pokud to není nezdvořilé,za kolik se ti je podařilo vydražit? Jsou nádherné-

Odesláno

Odpoviem Ti takto. Vydrazil som to uplne za rezervu, ktoru si drazitel nastavil a nebol z toho nadseny... A to som nebol ani ja, ked som platil clo vcera :(

Odesláno

Zatím to to nejlepší co jsem od Zenith viděl. Gratulace :speak_cool: .

Odesláno
  Ghill napsal:
Olla, tak som zobral fotak a trochu pofotil...

Čistá krása! Parádní kousek, i když zlato mě nebere - gratuluju!!! Měl jsem v oceli model Elite HW a dodnes mě mrzí, že jsem je dal pryč...

Užij si je! A nikdy se jich nezbavuj - litoval bys!!!:)

Odesláno

Dik, to naozaj neplanujem. Kym som ich nedal na ruku, tak som z nich az tak nadseny nebol, ale to sa zmenil po par chvilach nosenia. Tie hodinky su niekde inde AR safiru spolu s cifernikom a zlatymi indexami vytvaraju plasticky obraz, ako keby bolo cele sklo zvacsovacie a hodinky velmi pritahuju zrak. Nomosy ziskali vyraznu konkurenciu :)

romulada napsal:
Čistá krása! Parádní kousek, i když zlato mě nebere - gratuluju!!! Měl jsem v oceli model Elite HW a dodnes mě mrzí, že jsem je dal pryč...

Užij si je! A nikdy se jich nezbavuj - litoval bys!!!:)

Odesláno
  Viktor napsal:
... bude náchylný na odrbání korunky.

Nebude ta korunka také zlatá?

Ghill, můžeš mi prosím prozradit cenu, třeba přes SZ. Jinak gratuluji ke krásnému kousku.

Odesláno

Je zlata. To bol prave ten point.

vlabar napsal:
Nebude ta korunka také zlatá?

Ghill, můžeš mi prosím prozradit cenu, třeba přes SZ. Jinak gratuluji ke krásnému kousku.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...