Jerryl Odesláno 25. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2025 Já je nosím na kovovým tahu z Alíka a gumu už bych nechtěl. Fotky viz někde výše.
geometr Odesláno 25. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2025 Mně k nim kov nejde, koupim dycky ten origoš plasťák. Skutečností je, že ten první, co na nich byl vydržel nejdéle.
geometr Odesláno 25. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2025 No to vůbec Já to mám prostě tak, že musej bejt v origo vzhledu Mám je od ´92 a to už nejsou nějaký trendy nakoupenky.
kolky87 Odesláno 25. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2025 Taktiež rovnaká skúsenosť. Denno denne na ruke v praci. Pri okienku fastfoodu, že wau aké pekné hodinky máte na ruke, také som mala v detstve to ešte fakt existujú . Asi iné hodinky a nemám ich málo nemali také "všimné". Už teraz viem povedať, že toto mám na ruke najviac a iné ich časovo neprekonaju 2 1
Jerryl Odesláno 25. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2025 Málem jsem kvůli hodinkám přehlídnul toho mega brouka Asi nějakej tesařík. 1
Fischa Odesláno 29. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2025 Vzpomínka na mladí, Stranger Things a Dustina ... 1
Fischa Odesláno 29. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2025 před 3 hodinami, Harwey napsal: @Fischa mas to tu Diky moc za support...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se