Senseeei Odesláno 29. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2025 (upraveno) Ahojte, uz dlhsiu dobu premyslam nad hodinkami s modrym cifernikom. Kedze momentalne mam manualny chronograf a manualne oblekovky springdrive, do veselej trojky mi logicky pride sportovejsi automat. Idealne s datumom. Zatial mam dvoch favoritov, ale mozno mi nieco uslo. Grand Seiko 62GS SBGH353 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. + Zaratsu, inhouse automat, ever-brilliant ocel, 100m vodotesnost, 40mm puzdro - Servis iba v Japonsku, 12.9mm vyska, skok na spone tahu PAM03313 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. + Super cool 1950 puzdro, maju velke gule, Panerai chcem 15 rokov - strojcek je Baume Mercier, Nemam skusenost so servisom Panerai Do tretice by to mohol byt IWC Ingenieur v modrej, ale za ich cenu maju rovnaky strojcek baume ako PAM, pripadne nove Omega PO sice s ciernym cifernikom ale modrou lunetou, Tam mi vsak vadi extremne lesteny tah. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Dakujem za kazdu radu Upraveno 29. prosince 2025 uživatelem Senseeei
Moty Odesláno 29. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2025 A co Tudor Pelagos? Nebo Panerai Submersible Blu Notte PAM01068 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
lukassob Odesláno 29. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2025 Ahoj, mně si líbí všechny 4 tvoje volby. Nejvíc asi IWC. Ale líbí se mi i tyto. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Harwey Odesláno 29. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2025 Seamastre https://www.omegawatches.com/watches/seamaster/diver-300-m/catalog
SadClown Odesláno 29. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2025 (upraveno) Za mě nejhezčí modrý ciferník a super strojovna. Na 10K se taky dá dostat Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 29. prosince 2025 uživatelem SadClown 2 1 1
lukassob Odesláno 30. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2025 Tyhle Zenith v inzerci jsou taky parádní, mají průhledné dýnko s nádherným rotorem. https://forum.chronomag.cz/topic/182499-zenith-defy-classic-–-ref-95900067051m9000-–-titanium-–-blue-dial/#comment-3189273 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Radek124 Odesláno 30. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2025 @SenseeeiStrojek BM bych bral skoro jako "+" - akorát ne zkriplenou verzi v Luminorech, ale 5-denní v modrých Rivieách (za zlomek ceny) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jinak "modré" Zenith Defy už za mě nejsou modré, spíš špinavá tyrkysová - a ten nóbl tah je doslova epilátor. 1
EpsteinBarr Odesláno 30. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2025 (upraveno) Ak ta to taha k Panerai (15 rokov???) a nevadili by pouzite hodinky, skusim dva navrhy: Luminor Marina Blu Profonfo Panerai GMT EDIT: zdroj fotiek v odkazoch Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 30. prosince 2025 uživatelem EpsteinBarr
Senseeei Odesláno 30. prosince 2025 Autor Nahlásit Odesláno 30. prosince 2025 (upraveno) @EpsteinBarr Dakujem za tipy. ano 15 rokov, ale vzdy prislo nieco ine alebo mi vadila hrubka. Bohuzial ich nejde len vyskusat na den a rozhodnut sa ci 44mm nebude moc. Vlastne nad pouzitymi som ani nepremyslal, ale je to dobry tip ich vyskusat za rozumnu cenu. @SadClown JLC! Tie mi uplne vypadli. Idem rychlo kuknut na ich web. Dakujem! Upraveno 30. prosince 2025 uživatelem Senseeei 1
Senseeei Odesláno 30. prosince 2025 Autor Nahlásit Odesláno 30. prosince 2025 @Radek124 Priznam sa, ze mi to mozno uniklo, co je zmenene na P.980 vs Baume? Vela informacii zatial nie je vonku, len som obcas zahliadol ze ten strojcek je nastaveny na zivotnost 10 rokov a potom je kaput. Dakujem
Animook Odesláno 15. ledna Nahlásit Odesláno 15. ledna Přidávám tři nápady - Breitling Superocean Heritage B31 a Glasshütte Original SeaQ 1-39-11-09-81-70, můj favorit, ale hlavně na menší ruku a asi dá trochu práci sehnat do 10k. Nakonec Damasko DC96 Blue, s chronografem sem asi moc nepatří, ale zajímavý! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Senseeei Odesláno 16. ledna Autor Nahlásit Odesláno 16. ledna V 15. 1. 2026 v 11:19, Animook napsal: @Senseeei A jak máš velkou ruku? AHoj, 19cm, ale sirka zapastia je len 6.5cm, cize najradsej nosim hodinky okolo 40mm. Dakujem za tipy, na Glashute mrknem.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se