marosh Odesláno 20. března 2009 Nahlásit Odesláno 20. března 2009 (upraveno) Tak co, chronomagisté? Jsou mezi námi další fanoušci U2, jako já? 6.8.2009 Chorzow-Polsko, U2-3600Tour, kdo tam bude? Já, jo. Včera o půlnoci se zadařilo... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 20. března 2009 uživatelem marosh
gerhard Odesláno 20. března 2009 Nahlásit Odesláno 20. března 2009 Ahoj, ahoj ,ja idem Dublin Croak Park 24.7. .konecne snura,novy album ma nesklamal.
marosh Odesláno 20. března 2009 Autor Nahlásit Odesláno 20. března 2009 (upraveno) Hm, tak to budeš na "domácím zápase", to bude mít extra grády. Viz DVD U2:Go Home-Live at Slane Castle. Já to mám do Polska za humny, bydlím na hranicích s Polskem. Mě nové album zklamalo, chybí mi tam nějaký záchytný bod, ta hudba se line tak nějak jednotvárně. Předchozí deska se mi jeví o moc lepší, ale co, věřím že třetí koncert U2, na kterém nebudu chybět, bude zase skvělý... Upraveno 20. března 2009 uživatelem marosh
nAscA Odesláno 20. března 2009 Nahlásit Odesláno 20. března 2009 Bohuzel co vyslo po albu Zooropa je nic moc. Ale to posledni je snad prislibem do budoucnosti, ze by mohlo byt i lepe. Byl jsem na POP v Praze a nebylo to spatne.Osobne se spis tesim na koncert Depeche Mode, jen jeste nevim, kam na nej pujdu.
kubson Odesláno 20. března 2009 Nahlásit Odesláno 20. března 2009 mě se poslední deska líbí, na koncert bych jel, kde se ty lístky do polska kupují?
Hasňa Odesláno 20. března 2009 Nahlásit Odesláno 20. března 2009 Taky se mi posledni album docela libi. Ale predchozi mozna fakt prece jen trochu vice. Jen me stvou sykavky v Moment of Surrender. Je fakt, ze to zatim brousim v praci v compu na sluchatkach a na velkem HiFi doma jsem to jeste nemel, ale i tak si nejsem jist jestli tady pri masteringu neslapli vedle. Na koncert do Polska jedu diky Tobe, takze diky. V ojczyzne bude mejdan! Letenky uz jsou koupene.
tombed Odesláno 20. března 2009 Nahlásit Odesláno 20. března 2009 maroszi, kde se prosím tě dají koupit lístky? mohli by jsme jet hromadně, dobrovolně budu řídit...
panedge Odesláno 20. března 2009 Nahlásit Odesláno 20. března 2009 (upraveno) Já samozřejmě v Polsku nebudu chybět,pro mě jsou U2 srdcovka a patřím k největším fandům.Mě se taky zadařilo včera o půlnoci,byl sem na nch v Praze ,v Chorzowe a teď znova takže se nemůžu dočkat!Jinak nová deska je podle mýho fantastická a daleko předčí dvě předešlé...Jinak jestli ste ještě v Chorzowě nebyli tak se připravte ,že je to nepěkné město..Ostrava je proti tomu Las Vegas Jo jinak to že sem fanda mohlo někomu dojít už podle nicku že :-) Upraveno 20. března 2009 uživatelem panedge
tombed Odesláno 20. března 2009 Nahlásit Odesláno 20. března 2009 kubsone: ticketpro tak jsem koupil jeden z posledních...uff, těším se
panedge Odesláno 20. března 2009 Nahlásit Odesláno 20. března 2009 mě se poslední deska líbí, na koncert bych jel, kde se ty lístky do polska kupují? Na ticketpro.cz to můžeš ještě zkusit,ale myslím že nepochodíš .Další možnost je teď sledovat Aukro tam se určitě něco objeví,další možnost je Ticketpro.pl
Aldo Odesláno 20. března 2009 Nahlásit Odesláno 20. března 2009 Na tomhle videu multi-instrumentalista (a komik) Bill Bailey ukazuje na čem staví hudba U2. Myslím, že by jste to měli vidět. Jinak NO FLAME, U2 si taky rád poslechnu.
Hasňa Odesláno 20. března 2009 Nahlásit Odesláno 20. března 2009 Jo, to je docela vtipne, o tom zadna. Mam plnou audioteku Methenyho, Bensona, Klugha, Ritenoura, Claptona a dalsich. Vim, jak tu show U2 dela. Ale dela to nejlepe na svete. Richard Hammond rikal kdyz testoval nove BMW 3: "BMW is a bit like U2, you know you're supposed to hate them but when you hear their new album you know they've done it again."
marosh Odesláno 21. března 2009 Autor Nahlásit Odesláno 21. března 2009 maroszi, kde se prosím tě dají koupit lístky? mohli by jsme jet hromadně, dobrovolně budu řídit... Díky za nabídku na společný zájezd na Stadion Slaski, ale už jsme naplnili vlastní povoz. Takže pojedem po vlastní ose.
ricous Odesláno 21. března 2009 Nahlásit Odesláno 21. března 2009 (upraveno) Osobne se spis tesim na koncert Depeche Mode, jen jeste nevim, kam na nej pujdu. Díky za tip - právě jsem na netu koupil dva lístky a pojedu ukázat své šestnáctileté dceři kapelu, jejíž koncert v roce 88 byl pro mne tím nejzásadnějším a nejbáječnějsím, co jsem kdy v muzice zažil. Jinak k U2 - mám je rád, ale poslední deska mne tak trochen zklamala... Ale třeba ji časem ještě naposlouchám a změním názor. Upraveno 21. března 2009 uživatelem ricous
gerhard Odesláno 27. března 2009 Nahlásit Odesláno 27. března 2009 Díky za tip - právě jsem na netu koupil dva lístky a pojedu ukázat své šestnáctileté dceři kapelu, jejíž koncert v roce 88 byl pro mne tím nejzásadnějším a nejbáječnějsím, co jsem kdy v muzice zažil. Jinak k U2 - mám je rád, ale poslední deska mne tak trochen zklamala... Ale třeba ji časem ještě naposlouchám a změním názor. doporucujem sa zapocuvat, cestou do prace - skvele, pozri si aj na show Davida Lettermana http://www.youtube.com/watch?v=xGurpsGKPCg, bude to skvele. Je vychytavka na treti koncert 27.7. v Dubline on-line uz frci . Oficialny predaj v stredu 1.4.. Tesim sa na dobru hudbu .
marosh Odesláno 28. března 2009 Autor Nahlásit Odesláno 28. března 2009 Lístky už mám v ruce. Těžká logisticko-objednávací akce skončila úspěšně. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tombed Odesláno 28. března 2009 Nahlásit Odesláno 28. března 2009 taky včera dorazil...operace se zdařila
nAscA Odesláno 28. března 2009 Nahlásit Odesláno 28. března 2009 Díky za tip - právě jsem na netu koupil dva lístky a pojedu ukázat své šestnáctileté dceři kapelu, jejíž koncert v roce 88 byl pro mne tím nejzásadnějším a nejbáječnějsím, co jsem kdy v muzice zažil. Jinak k U2 - mám je rád, ale poslední deska mne tak trochen zklamala... Ale třeba ji časem ještě naposlouchám a změním názor. No tuto kapelu posloucham okolo 20 let (DM) a stale se mi to neomrzelo. (jj kde jsou ty casy, kdy jsem podle Dave Gahana chodil ucesny a oblikany ) BTW vcera jsem stahl jejich unikle album na netu a prvni poslech nic moc, ale kazdy dalsi lepsi a lepsi. Ted k U2. Kamarad byl vcera na nich na stade de france, tak zkusim vydolovat nejake info.
Chorche Odesláno 28. března 2009 Nahlásit Odesláno 28. března 2009 Jsem rád, že je nás tady víc, pro mě je to absolutně zásadní kapela, začal jsem je poslouchat poměrně pozdě, nicméně, ať jsem od té doby slyšel cokoliv, už je to nepřekonalo. Pokud jde o novou desku, kašlu na většinu českých recenzentů a hodnotím naprosto kladně, pravděpodobně již nevydají nic zásadního, ale drží si pořád neskutečně vysokou kvalitu. Jen s koncertem mi to asi zase nevyjde, takže zatím tiše závidím všem, co už máte lístky...ale ještě to nevzdávám
Skydiver Odesláno 29. března 2009 Nahlásit Odesláno 29. března 2009 Myslíte na BONA toho pokrytce s mesiáškým komplexem (jak kdosi napsal) nene, všechno kolem U2 je zbytečně velkej hype, po tom co vydali JOSHUA TREE a ZOOROPA je to porad to samy dokolecka - zachrante svet, pááááč je to ve vašich rukou a podobný sračky (pardon) ani hudebně tam nevidím žádný posun. Nová deska = průměr, nic co bych točil v přehrávači denně. Omlouvám se fanouškům. Na druhou stranu tu máme DM na jejichž koncertu jsem byl už 2x a to je podle mě jiný kafe, i po 20 letech totálně vyprodané stadiony a za chvíli tu máme novou desku
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se