Victorie Odesláno 24. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2016 Bohuzel mi na stredu pristal teambuilding, takze nemuzu Sent from Fialky founu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kex Odesláno 16. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2017 Zdar! Nezdá se vám zoufalé, jak nám to v Plzni umřelo? Co zkusit udělat sraz třeba ve druhé polovině září? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 17. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2017 Já jsem pro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbenny Odesláno 26. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2017 Moje kabelka je sice dost prazdna, ale taky bych se srazil a pokecal o zavislostech :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 30. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2017 Srazu v Plzni bych se s dovolením taky zúčastnil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 30. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2017 +1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kex Odesláno 2. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2019 Tak pánové a dámy! Když jsme se snažili dobrat nějakého konsenzu ohledně data plzeňského srazu, tak do nějak nedopadlo. A teď je ten advent, všechny dobré věci se daří. Takže si dovoluji (a snad to nebudete vnímat jako příliš troufalé) vyhlásit datum plzeňského adventního srazu Chronomagu na pátek 13. 12. 2019. Místo ještě upřesním podle toho, kolik z magů Plzně a blízkého okolí bude mít chuť a možnost dorazit... Doufám, že se nebudu někde dávat pivo sám! Pište, kdo chcete a můžete, buď sem nebo SZ. Mějte se krásně a doufám, že se sejdeme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dlubix Odesláno 2. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2019 (upraveno) Tak pánové a dámy! Když jsme se snažili dobrat nějakého konsenzu ohledně data plzeňského srazu, tak do nějak nedopadlo. A teď je ten advent, všechny dobré věci se daří. Takže si dovoluji (a snad to nebudete vnímat jako příliš troufalé) vyhlásit datum plzeňského adventního srazu Chronomagu na pátek 13. 12. 2019. Místo ještě upřesním podle toho, kolik z magů Plzně a blízkého okolí bude mít chuť a možnost dorazit... Doufám, že se nebudu někde dávat pivo sám! Pište, kdo chcete a můžete, buď sem nebo SZ. Mějte se krásně a doufám, že se sejdeme. Zdarec. Firemní večírek ve stejný den ?:/ Upraveno 2. prosince 2019 uživatelem dlubix Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(eco)Driver Odesláno 2. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2019 Já bych přišel, pokud mi do toho nic nevleze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 2. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2019 V pátek 13. Tam snad nic nemám, takže bych dorazil. Odesláno z mého SM-G920F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 4. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2019 Díky za snahu to zorganizovat. Já prozatím pade na pade (mám v ten den mít předvánoční poker s kamarády). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eklektik Odesláno 4. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2019 Ha, jsem ani nevěděl, že se v Plzni taková setkání pořádají. Já tam předběžně na ten datum také něco mám, ale pokud by to padlo, tak bych se s dovolením rád připojil. Do kdy je třeba potvrdit účast? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomNguyen Odesláno 4. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2019 Já zkusím teda dorazit, na minulém jsem byl taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 4. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2019 Já to 13. na 90% nedám, ale chválím snahu a hlavně styl. Prostě určit bez keců datum a místo, je jedinej způsob jak se tady v Plzni můžeme občas sejít:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kex Odesláno 4. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2019 (upraveno) Díky všem, že se ozvali. Ha, jsem ani nevěděl, že se v Plzni taková setkání pořádají. Já tam předběžně na ten datum také něco mám, ale pokud by to padlo, tak bych se s dovolením rád připojil. Do kdy je třeba potvrdit účast? Účast netřeba potvrzovat. Když nikdo nepřijde, dám si pivo a půjdu domů. Aby nedošlo k nějaké blamáži (jak už se asi kdysi stalo), udělám na stůl v knajpě ceduli s logem Chronomagu :-D Místa na výběr:A ) Vodnář Bar Bílá Hora (moje srdeční záležitost, ale logisticky trochu z ruky... https://www.restu.cz/bar-vodnar/);B ) Klub malých pivovarů (https://www.klubmalychpivovaru.cz)C ) Švejk u pětatřicátníků (https://www.svejkplzen.cz/home/)D ) někdo navrhne nějaké jiné, lepší, skvělé místo :-D Upraveno 4. prosince 2019 uživatelem Kex Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 4. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2019 Bílá Hora je z ruky. Byl bych buď pro ty malé pivovary, nebo třeba 12, nebo Pracovní Corso v Kopeckého sadech. Odesláno z mého SM-G920F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 5. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2019 Je mi blbý kecat do místa srazu, když ani nejsem schopnej potvrdit účast. Ale stejně to udělám :-D Vodnáře neznám (díky za tip, tam určitě zaskočím), ale pro takovou akci bude asi schůdnější něco v centru. Ještě bych dal ke zvážení: Pivotečka, Pivstro, Pivní klub Modrá hvězda, Srdcovka Corso nebo nově otevřenej Raven City Pub. (Jo, mám rád pivo...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 5. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2019 (upraveno) Raven v Bolevci! Nahoře se dá rezervovat stůl. Upraveno 5. prosince 2019 uživatelem Pavelpu27 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 5. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2019 Ten jsem schválně nezmiňoval neb to není úplně v centru, ale samozřejmě taky skvělá volba. Jejich mladší podnik v centru je taky kapacitně dobrej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 5. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2019 Chtěl jsem to napsat, Raven fajn, ale je z ruky. Sice se mi moc toho 13tého nehodí (raději bych někdy v týdnu, třeba úterý 17.), ale přišel bych, byl bych pro někde poblíž centra - chodívám do Beer Factory, mají pouze vlastní pivo, ale ta dvanáctka se dá .... Myslím, že bych tam taky mohl zamluvit stůl separé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se