ricous Odesláno 25. března 2009 Nahlásit Odesláno 25. března 2009 New X-Bob napsal: Ricousi, člověče, až tohle všechno zmanageruješ, při tom množství a našich různých poblázněných SZ, myslím, že Tvůj avatar Ti možná bude podobný. Smekám dopředu před Tebou onu čepici, že se toho nebojíš Bojim - a nejhorší bude, jestli se to nepovede a bude to stát za To se pak ...
Petr_H Odesláno 25. března 2009 Nahlásit Odesláno 25. března 2009 Hergot. Kontrolujte si, co kopirujete. Mizej tam pak jmena. GRIGIO: 1) ricous 2) bandicoot 3) Muffik 4) Jerryl 5) Adam99 6) HonzaX 7) pavča 8) filo-boxer 9) jorix 10) Ruda 11) sery.vlk 12) dawe009 13) vonhazlov 14) Quasar007 15) Kalifx 16) Malaket 17) Kirn 18) Jakubisko 19) MarvinX 20) HB63 21) lib 22) HonzaS 23) kibi 24) kibi 25) cody 26) Vlastimil Talanda 27) Peta-Biker 28) DaDriva 29/ Tara 30) MarcelG 31) utrejch 32) Elda76 33) skalis 34) Traveller 35) New X-Bob 36) SRSONOR NAVY: 1) Adam99 2) Peta-Biker 3) People 4) spiderer 5) Senseeei 6) Muffik 7) Conrad 8) Quasar007 9) Malaket 10) New X-Bob 11) Martin Krkoška 12) MarvinX 13) gandalf 14) HB63 15) KGrob 16) KGrob 17) kibi 18) pavča 19) cody 20) Vlastimil Talanda 21) Pajac 22) Kupa54 23 vlamor 24)Honza1 25) People 26)jovani 27) jorix 28) Jerryl 29) Traveller 30) bandicoot 31) Petr_H JE JEDNO (dle většiny): 1) Alessio
pavča Odesláno 25. března 2009 Nahlásit Odesláno 25. března 2009 ricous napsal: HOTOVO - 45 šedých, 37 navy. Měl bych mít co nejdříve fakturu a udělám rozpočet, na kolik přesně vyjde jedna čepice. Pak nastane to, čeho se bojím já - domluva na logistice... Byl bych rád, kdyby si distribuci pro pražáky vzal někdo na starost - příští sobotu bych je dovezl, převzal peňouze a poděkoval ..... Pokud by Ti to pomohlo a pokud se nepřihlásí někdo "známější", tak není problém se pro distribuci v Praze dohodnout, dám Ti peníze, Ty mi dáš čepice a pak bych to viděl na předání na jedné či několika schůzkách, asi nejlépe někde na trase metra.
Filini Odesláno 25. března 2009 Nahlásit Odesláno 25. března 2009 Petr H: no neviem odkial si kopiroval, ale min mna si vynechal !
vikhra Odesláno 25. března 2009 Nahlásit Odesláno 25. března 2009 Filini napsal: Petr H: no neviem odkial si kopiroval, ale min mna si vynechal ! Taky jsem nějak vypadl
People Odesláno 25. března 2009 Nahlásit Odesláno 25. března 2009 (upraveno) v tom poslednom zozname som na 3 a aj 25 pozicii. Staci mi len jedna. Zoznam mal byt kompletny dnes rano. Upraveno 25. března 2009 uživatelem People
Conrad Odesláno 25. března 2009 Nahlásit Odesláno 25. března 2009 pavča napsal: Pokud by Ti to pomohlo a pokud se nepřihlásí někdo "známější", tak není problém se pro distribuci v Praze dohodnout, dám Ti peníze, Ty mi dáš čepice a pak bych to viděl na předání na jedné či několika schůzkách, asi nejlépe někde na trase metra. Pokud by jsi byl tak laskav pro Prahu by to bylo ideální
Filini Odesláno 26. března 2009 Nahlásit Odesláno 26. března 2009 People napsal: v tom poslednom zozname som na 3 a aj 25 pozicii. Staci mi len jedna. Zoznam mal byt kompletny dnes rano. tak tak, ten zoznam co postoval vcera rano Ricous bol konecny a snad aj spravny vid: Konečný seznam: GRIGIO: 1) ricous 2) bandicoot 3) Muffik 4) Jerryl 5) Adam99 6) HonzaX 7) pavča 8) filo-boxer 9) jorix 10) Ruda 11) sery.vlk 12) dawe009 13) vonhazlov 14) Quasar007 15) Kalifx 16) Malaket 17) Kirn 18) Jakubisko 19) MarvinX 20) HB63 21) lib 22) HonzaS 23) kibi 24) kibi 25) cody 26) Vlastimil Talanda 27) Peta-Biker 28) DaDriva 29/ Tara 30) MarcelG 31) utrejch 32) Elda76 33) skalis 34) Traveller 35) New X-Bob 36) Gerhard 37) SRSONOR 38) Lukas Svoboda 39) romanm 40) marty 41) babacho 42) kejklik 43) PigyCZ 44) Alessio NAVY: 1) Adam99 2) Peta-Biker 3) People 4) spiderer 5) Senseeei 6) Muffik 7) Conrad 8) Quasar007 9) Malaket 10) New X-Bob 11) Martin Krkoška 12) MarvinX 13) gandalf 14) HB63 15) KGrob 16) KGrob 17) kibi 18) pavča 19) cody 20) Vlastimil Talanda 21) Pajac 22) Kupa54 23 vlamor 24)Honza1 25)jovani 26) jorix 27) Jerryl 28) Traveller 29) bandicoot 30) Gerhard 31) Ruda 32) MarcelG 33) PigyCZ 34) kejklik 35) vikhra 36) Filini a uz ho nemotajme, nechajme ho pracovat
pavča Odesláno 26. března 2009 Nahlásit Odesláno 26. března 2009 ricous napsal: No už mi chodí SZ od těch, co budou chtít poslat čepice v bublinkové obálce. Obratem zasílám číslo účtu a vyplňuji si udělanou tabulku (pořádek muší bejt )..... Tak nevím, už jsem poslal dvě zprávy se žádostí o číslo účtu, abych mohl zaplatit své dvě čepice, nabízel jsem i pomoc s distribucí v Praze, a ono nic, ale ono je toho asi moc, takže čekám dál.
ricous Odesláno 26. března 2009 Nahlásit Odesláno 26. března 2009 (upraveno) pavča napsal: Tak nevím, už jsem poslal dvě zprávy se žádostí o číslo účtu, abych mohl zaplatit své dvě čepice, nabízel jsem i pomoc s distribucí v Praze, a ono nic, ale ono je toho asi moc, takže čekám dál. Ahoj, už jsem ti poslal SZ - omlouvám se, byl jsem mimo PC (dvojčata se rozhodla dělat problémy...). Samozřejmě bych byl rád, kdyby si vzal Prahu někdo na starost, moc mi to pomůže. Musíte se ale domluvit sami, dávat ještě tohle dohromady by bylo nad mé síly. Jenom mi pak pošli seznam ať vím, pro koho budeš čepice brát. R. EDIT: zítra vyvěsím upravený seznam, doplním "odpadlíky", nějaké místo tam snad ještě bude. Upraveno 26. března 2009 uživatelem ricous
pavča Odesláno 26. března 2009 Nahlásit Odesláno 26. března 2009 (upraveno) Po výměně SZ s ricousem jsme víceméně dohodnuti na tom, že bych v rámci svých skromných sil pomohl s distribucí čepic v Praze a v blízkém okolí. Jak jsem psal výše, bylo by asi nejlepší udělat, dle časových možností objednatelů, schůzku nebo několik schůzek v Praze, asi nejlépe na trase metra. Takže, aby se distribuce co nejrychleji provedla, bych to viděl tak, že ti objednatelé z Prahy a blízkého okolí, kteří by o tento způsob předání měli zájem, by mě to měli co nejdříve sdělit (uzávěrku zájemců bych dal tak do 31.3.2009), abychom věděli, kolik čepic a jaké barvy pro tuto distribuci vyčlenit. Ty by mi potom 4.4 2009 (proti zaplacení hotově, pokud již někdo nezaplatí předem převodem na účet ricousovi) předal. Potom by, asi docela rychle, proběhla výše zmíněná distribuce Vám, natěšeným objednatelům, s platbou hotově mě nebo bez placení, pokud jste již zaplatili ricousovi. Upraveno 26. března 2009 uživatelem pavča
Conrad Odesláno 26. března 2009 Nahlásit Odesláno 26. března 2009 (upraveno) pavča napsal: Po výměně SZ s ricousem jsme víceméně dohodnuti na tom, že bych v rámci svých skromných sil pomohl s distribucí čepic v Praze a v blízkém okolí. Jak jsem psal výše, bylo by asi nejlepší udělat, dle časových možností objednatelů, schůzku nebo několik schůzek v Praze, asi nejlépe na trase metra. Takže, aby se distribuce co nejrychleji provedla, bych to viděl tak, že ti objednatelé z Prahy a blízkého okolí, kteří by o tento způsob předání měli zájem, by mě to měli co nejdříve sdělit (uzávěrku zájemců bych dal tak do 31.3.2009), abychom věděli, kolik čepic a jaké barvy pro tuto distribuci vyčlenit. Ty by mi potom 4.4 2009 (proti zaplacení hotově, pokud již někdo nezaplatí předem převodem na účet ricousovi) předal. Potom by, asi docela rychle, proběhla výše zmíněná distribuce Vám, natěšeným objednatelům, s platbou hotově mě nebo bez placení, pokud jste již zaplatili ricousovi. Aby to bylo pro tebe jednodušší navrhuji aby kdo by zvolili předání od tebe v Praze uhradili částku Ricousovi nejlépe převodem a ty by jsi to jen předal a neměl starosti s penězi.Pokud by byla tato cesta zvolena, at sem Ricous dá číslo učtu,na který by byly peníze zaslany s tím, že nick bude ve zprávě pro příjemce Upraveno 26. března 2009 uživatelem Conrad
pavča Odesláno 26. března 2009 Nahlásit Odesláno 26. března 2009 Conrad napsal: Aby to bylo pro tebe jednodušší navrhuji aby kdo by zvolili předání od tebe v Praze uhradili částku Ricousovi nejlépe převodem a ty by jsi to jen předal a neměl starosti s penězi.Pokud by byla tato cesta zvolena, at sem Ricous dá číslo učtu,na který by byly peníze zaslany s tím, že nick bude ve zprávě pro příjemce Souhlasím, bylo by to asi výhodnější kvůli centrální evidenci zájemců, kterou má závaznou jedině ricous (pokud jsem četl, tak byly zpětně nějaké výhrady, že pár lidí překopírováváním seznamů vypadlo z evidence). Ale jinak bych nechal rozhodnutí o postupu na ricousovi, aby to měl co nejsnazší.
Conrad Odesláno 26. března 2009 Nahlásit Odesláno 26. března 2009 pavča napsal: Souhlasím, bylo by to asi výhodnější kvůli centrální evidenci zájemců, kterou má závaznou jedině ricous (pokud jsem četl, tak byly zpětně nějaké výhrady, že pár lidí překopírováváním seznamů vypadlo z evidence). Ale jinak bych nechal rozhodnutí o postupu na ricousovi, aby to měl co nejsnazší. Pochopitelně podle Ricouse,jak on to bude chtít,on vzal si ten kříž na bedra
spiderer Odesláno 26. března 2009 Autor Nahlásit Odesláno 26. března 2009 pavca - parada, osobni predani beru, treba na Praze 5 - ve zpusobu platby se podridim tomu co pro tebe/ricouse bude nejlepsi - jinak mam jednu modrou
Jerryl Odesláno 26. března 2009 Nahlásit Odesláno 26. března 2009 Pavčo, taky bych si čepice vyzvednul rád v Praze. Prosím započítej si mě do tvého pořadníku. Mám obě barvy po jedné. Hoďte sem číslo účtu, kam máme převádět peníze. Vzhledem k tomu, že nás bude asi pražáků víc, kteří si rádi vyzvednou čapky u Pavči, tak zakládám pořadník, aby bylo jasný kolik jich má vzít. ČEPICE OD PAVČI: GRIGIO: 1) Jerryl NAVY: 1) Jerryl 2) spiderer
Adam99 Odesláno 26. března 2009 Nahlásit Odesláno 26. března 2009 ČEPICE OD PAVČI: GRIGIO: 1) Jerryl 2) Adam99 NAVY: 1) Jerryl 2) spiderer 3) Adam99
gandalf Odesláno 26. března 2009 Nahlásit Odesláno 26. března 2009 Už je tady někde číslo účtu, na který mám poslat peníze?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se