Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  New X-Bob napsal:
:D

Ricousi, člověče, až tohle všechno zmanageruješ, při tom množství a našich různých poblázněných SZ, myslím, že Tvůj avatar Ti možná bude podobný. Smekám dopředu před Tebou onu čepici, že se toho nebojíš :)

Bojim - a nejhorší bude, jestli se to nepovede a bude to stát za :shit:

To se pak ... :suicide_anim:

• Odpovědi 622
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Hergot. Kontrolujte si, co kopirujete. Mizej tam pak jmena.

GRIGIO:

1) ricous

2) bandicoot

3) Muffik

4) Jerryl

5) Adam99

6) HonzaX

7) pavča

8) filo-boxer

9) jorix

10) Ruda

11) sery.vlk

12) dawe009

13) vonhazlov

14) Quasar007

15) Kalifx

16) Malaket

17) Kirn

18) Jakubisko

19) MarvinX

20) HB63

21) lib

22) HonzaS

23) kibi

24) kibi

25) cody

26) Vlastimil Talanda

27) Peta-Biker

28) DaDriva

29/ Tara

30) MarcelG

31) utrejch

32) Elda76

33) skalis

34) Traveller

35) New X-Bob

36) SRSONOR

NAVY:

1) Adam99

2) Peta-Biker

3) People

4) spiderer

5) Senseeei

6) Muffik

7) Conrad

8) Quasar007

9) Malaket

10) New X-Bob

11) Martin Krkoška

12) MarvinX

13) gandalf

14) HB63

15) KGrob

16) KGrob

17) kibi

18) pavča

19) cody

20) Vlastimil Talanda

21) Pajac

22) Kupa54

23 vlamor

24)Honza1

25) People

26)jovani

27) jorix

28) Jerryl

29) Traveller

30) bandicoot

31) Petr_H

JE JEDNO (dle většiny):

1) Alessio

Odesláno
  ricous napsal:
HOTOVO - 45 šedých, 37 navy. Měl bych mít co nejdříve fakturu a udělám rozpočet, na kolik přesně vyjde jedna čepice. Pak nastane to, čeho se bojím já - domluva na logistice... Byl bych rád, kdyby si distribuci pro pražáky vzal někdo na starost - příští sobotu bych je dovezl, převzal peňouze a poděkoval ..... ;)

Pokud by Ti to pomohlo a pokud se nepřihlásí někdo "známější", tak není problém se pro distribuci v Praze dohodnout, dám Ti peníze, Ty mi dáš čepice a pak bych to viděl na předání na jedné či několika schůzkách, asi nejlépe někde na trase metra.

Odesláno
  pavča napsal:
Pokud by Ti to pomohlo a pokud se nepřihlásí někdo "známější", tak není problém se pro distribuci v Praze dohodnout, dám Ti peníze, Ty mi dáš čepice a pak bych to viděl na předání na jedné či několika schůzkách, asi nejlépe někde na trase metra.

Pokud by jsi byl tak laskav pro Prahu by to bylo ideální

Odesláno
  People napsal:
v tom poslednom zozname som na 3 a aj 25 pozicii. Staci mi len jedna. Zoznam mal byt kompletny dnes rano.

tak tak, ten zoznam co postoval vcera rano Ricous bol konecny a snad aj spravny

vid:

Konečný seznam:

GRIGIO:

1) ricous

2) bandicoot

3) Muffik

4) Jerryl

5) Adam99

6) HonzaX

7) pavča

8) filo-boxer

9) jorix

10) Ruda

11) sery.vlk

12) dawe009

13) vonhazlov

14) Quasar007

15) Kalifx

16) Malaket

17) Kirn

18) Jakubisko

19) MarvinX

20) HB63

21) lib

22) HonzaS

23) kibi

24) kibi

25) cody

26) Vlastimil Talanda

27) Peta-Biker

28) DaDriva

29/ Tara

30) MarcelG

31) utrejch

32) Elda76

33) skalis

34) Traveller

35) New X-Bob

36) Gerhard

37) SRSONOR

38) Lukas Svoboda

39) romanm

40) marty

41) babacho

42) kejklik

43) PigyCZ

44) Alessio

NAVY:

1) Adam99

2) Peta-Biker

3) People

4) spiderer

5) Senseeei

6) Muffik

7) Conrad

8) Quasar007

9) Malaket

10) New X-Bob

11) Martin Krkoška

12) MarvinX

13) gandalf

14) HB63

15) KGrob

16) KGrob

17) kibi

18) pavča

19) cody

20) Vlastimil Talanda

21) Pajac

22) Kupa54

23 vlamor

24)Honza1

25)jovani

26) jorix

27) Jerryl

28) Traveller

29) bandicoot

30) Gerhard

31) Ruda

32) MarcelG

33) PigyCZ

34) kejklik

35) vikhra

36) Filini

a uz ho nemotajme, nechajme ho pracovat :)

Odesláno
  ricous napsal:
No už mi chodí SZ od těch, co budou chtít poslat čepice v bublinkové obálce. Obratem zasílám číslo účtu a vyplňuji si udělanou tabulku (pořádek muší bejt ;) ).....

Tak nevím, už jsem poslal dvě zprávy se žádostí o číslo účtu, abych mohl zaplatit své dvě čepice, nabízel jsem i pomoc s distribucí v Praze, a ono nic, ale ono je toho asi moc, takže čekám dál.

Odesláno (upraveno)
  pavča napsal:
Tak nevím, už jsem poslal dvě zprávy se žádostí o číslo účtu, abych mohl zaplatit své dvě čepice, nabízel jsem i pomoc s distribucí v Praze, a ono nic, ale ono je toho asi moc, takže čekám dál.

Ahoj,

už jsem ti poslal SZ - omlouvám se, byl jsem mimo PC (dvojčata se rozhodla dělat problémy...).

Samozřejmě bych byl rád, kdyby si vzal Prahu někdo na starost, moc mi to pomůže. Musíte se ale domluvit sami, dávat ještě tohle dohromady by bylo nad mé síly. Jenom mi pak pošli seznam ať vím, pro koho budeš čepice brát.

R.

EDIT: zítra vyvěsím upravený seznam, doplním "odpadlíky", nějaké místo tam snad ještě bude.

Upraveno uživatelem ricous
Odesláno (upraveno)

Po výměně SZ s ricousem jsme víceméně dohodnuti na tom, že bych v rámci svých skromných sil pomohl s distribucí čepic v Praze a v blízkém okolí. Jak jsem psal výše, bylo by asi nejlepší udělat, dle časových možností objednatelů, schůzku nebo několik schůzek v Praze, asi nejlépe na trase metra. Takže, aby se distribuce co nejrychleji provedla, bych to viděl tak, že ti objednatelé z Prahy a blízkého okolí, kteří by o tento způsob předání měli zájem, by mě to měli co nejdříve sdělit (uzávěrku zájemců bych dal tak do 31.3.2009), abychom věděli, kolik čepic a jaké barvy pro tuto distribuci vyčlenit. Ty by mi potom 4.4 2009 (proti zaplacení hotově, pokud již někdo nezaplatí předem převodem na účet ricousovi) předal. Potom by, asi docela rychle, proběhla výše zmíněná distribuce Vám, natěšeným objednatelům, s platbou hotově mě nebo bez placení, pokud jste již zaplatili ricousovi.

Upraveno uživatelem pavča
Odesláno (upraveno)
  pavča napsal:
Po výměně SZ s ricousem jsme víceméně dohodnuti na tom, že bych v rámci svých skromných sil pomohl s distribucí čepic v Praze a v blízkém okolí. Jak jsem psal výše, bylo by asi nejlepší udělat, dle časových možností objednatelů, schůzku nebo několik schůzek v Praze, asi nejlépe na trase metra. Takže, aby se distribuce co nejrychleji provedla, bych to viděl tak, že ti objednatelé z Prahy a blízkého okolí, kteří by o tento způsob předání měli zájem, by mě to měli co nejdříve sdělit (uzávěrku zájemců bych dal tak do 31.3.2009), abychom věděli, kolik čepic a jaké barvy pro tuto distribuci vyčlenit. Ty by mi potom 4.4 2009 (proti zaplacení hotově, pokud již někdo nezaplatí předem převodem na účet ricousovi) předal. Potom by, asi docela rychle, proběhla výše zmíněná distribuce Vám, natěšeným objednatelům, s platbou hotově mě nebo bez placení, pokud jste již zaplatili ricousovi.

Aby to bylo pro tebe jednodušší navrhuji aby kdo by zvolili předání od tebe v Praze uhradili částku Ricousovi nejlépe převodem a ty by jsi to jen předal a neměl starosti s penězi.Pokud by byla tato cesta zvolena, at sem Ricous dá číslo učtu,na který by byly peníze zaslany s tím, že nick bude ve zprávě pro příjemce

Upraveno uživatelem Conrad
Odesláno
  Conrad napsal:
Aby to bylo pro tebe jednodušší navrhuji aby kdo by zvolili předání od tebe v Praze uhradili částku Ricousovi nejlépe převodem a ty by jsi to jen předal a neměl starosti s penězi.Pokud by byla tato cesta zvolena, at sem Ricous dá číslo učtu,na který by byly peníze zaslany s tím, že nick bude ve zprávě pro příjemce

Souhlasím, bylo by to asi výhodnější kvůli centrální evidenci zájemců, kterou má závaznou jedině ricous (pokud jsem četl, tak byly zpětně nějaké výhrady, že pár lidí překopírováváním seznamů vypadlo z evidence). Ale jinak bych nechal rozhodnutí o postupu na ricousovi, aby to měl co nejsnazší.

Odesláno
  pavča napsal:
Souhlasím, bylo by to asi výhodnější kvůli centrální evidenci zájemců, kterou má závaznou jedině ricous (pokud jsem četl, tak byly zpětně nějaké výhrady, že pár lidí překopírováváním seznamů vypadlo z evidence). Ale jinak bych nechal rozhodnutí o postupu na ricousovi, aby to měl co nejsnazší.

Pochopitelně podle Ricouse,jak on to bude chtít,on vzal si ten kříž na bedra

Odesláno

Pavčo, taky bych si čepice vyzvednul rád v Praze. Prosím započítej si mě do tvého pořadníku. Mám obě barvy po jedné. Hoďte sem číslo účtu, kam máme převádět peníze.

Vzhledem k tomu, že nás bude asi pražáků víc, kteří si rádi vyzvednou čapky u Pavči, tak zakládám pořadník, aby bylo jasný kolik jich má vzít.

ČEPICE OD PAVČI:

GRIGIO:

1) Jerryl

NAVY:

1) Jerryl

2) spiderer

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...