Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

luciasek Podle víčka a strojku ronda 715 je to rok cca 1991 až 1992. J.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Ahoj,

prosím o pomoc při identifikaci mých Primek. Nějak se nemůžu dopátrat nějakého modelového označení. A když už jsem u toho, znáte nějaké stránky, kde by byl online katalog hodinek Prim? Děkuji za odpověď.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Horní Prim 66 253 1   počáteční rok výroby 1973      ty spodní   68 517 1   1985   Jirka

Odesláno

Děkuji vám oběma. Biblí myslíš knihu od pana Libora Hovorky? Ať hledám, jak hledám, tak ji nemůžu nikde sehnat. I můj oblíbený antikvariát zklamal...

Odesláno

Mám ji taky podepsanou od autora a neprodal bych ji levněji než za trojku. Jen si říkám, že jsem jich tehdy měl koupit víc....:o) Stála tuším 950 nebo tak nějak - už tehdy mi cenovka přišla nízká. Každopádně pokud jde o informační hodnotu a ne o hodnotu knihy, myslím, že postačí kopie v elektronickej podobě. S ajfounem v ruce a noťasem na klíně otázka odpoledne.

Odesláno

Mám ji taky podepsanou od autora a neprodal bych ji levněji než za trojku. Jen si říkám, že jsem jich tehdy měl koupit víc.... :o) Stála tuším 950 nebo tak nějak - už tehdy mi cenovka přišla nízká. Každopádně pokud jde o informační hodnotu a ne o hodnotu knihy, myslím, že postačí kopie v elektronickej podobě. S ajfounem v ruce a noťasem na klíně otázka odpoledne.

Tvůj návod na nelegální kopírování knihy se mi vůbec nelíbí.

Odesláno

Omlouvám se, není to návod ani toho nehodlám podnikat, nemám telefon s nakouslým jabkem ani dokonce nemám ani noťas - jsem stará škola. Ale bohužel doba je taková...pajcue se všechno.

Možná by  to chtělo dotisk - a pokud možno s bonusem . Ten by mohl jmenovat "Hodinky Prim - nový příběh v nové době" . Koupil bych ji třeba i za dvojku... 

Odesláno

Nedivím se ti že se ti kopírování nelíbí. Knížku mám a za mne musím říct, že je skvělá a parádně zpracovaná. Je videt že za ní stojí pořádný kus práce a tak jakákoliv nelegální kopie je zavržení hodna.

Odesláno

V pražské prodejně (v obchodním domě Kotva - 4. patro) Eltónu NMNM leží "Primbible" autora LH otevřená na pultě k nahlédnutí (nikoliv k prodeji) a při diskusi nad ní mi tamní prodavač - zástupce Eltónu (kromě prodeje tam přijímá i Primky k renovaci - mají tam i ukázky ošoupaných starých Primek a vedle nich stav po renovaci) - říkal, že prý něco podobného "svojeho" připravuje k vydání samotný Eltón - jak jsem slyšel, tak tlumočím dále.

Odesláno

Dobrý den,

pomohl by mi tu někdo s identifikací těchto "Primek"? Koupil mi je děda v roce 1987 jako mé první ručičkové (mechanické) hodinky, bylo mi tehdy 7, takže jsou to možná dětské hodinky (průměr ciferníku cca 30 mm). Zkoušel jsem je natáhnout a stále fungují. Není to žádný, jak tady často čtu (bastl), měly i kožený řemínek, ten se ale rozpadl.

Děkuji.

XITVK9s.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...