Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 3,2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Zdravím,posílám ještě jednu detajlnější fotku ciferníku,nevypadá to že by to někdo vyráběl doma na koleně,už je mám delší dobu,posílal jsem i fotky p.Hovorkovi,napsal že ciferník vychází z modelu hodinek(501543)ale ten má podklad zlatý-lesklý,ale můj ciferník je jemná matná pistáciová barva,a že takové pouzdro neviděl(prachotěsné-zlacené)že se vyráběly jen ve stříbrné variantě,a že to je raritní kousek,tak nevím....

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Jestli je to bastlik , tak by si zasloužil tvůrce místo v Elton, nebo MPM, protože vykouzlil opravdu pěkné hodinky, narozdíl od jejich kmenových bastliru....

Odesláno

Ahoj potřebuji poradit s přesným typem těchto primek a stářím ...jsou po tatínkovi a žádné číslo nevidíme krome P15

Děkuji za odpověď

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno (upraveno)

K těm předešlým: Ano, je to na pohled hezké. Nechybí tam jen plastické indexy? Neznám výrobní postup. Ty indexy tady jsou jen holá, hrubá mosaz.

Upraveno uživatelem Karlos
Odesláno

Ahoj potřebuji poradit s přesným typem těchto primek a stářím ...jsou po tatínkovi a žádné číslo nevidíme krome P15

Děkuji za odpověď

To P15 znamená, že pouzdro hodinek je zlaceno.

Maruš, ty měříš 194cm?

Odesláno

Zdravím,posílám ještě jednu detajlnější fotku ciferníku,nevypadá to že by to někdo vyráběl doma na koleně,už je mám delší dobu,posílal jsem i fotky p.Hovorkovi,napsal že ciferník vychází z modelu hodinek(501543)ale ten má podklad zlatý-lesklý,ale můj ciferník je jemná matná pistáciová barva,a že takové pouzdro neviděl(prachotěsné-zlacené)že se vyráběly jen ve stříbrné variantě,a že to je raritní kousek,tak nevím....

Mně přijde, že jsou tam dolepeny indexy z tenkého mosazného plíšku. Opticky mi to přijde, že každý ten index má lehce odlišný tvar a jinou vzdálenost od tištěného indexu.

Odesláno

Už to mám namontované zpátky,a nic se škrábat nebude... :D ..děkuji za postřehy

Zprvu jsem si myslel, že jsou tam indexy nalepené, ale tím že jsi to rozebral, jsi to rozlouskl. S  největší pravděpodobností dílo zaměstnance Eltonu. To že jsi do toho nedrápal jsi udělal moc dobře, co by tam asi tak mohlo být jiného než mosaz. Díky za zajímavý cifr a opět důkaz lidové tvořivosti noční směny:)

Odesláno

Já chtěl jen vědět, jestli je takovej srdcař, že by byl ochoten přinést nějakou oběť na oltář vědy (ale doufal jsem, věděl jsem, že ne) :)

Odesláno

Já chtěl jen vědět, jestli je takovej srdcař, že by byl ochoten přinést nějakou oběť na oltář vědy (ale doufal jsem, věděl jsem, že ne) :)

Jojo dobrej pokus. Sice nevím co tím sleduješ, ale jinak dobrý. 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...