aneo Odesláno 16. února Nahlásit Odesláno 16. února Ještě mě napadlo; jsem taky ten, co (i) dělal problémy s duplicitama (ii) denně otevřel Tapatalk třicetkrát (i dneska jsem ho ze zvyku už třikrát otevřel a čekal,až se načte); co ho pustit na prohlížení,ale ne na příspěvky..? Vůbec netuším,jestli to jde a jestli dává smysl, ale kdyby jo.. wow.. jinak tomu ale rozumím.. samotnýho mě to, jak blbě funguje, mrzelo..
Bert Odesláno 16. února Autor Nahlásit Odesláno 16. února Pánové, chápu rozčarování některých z vás. Ano, vypnutí vám vadí. Na druhou stranu: tapa používalo minimum lidí, a ani v tomto minimu se to neobešlo bez problémů. |Prosím, do doby migrace berte mé rozhodnutí o vypnutí jako nezvratné. Po migraci, tedy nejpozději počátkem dubna tapa okamžitě zapnu a uvidíme. Pokud i po té budou starosti pokračovat. sděluji, že bych rád /po diskuzi, viz annoncováno dříve) měnil platformu. Třeba pak pomůže tato změna. 5 1
kolky87 Odesláno 16. února Nahlásit Odesláno 16. února Veľká škoda, bez neho som ako bez ruky. A webová verzia je ako mať kyptík. Je to lepšie ako bez ruky, ale nie je to ono 1
AndyAaron Odesláno 16. února Nahlásit Odesláno 16. února To, ze spouste z vas vyhovuje mobilni verze magu neznamena, ze jine mnozine lidi nevyhovuje vic zpusob prace v Tapine. Netreba shazovat jine nazory nebo je bagatelizovat. Na mobilni verzi magu si asi zvyknu. Ale proste Tapatalk mi vyhovoval vic. Navic tam mel clovek sdruzenych for vice. Takhle je to zas behani mezi apkama. 4
chief Odesláno 18. února Nahlásit Odesláno 18. února Tapatalk mi pár měsíců fungoval, a pak už nešlo postovat nové příspěvky, furt tam vyskakovala tapeta o zaplacení #iPhone
Mareka01 Odesláno 21. února Nahlásit Odesláno 21. února Tapatalk (v placené verzi) používám roky a je to pro mne jedna z nejlepších věcí pro mobilní čtení různých fór napříč internetem. Pokud/dokud se podpora nevrátí, moje pravidelné brouzdání na CHNMG holt skončilo (ale detox je taky fajn).
Bert Odesláno 21. února Autor Nahlásit Odesláno 21. února V 18. 2. 2026 v 13:51, chief napsal: Tapatalk mi pár měsíců fungoval, a pak už nešlo postovat nové příspěvky, furt tam vyskakovala tapeta o zaplacení #iPhone Chiefe, jako dobrý, ale proč píšeš poznámku o nějaké potroublé tapatalk tapetě do diskuze sem? Takhle to vypadá, že po Tobě chtěl peníze Chronomag.
Bert Odesláno 21. února Autor Nahlásit Odesláno 21. února před 5 minutami, Mareka01 napsal: Tapatalk (v placené verzi) používám roky a je to pro mne jedna z nejlepších věcí pro mobilní čtení různých fór napříč internetem. Pokud/dokud se podpora nevrátí, moje pravidelné brouzdání na CHNMG holt skončilo (ale detox je taky fajn). Tapatalk je ve vztahu k Chronomagu dlouhodobé zlo. Prostě si ty dva systémy nerozumí. S novým serverem samozřejmě podporu zapnu. Uvidíme. No a vsadím se, že i kdyby to nejelo, svůj detox porušíš ...
seaman Odesláno 22. února Nahlásit Odesláno 22. února Chapem Berta, a budeme musiet vydrzat do migracie. Co mne najviac vadi na web a mobilnej verzii je to, ze ked si zapnem neprecitane fora a otvorim vlakno, hodi ma to na prvu stranku, co je divne, Tapatalk ma vzdy hodil tam, kde som v tom vlakne bol naposledy, toto je fakt na nervy.
Harwey Odesláno 22. února Nahlásit Odesláno 22. února Asi robis nieco zle, v mobilnej verzii mna vzdy presmeruje na stranku kde som bol naposledy, pred neprecitane prispevky.
špelda66 Odesláno 22. února Nahlásit Odesláno 22. února (upraveno) Viz červeně zvýrazněno, pak tě hodí na první tebou nepřečtený, myslím ťuknout na ten bod Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 22. února uživatelem špelda66 1 1
AndyAaron Odesláno 23. února Nahlásit Odesláno 23. února V desktopove verzi chromu se musi kliknout na ten bod nebo hvezdicku vedle nazvu vlakna. Mobilni verze chromu mi funguje i kliknutim na nazev. Hodi to na posledni prispevek. Jak vkladate vic nez jeden obrazek do prispevku nebo SZ? Dnes maji fotky spousty MB a limit zpravy je 10MB. Tapatalk fotky optimalizoval a byl schopny dat az 10 fotek do jednoho prispevku.
seaman Odesláno 23. února Nahlásit Odesláno 23. února Super, dakujem za odpovede, to mi pomohlo, doteraz som klikal na nazov vlakna a hadzalo ma to na prvy post. 1 1
seaman Odesláno 23. února Nahlásit Odesláno 23. února (upraveno) Toto sa mi deje cez web a aj mobilny web, cez Tapatalk mi to nerobilo, neviem s cim to suvisi. Deje sa to ked som vo vlakne a chcem ist napriklad na koniec vlakna, alebo na neprecitane Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 23. února uživatelem seaman
AndyAaron Odesláno 23. února Nahlásit Odesláno 23. února Tohle nesouvisi s Tapa, ale s upravou fora jako braneni proti utokum, bych rekl. Klikas na forum moc casto, zpomal
Prochy68 Odesláno úterý v 03:19 Nahlásit Odesláno úterý v 03:19 před 5 hodinami, Hasňa napsal: Hola, lze na mobilní verzi zvětšit font? V Chromu, nastavení, usnadnění. Ale je to komplet pro celej prohlížeč.
Bert Odesláno čtvrtek v 07:16 Autor Nahlásit Odesláno čtvrtek v 07:16 V 23. 2. 2026 v 23:16, Hasňa napsal: Hola, lze na mobilní verzi zvětšit font? Kamaráde, promiň, ..... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se