Beamy Odesláno 21. února Nahlásit Odesláno 21. února Ahoj, chtěl bych si udělat radost, mám rád spíše vintage vzhled a vybral jsem si tyto tři kandidáty: https://www.zilkahodinky.cz/prim-sport-68-automatic-b-w01p-13255-b/?utm_campaign=Heureka&utm_medium=product&utm_source=heureka.cz&utm_term=W01P_13255_B&hgtid=ccb5c635-3cd9-413b-86de-55c01de3a24b https://www.hgp-watches.com/products/diver-gmt-200m-automatic-vintage-watch-coke?variant=54662128435548 https://hodinkovna.cz/hodinky-venezianico-nereide-acquaforte-3921520?gad_source=1&gad_campaignid=22942815503&gbraid=0AAAAAoQDU4FO7vzVSGsbUC2UJOiSOx2iv&gclid=CjwKCAiAzOXMBhASEiwAe14SaWlB2fNMUpHPsCZHFk54QQnCx_ZwbV0uM0IBWs217EoS1kK2IfJRSRoClW8QAvD_BwE A pak bych měl dotaz na tip na quartz chrona vintage -závodní vzhled. Moje idéalní předtava: velké arabské číslice, krémový číselník( ale nevadí třeba i zelený), dva subciferníky vedle sebe. Ideálně do 10k případně i 20K. Těžko se to specifikuje, měli by evokovat závoďáky řekněme 60-80 léta. Předem moc díky za tipy
Juraj11 Odesláno 21. února Nahlásit Odesláno 21. února Ahoj já třeba už nějakou dobu pokukuji po těch HGP v GMT,jen jsem se ještě nerozhoupal Tak pokud by jsi se pro ně rozhodl,určitě se poděl o dojmy co se týče chron,tak mě napadají Tissot a nebo mrkni na Geckota https://www.geckota.com/collections/chronotimer-watches
papun Odesláno 22. února Nahlásit Odesláno 22. února Skrze ty chrona zkus třeba mrknout na značku Yema.
Beamy Odesláno 24. února Autor Nahlásit Odesláno 24. února JJ, několikrát jsem na ně koukal za ty penize super. Jen škoda , že nejsou v jiné barvě.Ale díky za tip.
Vir Odesláno 11. března Nahlásit Odesláno 11. března Které vybrat???? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
FantasticFabio Odesláno 12. března Nahlásit Odesláno 12. března před 8 hodinami, Vir napsal: Které vybrat???? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. To je otázka ?! Je to těžký….. kolik máš rukou ? 2
ondra_v Odesláno 30. března Nahlásit Odesláno 30. března Beamy vybral z těch třech H.G.P. Diver GMT 200M Automatic Vintage Watch - "Coke" Vir z uvedených bych si vybral vlevo letecké pokud mají ruční nátah nebo Longines se zelenýcm ciferníkem. 1
Beamy Odesláno 16. dubna Autor Nahlásit Odesláno 16. dubna Tak chrono, quartz dopadl takto: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5
FantasticFabio Odesláno 16. dubna Nahlásit Odesláno 16. dubna před 3 hodinami, Beamy napsal: Tak chrono, quartz dopadl takto: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Super ! Jen ten řemen je spíš na chrona ještě víc vintage …. Blbost ! Řemen je OK , jen tu podložku bych sundal …. Pak je to super !
gathis Odesláno 18. dubna Nahlásit Odesláno 18. dubna Mně se tam líbí i ta podložka, to jsou 60-70 léta jak vyšitý.... Ještě tak je mít v automatu ... Ale moc pěkný 1
gathis Odesláno 18. dubna Nahlásit Odesláno 18. dubna Ještě musím hodit fotku, co se mi hned vybavilo. Prostě k tomuhle stylu se ta podložka hodí Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
FantasticFabio Odesláno 20. dubna Nahlásit Odesláno 20. dubna V 18. 4. 2026 v 21:33, gathis napsal: Ještě musím hodit fotku, co se mi hned vybavilo. Prostě k tomuhle stylu se ta podložka hodí Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jasný …. V poho ! Ale ať je zkusí vyfotit bez podložky …..
Beamy Odesláno 1. června Autor Nahlásit Odesláno 1. června V 20. 4. 2026 v 11:14, FantasticFabio napsal: Jasný …. V poho ! Ale ať je zkusí vyfotit bez podložky ….. Zkoušel jsem a kupodivu není to ono.
Beamy Odesláno 1. června Autor Nahlásit Odesláno 1. června Tak vzhledem k tomu ,že HGP a Venezianico nebyly skladem a ,že Primky byly k sehnání za 12k , šel jsem do nich. Zkusím pak sepsat dojmy. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
FantasticFabio Odesláno 1. června Nahlásit Odesláno 1. června před 57 minutami, Beamy napsal: Tak vzhledem k tomu ,že HGP a Venezianico nebyly skladem a ,že Primky byly k sehnání za 12k , šel jsem do nich. Zkusím pak sepsat dojmy. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. No snad budou dojmy ok ….. víš co to je za primky ? Větší radost , by jsi nám udělal s PS1 ……ty jsou totiž echt Czech Made …..
Harwey Odesláno 1. června Nahlásit Odesláno 1. června Hmm, skoda, mohol si teda este chvilu pockat, ked neboli skladom, alebo vybrat nieco ine. 1
Beamy Odesláno 2. června Autor Nahlásit Odesláno 2. června V 1. 6. 2026 v 10:08, Harwey napsal: Hmm, skoda, mohol si teda este chvilu pockat, ked neboli skladom, alebo vybrat nieco ine. Na ty HGP dojde. Ty prostě "potřebuju. Primky mne "neuspokojily. Ale ještě se mi do cesty přimotalo něco jiného, až dorazí dám to tu.
Beamy Odesláno 2. června Autor Nahlásit Odesláno 2. června V 1. 6. 2026 v 10:03, FantasticFabio napsal: No snad budou dojmy ok ….. víš co to je za primky ? Větší radost , by jsi nám udělal s PS1 ……ty jsou totiž echt Czech Made ….. Dojmy smíšené , hodinky to nejsou špatné. Velikost na mne OK, safír, antireflex ( i když mně se nějak nepozdává). Ručičky se mně osobně líbí (četl jsem spíše negativní názory), řemínek bída, mám rád kůži, ale tohle je tvrdý,ostrý, jak kdyby něčím potažený. Nejdříve jsem si mysle,že to je třeba kvůli tomu,že by mohl být voděodolný vzhledem k 200m. Ale to mi vyvrátili z oficiálního eshopu. Hlavní problém jsem měl s barvou lumi. čekal bych trochu lepší zpracování korunky...logo...,možná i by mohla být o chlup větší. Byl jsem natěšenej na takovou tu tmavší retro lumi z produktových fotek. Ale moje chyba,že jsem nevěnoval větší pozornost reálné fotce.V reálu je to taková slonovinová kost. Ale lumi je jinak velmi dobrá a vyzvedl bych datumovku v barvě ciferníku a je velmi dobře čitelná- mívám s tím problém (slabší zrak).Vzhledem k tomu,že nemám jiný Primky, vyberu nový voděodolný řemen a nechám si je. Je to truchu šeď,ale přesto je nosím.
Beamy Odesláno 9. června Autor Nahlásit Odesláno 9. června Za rozumné peníze automaty chrona. Tak jsem neodolal,ale řemínek bude výměna. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se