Přejít na obsah

Nova Stowa Marine Original

Hasňa

Doporučené příspěvky

Tak uz mam fotky te novinky. Je to MO s cernym cifernikem a bilyma rucikama a cislama. Bude se delat i v brousene i v lestene i v arabske i v rimske variante. Ted se teda fakt nemuzu rozhodnou, co objednat. Fotku sem radsi jeste nedam. Asi bych mohl, ale radsi jeste pockam, az to bude venku oficialne. Radsi je jeste nekontaktujte, berte to jako informaci z podpultiku. Zitra to bude uz asi ofiko.

Upraveno uživatelem Hasňa
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No, cumim na to jak tele na nove vrata, ale asi vezmu prece jen tu klasickou, nejklasictejsi, variantu. Arabska, bila, brousena, hnedy velbloud. K prouzkovane kosili a Leviskam. Ta cerna by si asi sedla s lestenym pouzdrem a tmave hnedym krokousem. Takova luxusni varianta. K cerne kosili a dzinam CK. Do haje zeleneho. Nevim.

Kaja: Zitra to ukazou na Baselworld. Nebylo mi to dovoleno. Za 5 minut by to bylo na WUS.

Odkaz ke komentáři

Je to palka, ale zlato, stribro, svuj strojek (i kdyz "based on Unitas"). Takovych nabidek v cene kolek 6k moc nebude. Neco se asi nakde, ale MO je uz docela mezi hodinkarema pojem. Je to ikona Stowy. Myslim, ze casem poroste cena i zakladniho modelu. Vyprodani jsou porad, casem neodolaji pokuseni a zvednou ceny. I kdyz cerna MO bude stat stejne jako bila, takze zatim drzi pozice.

Odkaz ke komentáři

Taky jsem ted potvrdil objednavku na klasickou kombinaci z modryma ruckama. Stejnou kombinaci, cerny cifernik a zbytek vsechno bile ted ma v Basileji i Patek. Nevim. Taky nemusim. Ale napriklad kombinace cerna a stribne indexy a rucicky se mi libi (AquaTerra). Taky ty zlate matne Mariny se stribrnym cifernikem se mi hodne moc libi. Jo, to bych si nechal rict. Ale mam vsadino, tak uvidime.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...