Přejít na obsah

Rolex Oyster Perpetual Datejust II

Návštěvník Rainbow

Doporučené příspěvky

Jsou ty jinak se lesknoucí střední články tahu z masivního bílého zlata, jako luneta ?

Běda, k tomu bych fakt musel začít nosit poloshirt a byla by veta po koníčku s hodinkama !!

rika se tomu rolesor a je to kombinace oceli a (bile-zlute-ruzove zlato, platina)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 115
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Sibirnaya,

this watch was regular price 9050 minus 10% 8145. I think they have a lot of options for TT. In fact, I didn't know they had this option until I saw it. I think right now at the beginning there won't be too many options available. Hope this information helped.

Regards,

Alex:cheers:

Odkaz ke komentáři

hey Anthony

i got mine for $6000

i think its quite a good buy

n i saw the black one too ,frankly

i think da white one scores far better

this one's a lot more gracefull

hey guyz i kno the discount is pretty decent

there is a lot f competetion in india

n u hav to have good sources as well

i checked out alot f markets before buying it from india only

IMG00013-20090826-1038.jpg

IMG00014-20090826-1039.jpg

Upraveno uživatelem sibirnaya
Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Ahoj, tak jsem taky dlouho cekal na nove DayjustyII, protoze jsou velke jako Daytony 41mm. Ty puvodni Dayjusty se mi zdaly preci jen male 36mm. Ale reknu vam, kdyz jsem je mel na ruce, tak mi to prislo, jako kdyz vezmete fotku nebo obrazek v pocitaci a roztahnete ho na vetsi velikost:-( Proste mi to pripadalo, ze to neni ono, vsechny ty indexy dal od sebe, tlustsi rucicky...nejak to neni ono. Tak se mi o to vic, zacaly libit ty puvodni DayJusty.

Zkousel jsem dvoje bicoloury a jedny v oceli.

Cus

Odkaz ke komentáři

na tvou ruku jo, ty Datajust II myslim budou vypadat vetsi, diky vroukovane lunete. Bohuzel v minulem tydnu je ani jeden z prodejcu v Praze nemel, oba tvrdi ze koncem zari.. odpoledne se mozna podivam do Carollina :huh: minuly vikend me patrani po novych Rolex stalo, vlastne prineslo, jedny IWC Aquatimer :rolleyes:

Upraveno uživatelem OldaA
Odkaz ke komentáři

chtel jsem je, ale nikdy jsem se neodhodlal je koupit, novy model neni nic moc, na fotkach fajn, ale na zivo ne, tak mam starsi model, posledni kus co mel Dusak na krame a jsou fajn. Zkousel jsem ty Deep Sea, moje ruka je na ne mala, ale tva.. nekde je zkus, jsou sice vysoke a maji obrovskou sponu na tahu, ale jsou hezke, vedle starsich Sea Dweller nejsou o tridu lepsi, ale tak o 3. Uvidime co ty Datajust II, pokud je pravda co tvrdi ti co je meli v ruce bude to pecka :).

Odkaz ke komentáři

Zkousel jsem ty Deep Sea, moje ruka je na ne mala, ale tva.. nekde je zkus, jsou sice vysoke a maji obrovskou sponu na tahu, ale jsou hezke

Zkousel jsem je uz vic krat, ta vyska je nepohodlna, nosil jsem docela dlouho Breitling A. Skyland (+/- stejna vyska) a opravdu to na ruce vadi. Ale hezke jsou, to souhlasim.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...