Radek124 Odesláno 12. dubna Nahlásit Odesláno 12. dubna Krysa v depu - fajn, v každém stádě jsou černé ovce a divil bych se jestli po vyhazovu neškodí dál u konkurence. Ale posílat zlaté mince v ceně 150 litrů obyčejným balíkem (a ne jako cenné psaní v určené obálce, kterou manipulativně střihli do úvodu) a po ztrátě se vymlouvat na aukro a pošťáky že se nedovtípili a nepřipojistili mu to za pár kaček na plnou hodnotu, to už zní jako ze špatnýho příběhu o božích mlejnech
Pozorovatel Odesláno 22. dubna Nahlásit Odesláno 22. dubna Hmm, tak se hlásím do klubu Už nějakou dobu mám doma levnou mačetu z Mountfield, ke které jsem si dokoupil plastové pouzdro Ontario (to původní je o úraz). No a na YouTube jsem viděl, že tyto mačety "ladí" Black (kontroverzní nožíř z Knife - není důležité). Tak jsem si říkal, že si jí nechám od něj upravit. Dal jsem do Z boxu a od pondělí v aplikaci svítí, že je v Z boxu Píšu stížnost a až dneska jsem dostal mail, abych zásilku popsal. Údajně byla z boxu vyzvednuta, ale asi se nějakou chybou dostala do nezařazených. Kurva, ten zmrd kurýr ji určitě ukradl, když viděl, že adresát je black knives..... Jako finanční ztráta není velká, ale co si to jako dovolují? To je, jako by mi pokojská v hotelu při úklidu něco ukradla, tam si to taky nesmí dovolit (a ani se mi to zatím nestalo).
alois Odesláno 22. dubna Autor Nahlásit Odesláno 22. dubna Je to banda hajzlu! U mě to naštěstí dobře dopadlo, díky výborné práci a spolupráci s policí, jsem dostal zpět alespoň peníze z toho Šmejda. Jinak to zasilkovnu nějak vlastně vůbec nezajímá. Odkázali mě na všeobecné obchodní podmínky, kde se praví o maximální hodnotě zásilky a řekli mi že jsem si zásilku měl pojistit. Prostě banda hajzlu. Takže never ever
Pozorovatel Odesláno 22. dubna Nahlásit Odesláno 22. dubna Mě se na tom líbila ta jednoduchost (aplikace) a dostupnost kdykoli (z box), ale tohle je vážně trochu moc, aby jim kurýři kradli.... Já to mám v hodnotě celkem cca 1000,- CZK a na tolik jsem to i pojistil, ale je to další sračka, co musím řešit. Jako bych neměl nic lepšího na práci
Piplík Odesláno 22. dubna Nahlásit Odesláno 22. dubna Já mám se Zásilkovnou jen pozitivní zkušenost a chodí mi od ní dost balíků z Amazonu, posílám balíky a nikdy nic. Zato dneska mi už podruhé ukradli/nedodali balíček doručovaný DPD a zrovna to byla origo guma na Panerai za 220€. V systému je balík doručený příjemci. Jak tady někdo psal, záleží na tom zmr….vi co sedí za volantem a jen s ním točí a jezdí kilometry a zásilky asi rozhazuje po okolí jak se mu to hodí. Už jsem to odpoledne reklamoval, tak jsem zvědavý kdy se ozvou. Už se nám to stalo jednou kdy řidič stopil balík s kosmetikou asi za 7.000,- (zfalšoval podpis), ale DPD to nějak našlo a poslalo zpátky eshopu. Nikdy DPD!!!!!! Když si já mám v eshopu vybrat tak když je tam jen jediná volba DPD, najdu si jiný eshop. 1
Pozorovatel Odesláno 22. dubna Nahlásit Odesláno 22. dubna Tak najednou se ledy hnuly.... 48 hodin od podání zásilky se to tvářilo, že je stále v Z boxu. Když jsem si dnes stěžoval a podal reklamaci, tak se najednou zásilka z ničeho nic objevila v depu Ostrava. Tak snad už Blackovi v pořádku dojde (a pak zpět) 1
Dez123 Odesláno 24. dubna Nahlásit Odesláno 24. dubna Aktuálně řeším problém s prodejcem na Aukru. Vydražil jsem elektroniku za cca 3300, zaplatil a prodejce nijak nereaguje. Bohužel jsem si nepřiplatil za ochranu kupujícího. Aukro mi napsalo, že si to zaevidují a konec. Má smysl s tím vůbec chodit na PČR?
vzduch Odesláno 24. dubna Nahlásit Odesláno 24. dubna před 4 minutami, Dez123 napsal: Aktuálně řeším problém s prodejcem na Aukru. Vydražil jsem elektroniku za cca 3300, zaplatil a prodejce nijak nereaguje. Bohužel jsem si nepřiplatil za ochranu kupujícího. Aukro mi napsalo, že si to zaevidují a konec. Má smysl s tím vůbec chodit na PČR? Co se týče škody, je to v rovině přestupku, ale takových jako ty může být více. Chodit na P ČR nemusíš. Sepiš to a pošli třeba datovkou, oni se ti ozvou. Jak to dopadne, čert ví, ale šmejdovi bych pokoj nedal. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se