MichalSVK Odesláno 14. dubna Nahlásit Odesláno 14. dubna Nic zaujimave, max tak ze daytona je vzadu otvorena (ale dial je skaredsi ako panda pre mna...). 2 1
botswan Odesláno 14. dubna Nahlásit Odesláno 14. dubna před 27 minutami, MichalSVK napsal: Nic zaujimave, max tak ze daytona je vzadu otvorena (ale dial je skaredsi ako panda pre mna...). Nejzajímavější je za mě max ten Ombré Dial u DJ 1 2
ygys Odesláno 14. dubna Nahlásit Odesláno 14. dubna Tak suby z bieleho zlatata aka cookie monster a pepsi fuč ten zelený ombre ciferník na DJ vyzerá super! a celozlaté OP pre nežné pohlavie vyzerá taktiež perfektne
Senseeei Odesláno 14. dubna Nahlásit Odesláno 14. dubna (upraveno) Tak pepsi zmizlo naozaj uplne, aj zlate aj ocelove. Zaujimave. Upraveno 14. dubna uživatelem Senseeei nepozornost
Dez123 Odesláno 14. dubna Nahlásit Odesláno 14. dubna Tohle video se jim povedlo víc, než ty nové modely 3 1
African Odesláno 14. dubna Nahlásit Odesláno 14. dubna Mě nechalo chladné naštěstí úplně všechno, ale hezké hodinky... jsem rád že se už nebojí vyjít mladým vstříc a trochu experimentují s barvičkami
Roland Sands Odesláno 14. dubna Nahlásit Odesláno 14. dubna Daytona 126502 - nový ciferník = horší čitelnost (jsem zvědav na přímém ), trochu platiny, open case back, Off-Catalog a cena jak za full gold... Trochu mi to připomíná PP když přišel s white gold Nautilus (ocel byla moc levná). Rolex to udělal opačně, nechal ocel ale cenovku jak za gold 2
ABCDE Odesláno 14. dubna Nahlásit Odesláno 14. dubna @Roland Sands souhlas, tu cenu jsem čekal nižší Čitelnost bude určitě horší 1
Jarett Odesláno 15. dubna Nahlásit Odesláno 15. dubna před 19 hodinami, Roland Sands napsal: Daytona 126502 - nový ciferník = horší čitelnost (jsem zvědav na přímém ), trochu platiny, open case back, Off-Catalog a cena jak za full gold... Trochu mi to připomíná PP když přišel s white gold Nautilus (ocel byla moc levná). Rolex to udělal opačně, nechal ocel ale cenovku jak za gold Je tam něco platiny, ale hlavně ten cifr je extrémně složitá top práce 1
ivan_989 Odesláno 15. dubna Nahlásit Odesláno 15. dubna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
African Odesláno 15. dubna Nahlásit Odesláno 15. dubna 17 minutes ago, ivan_989 said: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Fajnová ta reakce od Matthew 3
Sovaa Odesláno 15. dubna Nahlásit Odesláno 15. dubna V 14. 4. 2026 v 17:01, ABCDE napsal: @Roland Sands souhlas, tu cenu jsem čekal nižší Čitelnost bude určitě horší Nejžádanější model značky a žehráte nad vysokou cenou? Hoši, o čem se tu bavíte, tam kdyby dali cenu 2x takovou, tak se na to budou stát letitý pořadníky. Mám pocit, že to lidi chtějí právě proto, že je to drahý. 1
ABCDE Odesláno 16. dubna Nahlásit Odesláno 16. dubna @Sovaa u nového ocelového modelu bych předpokládal cenu obdobnou jako u jiných ocelových Dayton. A ne jako u FG Délka pořadníku podle mě v tom nehraje roli 1
Fade Odesláno 16. dubna Nahlásit Odesláno 16. dubna Zdá se mi to, nebo ty Daytony mají i jinou lunetu než předchozí verze? Tak nějak mi připadá jakože nevybalancovaná a jako z nějakých homage. Nevím proč
African Odesláno 16. dubna Nahlásit Odesláno 16. dubna Právě jsem si všiml, že proběhl i update u certifikace a nové razítko. Jestli to je u všech nově vyrobených hodinek, nevím, spíš bych řekl jen u nových modelů 2026. https://www.rolex.com/watches/new-watches/superlative-chronometer Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
tikzot Odesláno 16. dubna Nahlásit Odesláno 16. dubna před 22 minutami, Fade napsal: Zdá se mi to, nebo ty Daytony mají i jinou lunetu než předchozí verze? Tak nějak mi připadá jakože nevybalancovaná a jako z nějakých homage. Nevím proč Správně, je šedočerná
lukassob Odesláno 16. dubna Nahlásit Odesláno 16. dubna (upraveno) před 35 minutami, Fade napsal: Zdá se mi to, nebo ty Daytony mají i jinou lunetu než předchozí verze? Tak nějak mi připadá jakože nevybalancovaná a jako z nějakých homage. Nevím proč Má jinak umístěné číslice na tachymetrické stupnici. Horizontálně, aby šly líp přečíst. Návrat k původním manuálním Daytonám. Upraveno 16. dubna uživatelem lukassob 1
Jarett Odesláno 16. dubna Nahlásit Odesláno 16. dubna Jsou nové Daytony drahé ? Nemyslím, vložka lunety je z nového, daleko tvrdšího materiálu, na hodinkách jsou detaily z platiny a cifr je technologicky úplně jiný příběh https://www.hodinkee.com/articles/the-rolex-cosmograph-daytona-reference-126502-in-rolesium-with-enamel-dial-and-grey-bezel
Fade Odesláno 16. dubna Nahlásit Odesláno 16. dubna před 3 hodinami, tikzot napsal: Správně, je šedočerná Tak toho je více, jak psali borci níže Plus se mi zdá i širší. Jinak, podle Hodinkee to je OFF-CATALOGUE model. Tak můžeme být všichni klidní
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se