Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Off-Catalog vs Off-Catalog. "Le Mans" Daytona retail 51,400$ je to pár let zpět... takže cena je +-  totožná jak u 126502 57,800$. Kdo by místo Le Mans ať už WG nebo YG/RG sáhnul raději po Rolesium 126502? Já tedy ne.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• Like 3
  • Dát hlas 2
Odesláno

No, uvidíme.. jsem zvědavý na realitu, jestli to bude krok kupředu, nebo “kupředu ni krok”. Bezpatkový font se mi asi líbí i když je dost podobný DD40 a trochu narušuje Roman tradici u DJ, ale odstín asi ne, pokud je stejný jako tmavě modré Dj41 2016+. Ale zatím to bylo podle mých osobních zkušeností vždy tak, že to jak hodinky vypadaly na fotkách a v reálu na ruce, diametrálně měnilo původní dojem.

Co by těmto vyloženě denním Blue Roman DJ prospělo ( i když já je nosím i v noci), by byla alespoň nějaká luminiscence, ale asi by to narušilo eleganci toho ciferníku, kde i ručičky jí nemají a jsou jiné než zbylé DJ41, kromě diamantových a těchto. Třeba by to šlo kolem těch zlatých písmen, aby to nebylo za světla viditelné.

https://www.sgwatchinsider.com/news-article/rolex-datejust-roman-numeral-update-2026/

• po měsících...
Odesláno

Měl jsem možnost je vidět naživo a zkusit je- a naživo pecka 👍. Kombinace zlaté lunety, korunky, ručiček a indexů s šedým cifrem, který krásně mění odstíny, je moc povedená. A zelený nápis Rolex pod zlatou korunkou je třešinka na dortu. Moc pěkné 👏

• Like 2
Odesláno (upraveno)
Před hodinou, LovecK napsal:

@Ondrej71 hodinky pro starý dědky, takže ti sedí perfektně! :D :cheers:

😀😀😀  máš recht ty mladíku 😄

Upraveno uživatelem Ondrej71
  • Haha 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...