Přejít na obsah

Audi predstavilo ediciu hodiniek

Senseeei

Doporučené příspěvky

Návštěvník Tada

Jednotlačítkové Chrono je styl. Je jich málo... Kromě Steinhartí limitky, která by měla být vím ještě jen o jednom jediném dalším výrobci jednotlačítkového Chronografu :)

Audi je ovšem pro mě naprosto mimo mísu, zvlášť za tuhle cenu...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jednotlačítkové Chrono je styl. Je jich málo... Kromě Steinhartí limitky, která by měla být vím ještě jen o jednom jediném dalším výrobci jednotlačítkového Chronografu :)

nějaký ti "sasíci" to taky třeba dělaj

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

Jednotlačítkové Chrono je styl. Je jich málo...

Zas tak málo jich není, dělá je např. abecedně Baume a Mercier, Blancpain, Bovet, Carl F. Bucherer, Cartier, Chronoswiss, Concord, Cuervo y Sobrinos, DeBethune, Dubey Schaldenbrandt, Eberhard, Eterna, Franck Muller, Hanhart, Hublot, Jaeger-LeCoultre, Louis Moinet, Montblanc, Panerai atd...

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

Taky mam jedny Audi hodinky, bohuzel ale nevim o jaky se jedna typ, ani jaka byla jajich cena... Jsou asi sedm roku stare a reminek uz dosluhuje. Maji ale zajimavy design, na ruce vypadaji dobre... A v noci pekne sviti :smile_anim:

Audi je asi nechava vyrabet u GWC, je to napsano ze zadni strany na sklicku...

P4038248.JPG

P4038251.JPG

P4038261.JPG

P4038263.JPG

P4038259.JPG

Odkaz ke komentáři

Tada asi myslel jednotlačítkový chronograf s tlačítkem v korunce.

Jsou to pěkný hodinky, technicky budou na úrovni, akorát tam nevidím ani minutový sčítač, jen regulátor. Ciferníkem ve mě na první laický pohled evokujou doby starých závodů auto union/ audi.

Akorát mi to nesedí do toho moderního pouzdra.

edit: překlepy

Upraveno uživatelem bandicoot
Odkaz ke komentáři

Mně se líbí tyhle chrona - GWC Audi TT

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...