Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Prodáváte hodinky, které kupujte kvůli nějaké události? První možnost. Máte narozeniny a sami si uděláte radost a koupíte si hodinky. Po čase zjistíte, že láska skončila, nebo se chcete posunout dál. Další a složitější možnost, že je dostanete. Pak je varianta, že se líbí, ale časem nastane první možnost. Nebo už od počátku se nelíbí. Jenomže dárek že.....

Těch událostí může být spousta...... Děkuji za postřehy. 

Odesláno
před 20 minutami, papun napsal:

Prodáváte hodinky, které kupujte kvůli nějaké události? První možnost. Máte narozeniny a sami si uděláte radost a koupíte si hodinky. Po čase zjistíte, že láska skončila, nebo se chcete posunout dál. Další a složitější možnost, že je dostanete. Pak je varianta, že se líbí, ale časem nastane první možnost. Nebo už od počátku se nelíbí. Jenomže dárek že.....

Těch událostí může být spousta...... Děkuji za postřehy. 

Ještě nikdy jsem si nekoupil hodinky k nějaké události, takže je prodávám jako cokoliv jiného. A nevhodné dárky hned odmítám. Je to těžké pro všechny zúčastněné, ale je to funkční. Už jsem to kdysi udělal i přímo pod vánočním stromkem někomu, koho mám moc rád. A vztah tahle příhoda nezničila.

• Dát hlas 1
Odesláno

Já jsem si koupil jedny hodinky za dokončení doktorátu a nikdy je nikomu nedám, mám je s tou částí života napevno spojený. Na druhou stranu mám zas jiný hodinky, taky k životní události, a postupem času zjišťuju, že to pro mě už není takový terno (ta událost) a tak asi půjdou časem i hodinky.

Řekl bych, že to závisí na síle okamžiku, kterej je s hodinkama spojenej 🙂

• Dát hlas 1
Odesláno

Ano. Je to pro mě jen věc, která mi dělá radost. Pokud mi přestane dělat radost, je potřeba se zase v životě posunout dále a udělat si další radost a plnit si sny. :D

Odesláno

První hodinky mám dodnes, které jsem dostal v sedmi letech(Prim beruška) a pak od dědečka(Pobedy),za první výplatu(Casio) a první titul(Movado Museum).Kdysi k 15-tým narozeninám jsem dostal Prim Pyžamo(neměl jsem je rád,neboť jsem chtěl digitálky),ale nakonec jsem je nosil na střední celou dobu a posléze jsem je odložil a koupil si ty digitálky.Pyžama jsem před lety daroval sousedovi,který mi pomáhal s opravou domu a ten je má dodnes v požehnaném věku 93 roků.

Při prvním,druhém,třetím i čtvrtém dítěti, jsem vždy koupil hodinky a plánoval, že jim je jednou přenechám.Tak se stalo, jen troje putovaly s dětmi do hrobu na jejich ručkách.Nejstarší dcerka má Constellationy naštěstí dodnes.

Většinou jsem si zakoupil hodinky k narozeninám a k Vánocům a jak mne přestaly bavit, tak putovaly dál dělat někomu jinému radost.Zatím si držím hodinky za docenturu, ale zvažuji že je stejně pustím a koupím jiný kousek.

Jinak k těm dárkům, již před mnoha lety jsem Všem blízkým jasně řekl, že nechci aby mi kupovali hodinky.Tedy pokud mi nechtějí koupit nějaký kousek od Vacheron Constantin😃Ale stalo se tak jednou a nosí si je manželka sama.

Odesláno

Po vstupu na Chronomag, což byla (v mém malém hodinářském vesmíru) docela zásadní životní událost, jsem si pořídil Monstra. Kupodivu jsem je pak bez většího dramatu zase pustil dál — asi jsem tehdy ještě nevěděl, že tohle kolečko nikdy úplně nekončí. Náhradou mi ale postupně přibylo tak třicet dalších kousků, takže se dá říct, že jsem si to bohatě „vynahradil“… a možná i něco málo navíc 🙂

Odesláno

Díky za postřehy. Kdybych měl nějaké hodinky, které by nesly extrémně silný příběh, tak je asi neprodám, ale zatím nic takového nevlastním a tak to točím podle chuti. Nicméně doufám, že nikoho z rodiny nenapadne mi někdy hodinky kupovat - pokud by to teda nebylo po dohodě. Protože se obávám, že jak se v tom neorientují, tak vůbec netuší oč tu jdu a co já potřebuju :). 

Odesláno

Nikdy jsem si nekoupil nic k nějaké příležitosti. Vlastně jednou, když jsem si zlomil nohu, koupil jsem si jako bolestné Seika pětky, ale už jsou fuč. Tuhle událost si nepotřebuju připomínat.

Odesláno

Bože sorry. Co to je za téma? 

Hodinky si vždy kupuji k nějaké příležitosti = vždycky si to nějak odůvodnim..i když jsem měl doma přes 20 kusů 🤣 a nepotřeboval jsem ani ho*

Potom mě to přestane bavit a jde to pryč.. no a hned mám zase nový duvod / příležitost proč si koupit nové hodinky. Dává to smysl? 🤣

Teď po posledním hledání je snad mise u konce. 

Odesláno
Před hodinou, Postal80 napsal:

Teď po posledním hledání je snad mise u konce. 

Tyhle báchorky se vypráví doma, ne tady 🤣

• Haha 5

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...