Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Hammer_Time
Odesláno (upraveno)

V úterý jsem je viděl na sraze, dnes ve výloze na Floře... na živo jsou opravdu moc MOC pěkný

EDIT: Polsky neumím...

Upraveno uživatelem Hammer_Time
Odesláno

@ kurnajanek

vidim, teda skor nevidim, na haselite ziadne skrabance.. nejako ich odstranujes? alebo ten haselit nie je az taky makky ako sa o nom hovori? je to vec, ktora ma od tych hodiniek dost odradza..

dik za odpoved,

FiXilVer

Odesláno
  FiXilVer napsal:
@ kurnajanek

vidim, teda skor nevidim, na haselite ziadne skrabance.. nejako ich odstranujes? alebo ten haselit nie je az taky makky ako sa o nom hovori? je to vec, ktora ma od tych hodiniek dost odradza..

dik za odpoved,

FiXilVer

verze s haselite nemá průhled na strojek, ale plné dýnko. tohle je verze s double saphire..tzv. sendvič:) Krásné hodinky..

Odesláno (upraveno)
  dawe009 napsal:
verze s haselite nemá průhled na strojek, ale plné dýnko. tohle je verze s double saphire..tzv. sendvič:) Krásné hodinky..

To není pravda, existuje verze, která má to nejlepší z obou světů - hesalite nahoře a safír dole:) (a není to žádná dodělávka, ale oficiální model)

ale tyhle vypadají na Ssandwich.

Upraveno uživatelem gougy
Odesláno

Tak to 2 X saphire !

bandicoot napsal:
kurnajanek: Super! Je to double sapphire?

Hammer: Ja mam speedmaster professional moonphase cal. 1866 (na 12 je modul date/moon)

widziałem :) o ile pamiętam !

Odesláno
  dawe009 napsal:

Jak jiz bylo receno, verze hesalit/safir se delala, ref.3572. Saphire sandwich ma ref. 3573. A klasicke moony s hesalitem a plnym dnem 3570.

JInak tyhle dvousafiry jsou krasne, ja vic ocenim prakticnost safiru, nez kouzlo hesalitu. Mohl bych je mit, to jo! :-)

Odesláno
  bandicoot napsal:
"hesalit", pánové, má i své dobré stránky:

1. moonwatch = hesalit

2. kouzelné malé logo omega v ose ručiček

Myslíš, bandicoote, tohle kouzelné malé logo? ;)

post-2687-1238767524.jpg

Odesláno

kurnajanku, dobrý fotky a dobrý hodinky. Podle mého gusta nejlepší hodinky, co kdy spatřil svět, i když preferuju ty s plným dýnkem a k tomu foto strojku v nadživotní velikosti na stěně v pracovně ;) . Ale to jsme tady už řešili...

Každopádně blahopřeji, tyhle hodinky za to stojí - v jakékoli verzi, určitě ti dělají velkou radost :speak_cool:

Odesláno
  dawe009 napsal:

diky za objasnenie.. asi si naplanujem navstevu hodinarstva :) nazivo som totiz speedmastery nikdy nevidel, co je velka skoda, ale napravim to

Návštěvník Tada
Odesláno

Speedmastery jsem měl na ruce na srazu a musím říct, že jsem byl skutečně nadšený. Měl jsem z nich pocit úžasné kvality a dokonce mi ani nevadilo, že jsou na ocelovém tahu. Což většinou pro mě hodinky docela diskvalifikuje :) Jako veliké plus u nich vidím strojek s ručním nátahem.

Možná na ně taky jednou dojde, pokud budu chtít letět do vesmíru nebo tak něco :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...