Kamil.K Odesláno 19. června Nahlásit Odesláno 19. června (upraveno) Tak černé i/nebo pandy? Nedávno jsem koupil černé (a jsou to parádní hodinky), ale jak jsem tak koukal na videa (přikládám níže) a četl recenze,...tak mi ruplo ve škebli a (protože mám hodinek jen asi 30) přiobjednal jsem i pandy. A teď babo raď : nechat si oboje (obě verze jsou pěkné, ale kdo to unosí), nebo jen jedny ..., ale které(?) Videa: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 19. června uživatelem Kamil.K
VitekB Odesláno 19. června Nahlásit Odesláno 19. června Mám pandy, hlasuji pro černé . Variant je ale mnohem víc, zvážil bych ještě ty Red Arrows
mlsoun1 Odesláno 19. června Nahlásit Odesláno 19. června Taktéž bych se přiklonil k černým.Chytají mne více za srdce a připadají mi elegantnější.Takové více chlapské a černá se hodí pomalu ke všemu
Daemonultimate Odesláno 19. června Nahlásit Odesláno 19. června Já Ti v tom udělám úplný jasno. Ty Seika
Kamil.K Odesláno 19. června Autor Nahlásit Odesláno 19. června před 24 minutami, Daemonultimate napsal: Já Ti v tom udělám úplný jasno. Ty Seika
Kamil.K Odesláno 19. června Autor Nahlásit Odesláno 19. června před 2 hodinami, VitekB napsal: Mám pandy, hlasuji pro černé . Variant je ale mnohem víc, zvážil bych ještě ty Red Arrows Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. k Ty barevné edice ( viděl jsem pár videí na YT) mě moc neberou, navíc mi nesedí ta loga naproti datu ( více symetrické jsou znak Promaster s WR ).
Kamil.K Odesláno 19. června Autor Nahlásit Odesláno 19. června (upraveno) před 2 hodinami, mlsoun1 napsal: Taktéž bych se přiklonil k černým.Chytají mne více za srdce a připadají mi elegantnější.Takové více chlapské a černá se hodí pomalu ke všemu Černé byla má první volba , hned jak vyšly ( k původní pandě, měděné a zelenkavé)....ty hodinky ( ve všech barvách) mi přijdou vzhledově dokonale symetrické, vyvážené, boční subcifry v nejlepší poloze (na ose hlavních ručiček), logaritmické stupnice..., a velikost je další veliké+. Avšak : za prvé - s parádně nositelnou velikostí 40mm mi kvůli lunetou a armovákem zmenšené ciferník možná v černé přijde trochu menší , a za druhé - panda (několik chron mám, pandu ještě ne ), sunbuřt , ... a ta zpropadená videa Upraveno 19. června uživatelem Kamil.K
hejdik Odesláno 24. června Nahlásit Odesláno 24. června Jednoznačně pandy...ty černé mi přijdou nuda v Brně
Kamil.K Odesláno 6. července Autor Nahlásit Odesláno 6. července Nudu v Brně si nechám, pandy už jsou na prodej. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
Kamil.K Odesláno 7. července Autor Nahlásit Odesláno 7. července (upraveno) Ještě fotky, kde jsou oboje ... než půjdou pandy pryč. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 7. července uživatelem Kamil.K
obrbobr Odesláno úterý v 05:42 Nahlásit Odesláno úterý v 05:42 V 7. 7. 2026 v 17:05, Kamil.K napsal: Ještě fotky, kde jsou oboje ... než půjdou pandy pryč. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se