Návštěvník Odesláno 6. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2009 Mno, bylo o nich napsáno dost, tak jen fotky a to, že jsem byl velmi mile překvapen výsledkem in natura
Gilius Odesláno 6. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2009 nádhera....s tou bílou lunetou......moc hezké
skalis Odesláno 6. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2009 A pak, ze v Eltonu umi jen zelene indexy! Gratulace, klidne posli vetsi fotky, detail se ceni.
leonid Odesláno 6. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2009 A pak, ze v Eltonu umi jen zelene indexy! Gratulace, klidne posli vetsi fotky, detail se ceni. A já si říkal, že ty indexy nevychází do zelena jak mé brčálníky. A on to záměr. Hmm..moc pěkný
sonny.c Odesláno 6. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2009 Musím Romana pochválit,jde nám do sebe.Nejdřív Fortisi a teď tohle Pěkné gratulace,ta barva na indexech je konečně taková jaká má být
Návštěvník Tada Odesláno 6. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2009 Krása... IGENy v dohledné době taky plánuji a přesně takovouhle světlou lutetu na ně! Akorát já je budu chtít v nějaké veselé barvě
RomanP Odesláno 3. června 2009 Nahlásit Odesláno 3. června 2009 Já už jsem se vlastně fotkama pochkubil někde uprostřed kibiho galerie věnované Igenům, ale nemám toho dost a chci se pochlubit ještě jednou věcí... Moje sporty dělají sekundu, nejhůře však dvě sekundy denně do plusu. Momentálně napráskali Fortiskám s jejich +9s, Omegám s +2s, Oranžovejm monstrům s cca 4s a Aviatory jsem nenatáhl už půl roku. Mám z nich radost.
nickolas Odesláno 16. září 2011 Nahlásit Odesláno 16. září 2011 tak posílám taky jedny Igeny...zatím před "rekonstrukcí" pak by taky měly mít bílou lunetu a asi nějakou solitérní barvu číselníku...mno uvidíme ...jo a zatím dělají +7sec. / 24h ...to jde, ne?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se