ricous Odesláno 8. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2009 Zdravím, tak i mne zachvátila "orangemonstermanie" a rád bych si jedny na léto pořídil... Našel jsem na Ebay tyto za celkem přijatelnou cenu - http://cgi.ebay.co.uk/Seiko-Orange-Monster...A1%7C240%3A1318 Chtěl jsem se optat, zda jsou v poho - na číselníku je vyznačeno, že jsou vyrobeny v Malajsii (není lepší si pořídit Japan, nebo je to jedno?). Hledal jsem, jestli se to už neprobíralo, ale nenašel jsem - omlouvám se za případnou neschopnost. A děkuji za odpovědi i jiné odkazy na nákup. R.
kubson Odesláno 8. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2009 myslím že žádné klasické monstra se japonsku nedělaly, ale také je to poprvé co vidím takhle označený ciferník
ricous Odesláno 8. dubna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 8. dubna 2009 (upraveno) myslím že žádné klasické monstra se japonsku nedělaly, ale také je to poprvé co vidím takhle označený ciferník ... takže se bát koupit, možnost fejku....? Nějak nevím - cena není zase tak skvělá, navíc prodejce Hong Kong. Upraveno 8. dubna 2009 uživatelem ricous
kubson Odesláno 8. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2009 fejky asi ne, ale opravdu tu malajsii vidím na ciferníku poprvé a nejenom na tomto modelu ale obecně u seika
Yvaine Odesláno 8. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2009 (upraveno) Nijak mě to neudivilo..jen se jim divím že si to cpou na ciferník. Upraveno 8. dubna 2009 uživatelem Yvaine
JohnDoeX Odesláno 8. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2009 Tady www.21jewels.com vychazi o neco lip a jeste bez napisu.
klaucz Odesláno 9. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2009 Zdravím, tak i mne zachvátila "orangemonstermanie" a rád bych si jedny na léto pořídil... Našel jsem na Ebay tyto za celkem přijatelnou cenu - http://cgi.ebay.co.uk/Seiko-Orange-Monster...A1%7C240%3A1318 Chtěl jsem se optat, zda jsou v poho - na číselníku je vyznačeno, že jsou vyrobeny v Malajsii (není lepší si pořídit Japan, nebo je to jedno?). Hledal jsem, jestli se to už neprobíralo, ale nenašel jsem - omlouvám se za případnou neschopnost. A děkuji za odpovědi i jiné odkazy na nákup. R. Ten nápis vidím na Seikách poprvé a ta cena taky nic moc.
Drexxy Odesláno 20. července 2009 Nahlásit Odesláno 20. července 2009 tema nejak umrelo, pokusim se trosku ozivit. Hodinky made in japan jsou proti malajsii o 20% drazsi (pri podobnem az stejnem modelu), jaky bude kvalitativni rozdil ale netusim..
cody Odesláno 21. července 2009 Nahlásit Odesláno 21. července 2009 Ani jsem se s timhlem postrehem nechtel chlubit,ale kdyz... jsem vyhandloval soucasne Orange Monstra mel jsem pocit, ze oboje predchozi mezi vice sytou barvu ciferniku. Bohuzel mam spatny barvocit tak jsem to pricital tomu, ale ten pocit mam. Treba je to uplna blbost, treba je to tim rozdilem Japan X Malajsie. Navic ty soucasne maji moznost volby cisla dne kdy nedele je cerveny ctverecek. To ani jedny predchozi nemeli, tam byla moznost volby jazyka. Ma nekdo moznost porovnat tyto dve verze?
petpel Odesláno 22. července 2009 Nahlásit Odesláno 22. července 2009 (upraveno) Ani jsem se s timhlem postrehem nechtel chlubit,ale kdyz... jsem vyhandloval soucasne Orange Monstra mel jsem pocit, ze oboje predchozi mezi vice sytou barvu ciferniku. Bohuzel mam spatny barvocit tak jsem to pricital tomu, ale ten pocit mam. Treba je to uplna blbost, treba je to tim rozdilem Japan X Malajsie. Navic ty soucasne maji moznost volby cisla dne kdy nedele je cerveny ctverecek. To ani jedny predchozi nemeli, tam byla moznost volby jazyka. Ma nekdo moznost porovnat tyto dve verze? Dnes mi dorazily černý monstra a mají stále volbu jazyka stejně tak není na ciferníku žádná malaysia takže buď starší zásoby nebo se to týká jen oranžád Upraveno 22. července 2009 uživatelem petpel
ls8ls8 Odesláno 22. července 2009 Nahlásit Odesláno 22. července 2009 Dnes mi prisly oranzove monstra od pokemonyu (ebay), na ciselniku zadna Malajsie, den anglicky a spanelsky. Seriove cislo 8D0130.
ballmy Odesláno 22. července 2009 Nahlásit Odesláno 22. července 2009 Já mam na ciferníku číslo kalibru 7S26 a potom ještě nějaký číslo "2084" a za tim "R 2". Nevíte někdo co to znamená?
cody Odesláno 22. července 2009 Nahlásit Odesláno 22. července 2009 Napis malajsia tam taky nastesti nemam, jen me mate onen ctverecek
bohush Odesláno 26. července 2009 Nahlásit Odesláno 26. července 2009 (upraveno) A dokonce i Samuraie... edit: nejsou moje, já mám čistou klasiku, tohle je fotka z netu Upraveno 26. července 2009 uživatelem bohush
Toams Odesláno 26. července 2009 Nahlásit Odesláno 26. července 2009 A dokonce i Samuraie... edit: nejsou moje, já mám čistou klasiku, tohle je fotka z netu ja to mam na mojich tiez a vobec mi to neprekaza :-) niekde je swiss, niekde malaysia :-D
Dantechno Odesláno 2. října 2009 Nahlásit Odesláno 2. října 2009 Snad nebude vadit ze odkaz dam sem: Kolega - chronomagor ze Singapuru se kterym jsem vymenil hodinky ( a od te doby komunikujeme - velice prijemny clovek ) navstivil Seiko service centre and showroom. ZDE odkaz na vlakno na WUS.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se