Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím,

tak i mne zachvátila "orangemonstermanie" a rád bych si jedny na léto pořídil... Našel jsem na Ebay tyto za celkem přijatelnou cenu -

http://cgi.ebay.co.uk/Seiko-Orange-Monster...A1%7C240%3A1318

Chtěl jsem se optat, zda jsou v poho - na číselníku je vyznačeno, že jsou vyrobeny v Malajsii (není lepší si pořídit Japan, nebo je to jedno?).

Hledal jsem, jestli se to už neprobíralo, ale nenašel jsem - omlouvám se za případnou neschopnost. A děkuji za odpovědi i jiné odkazy na nákup.

R.

Odesláno (upraveno)
myslím že žádné klasické monstra se japonsku nedělaly, ale také je to poprvé co vidím takhle označený ciferník

... takže se bát koupit, možnost fejku....? Nějak nevím - cena není zase tak skvělá, navíc prodejce Hong Kong.

Upraveno uživatelem ricous
Odesláno
Zdravím,

tak i mne zachvátila "orangemonstermanie" a rád bych si jedny na léto pořídil... Našel jsem na Ebay tyto za celkem přijatelnou cenu -

http://cgi.ebay.co.uk/Seiko-Orange-Monster...A1%7C240%3A1318

Chtěl jsem se optat, zda jsou v poho - na číselníku je vyznačeno, že jsou vyrobeny v Malajsii (není lepší si pořídit Japan, nebo je to jedno?).

Hledal jsem, jestli se to už neprobíralo, ale nenašel jsem - omlouvám se za případnou neschopnost. A děkuji za odpovědi i jiné odkazy na nákup.

R.

Ten nápis vidím na Seikách poprvé a ta cena taky nic moc.

• po měsících...
Odesláno

Ani jsem se s timhlem postrehem nechtel chlubit,ale kdyz... jsem vyhandloval soucasne Orange Monstra mel jsem pocit, ze oboje predchozi mezi vice sytou barvu ciferniku. Bohuzel mam spatny barvocit tak jsem to pricital tomu, ale ten pocit mam. Treba je to uplna blbost, treba je to tim rozdilem Japan X Malajsie. Navic ty soucasne maji moznost volby cisla dne kdy nedele je cerveny ctverecek. To ani jedny predchozi nemeli, tam byla moznost volby jazyka. Ma nekdo moznost porovnat tyto dve verze?

Odesláno (upraveno)
Ani jsem se s timhlem postrehem nechtel chlubit,ale kdyz... jsem vyhandloval soucasne Orange Monstra mel jsem pocit, ze oboje predchozi mezi vice sytou barvu ciferniku. Bohuzel mam spatny barvocit tak jsem to pricital tomu, ale ten pocit mam. Treba je to uplna blbost, treba je to tim rozdilem Japan X Malajsie. Navic ty soucasne maji moznost volby cisla dne kdy nedele je cerveny ctverecek. To ani jedny predchozi nemeli, tam byla moznost volby jazyka. Ma nekdo moznost porovnat tyto dve verze?

Dnes mi dorazily černý monstra a mají stále volbu jazyka stejně tak není na ciferníku žádná malaysia takže buď starší zásoby nebo se to týká jen oranžád

Upraveno uživatelem petpel
Odesláno
A dokonce i Samuraie...

edit: nejsou moje, já mám čistou klasiku, tohle je fotka z netu

ja to mam na mojich tiez a vobec mi to neprekaza :-) niekde je swiss, niekde malaysia :-D

• po měsících...
Odesláno

Snad nebude vadit ze odkaz dam sem:

Kolega - chronomagor ze Singapuru se kterym jsem vymenil hodinky ( a od te doby komunikujeme - velice prijemny clovek ) navstivil Seiko service centre and showroom. ZDE odkaz na vlakno na WUS.

post-6982-1254521467.jpgpost-6982-1254521475.jpgpost-6982-1254521481.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...