Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 38 minutami, Radek124 napsal:

OK, takže bude potřeba najít viníka té deaktivace, obličej skenovat netřeba. Pokud od dalších hlášek o vypnutí FaceID pomůže samotný restart, znamená to že tam mohla viset nějaká zlobivá aplikace - když budeš v tom nastavení, mrkni které můžou běžet na pozadí a které ("FaceID a kód"/"Aplikace") a jestli to nedělá "Ochrana odcizených zařízení" (pokud je zapnutá, zkusit deaktivovat) a "detekce pozornosti" - normálně to nezlobí, ale každý neúspěšný pokus se počítá do (ne úplně zdokumentovaného) kumulativního skóre, které pak při dalším odemykání iOS triggeruje požadavek na kód.

OK, díky. Uvidíme ráno, jestli pomohl ten restart. Ochranu odcizených zařízení má zapnutou, i detekci pozornosti. Ještě mě teď napadlo, že má zapnuté probuzení pohybem, ale telefon má v noci daleko, takže by neměl hrozit náhodný pohyb telefonu. Ale zkusím taky to vypnout.

Odesláno

Tak jsem včera udělal 3 věci. Tvrdý restart, vypnul jsem režim Spánek a vypnul jsem Probuzení pohybem. Něco z toho zabralo a ráno FaceID zafungovala tak jak má. 

Jak budu mít chuť, zkusím zas něco pozapínat, abych zjistil, v čem byl problém.

Díky za rady 🙂

• Dát hlas 1
  • po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Kolegove, apple v dusledku aktivit (sebe)vrazednych eko fanatiku prestal vyrabet kozene produkty, coz me velmi mrzi, protoze muj cca 5 let stary kozeny slip in sleeve na mac air je uzasny a chtel bych ho i na novy 13” air m5. 

jakou alternativu / znacku byste doporucili pro appleovsky premium look and feel? Dekuji

Upraveno uživatelem tmoris
Preklep
  • Harwey změnil název na Apple
Odesláno

vyfasoval jsem (a pak zase musel vratit :)) sluzebni futralek - ten klasicka kuze/vlna.

po 3 letech vypadal furt jako novy, co se tyka vlny..co se tyka kuze, tak patina byla... za me v pohode, ale ja nemam rad tenhle typ ochrany notasu...protoze to stejne nosim v baglu/tasce a vlastne je to jen na prenaseni, protoze to pak vyndas... co me vadilo nejvic je to, ze to nemelo kapsu na nabijecku...pak jsem mel jeste ten futralek od sovy, ale to neni kuze...konkretne tenhle https://bellroy.com/products/laptop-sleeve?color=bronze&material=dura_polyester_recycled&size=14in#slide-6 opet stejny problem s nabijeckou, tak jsem sel do toho druheho - https://bellroy.com/products/laptop-caddy?color=black&material=ripstop_recycled&size=14in#slide-2 coz vyresilo problem s nabijeckou a spol...ale vadil mi ten zip... ted jsem bez :) a uvazuju otom od spigenu, co je ta skorapka jen na ten macbook (znovu rikam nosim v batohu i s nabijeckou) https://www.spigen.com/products/macbook-air-series-urban-fit?variant=42058294722607

• Like 1
Odesláno

jaky si vybral ?:)

ma peknou kapsicku na airtag...

jen doplnim, že kolega měl kryt kožený od fixedu a je to hodně ale hodně na těsno - což někomu může vyhovovat, pro mě to není :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...