Messiah Odesláno 14. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2009 (upraveno) Cau, má někdo z místních chronomaniaků zkušenost s nákupem hodinek přes anglický e-shop? Kurz libry je momentálne velmi zajimavy rád bych usetril ale samozrejmne bych se velice nerad spalil :-). Každá rada doporuceni je nad zlato dekuji! M. Upraveno 14. dubna 2009 uživatelem Messiah
little_w Odesláno 14. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2009 Kurz libry je momentalne velmi na pytel... jelikoz v Anglii bydlim, tak bych byl daleko radeji, kdyby koruna, resp. libra tak neblbnula... Ale vic k veci: me se tedy dlouhodobe osvedcuji nakupy pres ebay.com, mistni mutaci ebay.co.uk nevyuzivam - jednak prave kurz libry i k dolaru veci zlevnuje, a pak anglicke obchody maji vazne divnou cenovou politiku. Vyjimkou je snad timefactor.com, ale to se taky meni. Pro priklad uvedu, ze Citizeny Promaster Diver NY0040, ktere si momentalne hlidam, koupim na eBayi pohodlne do 100 USD (s velkou rezervou!), zatimco mistni prebornici je strili klidne i za 150 GBP.
sery.vlk Odesláno 14. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2009 Ono to logicky funguje i v opačném gardu: pokud tvůj UK obchod nemá na skladě a teprve shání dodavatele, má dost omezený operační prostor.
zdr Odesláno 14. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2009 Tak ja nakupujem len tu a zatial velmi spokojny. Su tam aj new aj Pre owned ale vsetko spolahlive uz som odtial zobral asi 4 hodinky. http://www.parkersjewellers.co.uk/
Traveller Odesláno 15. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2009 V UK nakupuji běžně (hlavně oblečení) ale i třeba řemeny na hodinky. Zatím jsem nenarazil na nějaký problém, v rámci EU se dá zásilka pojistit na 100% ceny (ikdyž z UK je horní hranice u pošty omezená myslím na 500 GBP)... Dodání vždy max. do týdne.
Kaja Odesláno 15. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2009 Zdravím, máte někdo zkušenost s e-shopem: http://www.jurawatches.co.uk Díky
little_w Odesláno 15. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2009 Zdravím, máte někdo zkušenost s e-shopem: http://www.jurawatches.co.uk Díky Zkušenost ne, ale vzhledem k tomu, že mají zelenou linku a kamenný obchod, tak bych se toho moc nebál...
Patrik Odesláno 16. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2009 Z britských obchodů mám zkušenost jen s lookfantastic.com, ale to by tě asi nezajímalo. Krom toho, že jedna zásilka putovala 4 měsíce, si na ně nemůžu stěžovat. Šlo totiž o laky na vlasy (ne pro mě samozřejmě) a ty se nesmí posílat letecky (aerosoly), tak to poslali pozemní cestou. Dokonce jsem už myslel, že se zásilka ztratila, tak jsem to reklamoval, poslali jinou, přišla dřív, než ta první. Přestože jsem je na to 2 x upozorňoval, v obou případech poslali jako obyčejný dopis (bez pojištění a potvrzení o převzetí).
Heky Odesláno 19. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2009 Ahoj, kupoval jsem hodinky přes www.watchshopuk.com. Placeno přes PayPal, 100% spokojenost, všechno dorazilo v pořádku. Objednáno v pondělí, balík přišel ve středu
tarmi Odesláno 19. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2009 nemám s koupí ze zahraničí žádné zkušenosti, tak si chci něco ověřit, konkrétně s obchodem uvedeným o post výše. Berme v úvahu NAPŘ. hodinky Tissot PRC200 T17152652. V UK eshopu stojí 195 liber + přeprava, která se dle nich pohybuje v cenách 5 - 7,50 liber po EU, v závislosti na konkrétní destinaci. Berme tedy v úvahu tu dražší variantu, to máme za hodinky 202,50 liber. Dnešní kurz je 30,36 Kč/GBP. Pokud budu počítat značně znevýhodněný kurz 32Kč/GBP s ohledem na poplatky za převod v cizí měně, vychází mi to na 6480,- Kč. V našich eshopech mají stejné hodinky za 8580,- Kč Účet Paypal vlastním, angličtinou vládnu pokročile, znamená to tedy, že mám v kapse 2100,- Kč? Díky za opravu, jestli jsem něco opomněl
Heky Odesláno 19. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2009 to tarmi: Přesně tyhle hodinky jsem tam kupoval a vyšlo mě to celkově na 6000 Kč (+- pár korun). Oproti cenám v ČR se to určitě vyplatí. Jinak na nic jsi nezapoměl... Jdi do toho - budeš spokojený!
mylan Odesláno 19. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2009 ja mam zaujem o tie iste hodinky. moc sa v tomto nevyznam, tak ma nekamenujte za hlupu otazku: ako je to so zarukou, resp. medzinarodnou zarukou?
Heky Odesláno 19. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2009 to mylan: Tady se dočteš informace o záruce v češtině: http://www.tissot.ch/data/warranties/139-cs.pdf Žádný problém by tedy s uplatněním záruky být neměl.
mylan Odesláno 19. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2009 chvilu som sa im tam hrabal na strankach a nasiel som toto: We are official dealers for all of our brands. This means all of our stock comes directly from the manufacturer and therefore comes with the correct instructions, packaging and 100% valid guarantee. Many sites out there, who are unable to obtain official account status, will import from the ?grey market? ? meaning your watch could be from a number of countries such as Singapore and NOT include the official guarantee. takze si tiez myslim, ze by to malo byt v poriadku...
Heky Odesláno 19. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2009 to mylan: Podle všeho, co jsem našel na netu, je to kvalitní e-shop, takže bych se nákupu určitě nebál. Pro všechny zájemce o Tissot PRC 200 - tady jsem vkládal několik fotek: http://forum.chronomag.cz/index.php?act=fi...&pid=262521
mylan Odesláno 19. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2009 diky za pomoc Heky. buduci tyzden si ich objednam. snad ich posta nerozmrda...
Heky Odesláno 19. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2009 Není zač! Toho bych se nebál-ten můj balík nebyl vůbec poškozenej...a jestli se to někde zničí, tak to bude nejspíš na území ČR/SR...
mylan Odesláno 22. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2009 tak hodinky som z tade objednal v pondelok a dnes (streda) ich mam uz aj na ruke. su nadherne a navyse aj v jednom kuse
mylan Odesláno 23. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2009 tak do klubu by som sa moc netlacil, to by som tu bol ako chudobny pribuzny navyse so znackou, co tu nema najlepsiu reputaciu. ja sa skor modlim, aby ma tato mania neprepadla a ja na nej nevykrvacal
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se