Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Cau,

má někdo z místních chronomaniaků zkušenost s nákupem hodinek přes anglický e-shop? Kurz libry je momentálne velmi zajimavy rád bych usetril ale samozrejmne bych se velice nerad spalil :-). Každá rada doporuceni je nad zlato dekuji!

M.

Upraveno uživatelem Messiah
Odesláno

Kurz libry je momentalne velmi na pytel... jelikoz v Anglii bydlim, tak bych byl daleko radeji, kdyby koruna, resp. libra tak neblbnula... Ale vic k veci: me se tedy dlouhodobe osvedcuji nakupy pres ebay.com, mistni mutaci ebay.co.uk nevyuzivam - jednak prave kurz libry i k dolaru veci zlevnuje, a pak anglicke obchody maji vazne divnou cenovou politiku. Vyjimkou je snad timefactor.com, ale to se taky meni.

Pro priklad uvedu, ze Citizeny Promaster Diver NY0040, ktere si momentalne hlidam, koupim na eBayi pohodlne do 100 USD (s velkou rezervou!), zatimco mistni prebornici je strili klidne i za 150 GBP.

Odesláno

V UK nakupuji běžně (hlavně oblečení) ale i třeba řemeny na hodinky. Zatím jsem nenarazil na nějaký problém, v rámci EU se dá zásilka pojistit na 100% ceny (ikdyž z UK je horní hranice u pošty omezená myslím na 500 GBP)... Dodání vždy max. do týdne.

Odesláno

Z britských obchodů mám zkušenost jen s lookfantastic.com, ale to by tě asi nezajímalo. Krom toho, že jedna zásilka putovala 4 měsíce, si na ně nemůžu stěžovat. Šlo totiž o laky na vlasy (ne pro mě samozřejmě) a ty se nesmí posílat letecky (aerosoly), tak to poslali pozemní cestou. Dokonce jsem už myslel, že se zásilka ztratila, tak jsem to reklamoval, poslali jinou, přišla dřív, než ta první.

Přestože jsem je na to 2 x upozorňoval, v obou případech poslali jako obyčejný dopis (bez pojištění a potvrzení o převzetí).

Odesláno

Ahoj,

kupoval jsem hodinky přes www.watchshopuk.com. Placeno přes PayPal, 100% spokojenost, všechno dorazilo v pořádku. Objednáno v pondělí, balík přišel ve středu :speak_cool:

Odesláno

nemám s koupí ze zahraničí žádné zkušenosti, tak si chci něco ověřit, konkrétně s obchodem uvedeným o post výše. Berme v úvahu NAPŘ. hodinky Tissot PRC200 T17152652. V UK eshopu stojí 195 liber + přeprava, která se dle nich pohybuje v cenách 5 - 7,50 liber po EU, v závislosti na konkrétní destinaci. Berme tedy v úvahu tu dražší variantu, to máme za hodinky 202,50 liber. Dnešní kurz je 30,36 Kč/GBP. Pokud budu počítat značně znevýhodněný kurz 32Kč/GBP s ohledem na poplatky za převod v cizí měně, vychází mi to na 6480,- Kč.

V našich eshopech mají stejné hodinky za 8580,- Kč

Účet Paypal vlastním, angličtinou vládnu pokročile, znamená to tedy, že mám v kapse 2100,- Kč?

Díky za opravu, jestli jsem něco opomněl

Odesláno

to tarmi:

Přesně tyhle hodinky jsem tam kupoval a vyšlo mě to celkově na 6000 Kč (+- pár korun). Oproti cenám v ČR se to určitě vyplatí. Jinak na nic jsi nezapoměl... Jdi do toho - budeš spokojený!

Odesláno

chvilu som sa im tam hrabal na strankach a nasiel som toto:

We are official dealers for all of our brands. This means all of our stock comes directly from the manufacturer and therefore comes with the correct instructions, packaging and 100% valid guarantee. Many sites out there, who are unable to obtain official account status, will import from the ?grey market? ? meaning your watch could be from a number of countries such as Singapore and NOT include the official guarantee.

takze si tiez myslim, ze by to malo byt v poriadku...

Odesláno

Není zač! Toho bych se nebál-ten můj balík nebyl vůbec poškozenej...a jestli se to někde zničí, tak to bude nejspíš na území ČR/SR... :cool02:

Odesláno

tak do klubu by som sa moc netlacil, to by som tu bol ako chudobny pribuzny :) navyse so znackou, co tu nema najlepsiu reputaciu. ja sa skor modlim, aby ma tato mania neprepadla a ja na nej nevykrvacal :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...