hbj Odesláno 28. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2016 nazdar loupežníci! a nepůjdem radši do mlíčňáku? ja celý léto prolil a bolí mě játra.. pinkněte termínus a něco podnikneme, víkendy mám skoro všechny zabitý nicméně nějaký pátek by ušel..
PetrLBC Odesláno 1. září 2016 Nahlásit Odesláno 1. září 2016 Zdravim panove, zasel bych rad taky, uz je nejaky termin? Mohu o vikendech, v tydnu pouze rozumne :-)
mAra_ Odesláno 4. září 2016 Nahlásit Odesláno 4. září 2016 Zrovna tenhle pátek nemůžu. rodinná oslava...
mAra_ Odesláno 6. září 2016 Nahlásit Odesláno 6. září 2016 (upraveno) Ale abych vás navnadil, abyste měli chuť to nějak uspořádat tak vám kuci ukážu, co mám nového a co jste možná ještě všichni neviděli (ehm, oboje Zenithy jsou teďko u Tondy, ale tak víte jak) Upraveno 6. září 2016 uživatelem mAra_
michalval Odesláno 6. září 2016 Nahlásit Odesláno 6. září 2016 Ale abych vás navnadil, abyste měli chuť to nějak uspořádat tak vám kuci ukážu, co mám nového a co jste možná ještě všichni neviděli (ehm, oboje Zenithy jsou teďko u Tondy, ale tak víte jak)Paráda Máro. Sleduju Tě a vidím, jak řádíš. Nevím, jestli mám na nějaký sraz s Tebou vůbec chodit....abych z toho nebyl špatnej
Bembeg Odesláno 8. září 2016 Nahlásit Odesláno 8. září 2016 Paráda Máro. Sleduju Tě a vidím, jak řádíš. Nevím, jestli mám na nějaký sraz s Tebou vůbec chodit....abych z toho nebyl špatnej Jako z čeho chceš bejt špatnej? Vždyť je to skoro samá baterka a jedny děcké potápky :-) :-D.... P.S. Sorry Máro,musel jsem!:-D
mAra_ Odesláno 8. září 2016 Nahlásit Odesláno 8. září 2016 V poho :-) Skoro by se chtělo říct, že azz na jednu výjimku sou to všechno staré hujdy...
michalval Odesláno 14. září 2016 Nahlásit Odesláno 14. září 2016 Zatím se u nás rýsuje rna pátek odinná návštěva, ale kdyby z toho sešlo, dám ještě během zítřka vědět.
Horhe Odesláno 22. září 2016 Nahlásit Odesláno 22. září 2016 Co takhle příští úterý? Ve středu je svátek...
Bembeg Odesláno 22. září 2016 Nahlásit Odesláno 22. září 2016 Úterý jsem mimo...ale tenhle pátek(zítra) by to šlo.:-)
michalval Odesláno 22. září 2016 Nahlásit Odesláno 22. září 2016 Zítra to nedám - příjedou mi děti. Příští úterý můžu.
mAra_ Odesláno 22. září 2016 Nahlásit Odesláno 22. září 2016 Zítřek bych mohl. A úterý asi taky, ale opatrně neb jdu ve středu do práce.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se