michalval Odesláno 22. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2016 Zítřek bych mohl. A úterý asi taky, ale opatrně neb jdu ve středu do práce.Jasně...opatrně... jako vždycky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 22. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2016 Jasně...opatrně... jako vždycky jj minule jsem taky šel do práce... Sem byl v šest v rachotě a Jirka ještě někde řádil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
7jerry7 Odesláno 22. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2016 Tak Vám takhle čumí do emailu a jedno upozornění za druhým, že se tu něco děje....Tak si říkám, že Vas zase uvidím pokupě a ono z toho nic nebude..... V pondělí jedu do "stověžaté" a vrátím se asi až ve čtvrtek.... jojo pátek by šel, ale nevím jestli to přehodit ....ps: Maro brzdí, nebudeš to mít kam dávat ;) .... myslím ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 23. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2016 Tak co, kluci. Šel by. Někdo dneska? A když jo, tak od kolika? A kam? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bembeg Odesláno 23. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2016 Jak jsem psal ... já dneska v pohodě... záleží co zbytek?Zdá se že Michal a Petr dnes nemůžou a v úterý zas nebudu já a Jerry.Zbytek se nevyjádřil.Sakra to jsem to pěkně shrnul!:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
7jerry7 Odesláno 23. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2016 Já klidně, myslím šestá optimálně a nejsem zcela ve zdraví, takže vím že to nebude jako Horhevychazky ....Jinak co jako vždy téměř, nad Babku ve sklepě? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 23. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2016 Já dneska můžu, už jsem sice domluvenej s Ondrou, tak asi přijde mezi nás, jestli pujdem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 23. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2016 (upraveno) Tak od šesti máme bloklý stůl v pubu. Na moje jméno : Lapčík. Řek sem ze nás bude asi šest... Jerrymu jsem poslal SMs a přijde, na bembega nemám telefon. Upraveno 23. září 2016 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
7jerry7 Odesláno 23. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2016 (upraveno) Tak ok, budu tam, sms potvrzena .... a Bembegovi volám ps: bembeg dorazí se mnou Upraveno 23. září 2016 uživatelem 7jerry7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
7jerry7 Odesláno 24. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2016 Bylo to takové komorní, ale fajn ověření ... Díky a užijte si to v úterý ps: tak co Horhe, v kolik si byl doma ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 24. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2016 To zas bylo blízké setkání třetího druhu. Ani gruppenfoto jsme neudělali, ale bylo to víc než fajn. Tak zas někdy kluci.Ani nevím, jak jsem se z pandy dostal domů.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 24. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2016 Bylo to takové komorní, ale fajn ověření ... Díky a užijte si to v úterý ps: tak co Horhe, v kolik si byl doma ? No jako přišel jsem tam, a kluci byli na odchodu. Tak si každej dal ještě povinně pívo, já tři, a hurá dom, ale cestu fakt nevím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmoobbyy Odesláno 25. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2016 utery by slo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrLBC Odesláno 26. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2016 Tak kdo by mohl v utery? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 26. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2016 Já. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 26. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2016 Tak já asi taky. Ale opatrně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 26. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2016 Takze budeme zatim tri? Opet v PUBu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 26. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2016 Zkusím přemluvit aj svoju... Tedy možná 4. Ale safra, zenithky furt u Tondy oboje :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrLBC Odesláno 26. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2016 PUB bude OK ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 26. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2016 Tak ja tam dopoledne cinknu a zamkuvim jeden stul. Na kolikatou na 18:00? At muze Mara ve stredu do rachoty. Maro vem prosim aspon ty ostatni kousky co jsi nasbiral. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se