nathanien Odesláno 1. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2018 Do 20 min tam jsem;-) Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 1. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2018 Už tramvaj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 2. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2018 Rád jsem Vas všechny kluci viděl, byl to moc fajn večer... Díky Bembegu za odvoz.Jen se mi teda rozhodně dneska nechtělo vstávat do práce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrLBC Odesláno 2. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2018 Ahoj kluci, díky za prima posezení se zajímavými kousky. Rád jsem poznal novou tvář.Jinak info pro Michalval - korunka na DJ je, jen je hůře vidět :-) A na RLX je obecně od r.2002 ;-) Vyjma Milgů GV a SDDS. Zdraví Petr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 2. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2018 (upraveno) Čau kluci, myslím, že včerejší (na naše venkovské poměry velký) sraz se povedl. Moc rád jsem všechny viděl, nové tváře - i Bembega Jinou fotku nemám, ale určitě máte lepší foto než já.No a jako místo pro budoucí srazy by ušlo ne? Sice to není zašívárna, ale je tam světlo a dobrý pivo a jídlo. PetrLBC: no tak vidíš, mě už nepomůže ani hodinářská lupa Upraveno 2. února 2018 uživatelem michalval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrLBC Odesláno 2. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2018 Jen to kafe byl problém Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nathanien Odesláno 2. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2018 Kucíí, díky za super srázek a budu se těšit na přístě! ,-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
James24 Odesláno 2. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2018 Bylo to fajn, přidávám pár fotek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 2. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2018 Paráda Kubo! Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 2. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2018 Musím říct, že jsem si to fakt užil. Supr společnost, spousta supr hodinek, dobrý pívo, světlo.. Až na ten zádrhel s kafem to bylo eňoňůňo. A nesmírné díky našemu důchodci za rozvoz. Těším se napříště ve šnytu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bembeg Odesláno 4. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2018 Kucíí fajné to bylo,připadal jsem si trochu jak na Rolex srazu.:-)Za rozvoz děkovat netřeba,Bembeg taxi je vždy k službám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hbj Odesláno 6. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2018 (upraveno) pěkná práce, příště zkusím dorazit na čas a dovalit nějaký primky.. a za taxi samozřejmě děkuji.. Upraveno 6. února 2018 uživatelem hbj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 12. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2018 Minule kdosi u stolu řekl, že je tu spousta rolexu, a žádné GS.Tak jen abyste věděli, že na příštím srazu teda jako jedny budou, no :-DJo a ještě mi přišla ta zelená monstra... Skončíme v pekle... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 12. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2018 Minule kdosi u stolu řekl, že je tu spousta rolexu, a žádné GS.Tak jen abyste věděli, že na příštím srazu teda jako jedny budou, no :-DJo a ještě mi přišla ta zelená monstra... Skončíme v pekle...Vsak uz jsem Te odhalil z Tveho komentare na nastence :-) Tesim se na ne. Jste se snad dohodli s Radkem124, ne? Ten taky jedny dneska vybalil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 29. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2018 Tak co kluci, není čas udělat jarní sraz? Já mám jeden nový nezajímavý kousek. Mára má super kus, ostatní nevím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 29. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2018 Já jeden super - GS, druhý spíš jen zajímavý - seiko monster limitku. Ale prostě bych vás zase viděl... V podstatě mi vyhovuje i termín jak minule = čtvrtek... Aby mohli i Jirka i Míša dohromady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 29. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2018 Já jsem pro. Dneska jsem mluvil s Jerrym, ten se moc v týdnu nedostane, ale spíš bychom společně mohli vyvětrat mašiny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nathanien Odesláno 29. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2018 Ja masu nemam:-( Vezme me nekdo na tandem?:-DDD Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 29. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2018 Sorry, batoh s ptákem nevozím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 29. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2018 Výlet na moto můžu od příští středy. To si vyzvedavam novou... Ale to zase s nama nemůže Michal... Nějak bych to rozdělil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se