Horhe Odesláno 1. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2019 Park plnej, nějakej jinej návrh? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 2. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2019 Každopádně já jsem celej víkend tak nějak bezprizorní, tak pokud bude trochu počásko, tak určitě vyjedu na moto... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 2. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2019 Tak já jsem včera zjistil, že čtvrtek pátek jsem na sluzebce a nevím , kdy se vracím. Spíš hodně pozdě... Takže se musím omluvit. A o víkendu jedu k našim pro motorku. Takže jakýkoli další víkend už se k tobě Jirko můžu připojit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bembeg Odesláno 3. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2019 Tak mužem zkusit Chicago a nebo na to dlabem a uděláme to po Velikonocích? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrLBC Odesláno 3. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2019 Bohuzel na me neco leze, takze patek jsem out :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bembeg Odesláno 13. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2019 PetrLBC a já jdeme zítra 14.6. na pivo...přidá se někdo?Asi Chicago, časově 19-20h. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 13. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2019 Ja se nejspíš přidám. V plánu nic nemám a je co vyprávět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan010 Odesláno 13. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2019 Pokud budu v lbc a ne v pze, tak taky na jedno dorazím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrLBC Odesláno 13. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2019 Tak Chicago je bohuzel full ... Takze jine napady? Pivovarsky dvůr treba nebyl spatny, jen točí Staropramen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan010 Odesláno 13. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2019 Staráč fakt jako poslední nouze. Hlavně ne Svijany. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrLBC Odesláno 13. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2019 Co treba Black Horse? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrLBC Odesláno 13. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2019 Je tam i terasa - tedy trosku zastrcena. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hbj Odesláno 13. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2019 pic, dnes už to nedám..! právě jsem se vrátil z pětipiva a večír mám službu u dorostu.. sobota na přehradě/ventolin atd.. možno.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 14. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2019 pic, dnes už to nedám..! právě jsem se vrátil z pětipiva a večír mám službu u dorostu.. sobota na přehradě/ventolin atd.. možno..Dneska to dám, ale zítra asi taky, jestli půjdeš..? V plánu jsem neměl nic, sice tuhle hudbu nějak neprožívám, ale už jsme se dlouho neviděli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hbj Odesláno 14. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2019 Dneska to dám, ale zítra asi taky, jestli půjdeš..? V plánu jsem neměl nic, sice tuhle hudbu nějak neprožívám, ale už jsme se dlouho neviděli.oukej, jakmile si potvrdím vlastní názor na stopéro tam volám! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 14. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2019 oukej, jakmile si potvrdím vlastní názor na stopéro tam volám!Ona: Vem si svetr!Ty: Je mi zima, nebo už chci jít domů? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hbj Odesláno 14. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2019 Ona: Vem si svetr!Ty: Je mi zima, nebo už chci jít domů?přesně, já většinou můžu, ale nikdy se mi nechce.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrLBC Odesláno 14. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2019 Od 19:30 je rezervace v Black Horse na jméno Chronomag. Tak kdo chce, doražte :-)Případně, pokud máte někdo lepší nápad a bude tam volno, klidně to přesuneme. Ale ať máme aspoň něco. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan010 Odesláno 14. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2019 Zkusil jsem zavolat do Chicaga a prej maj kdyžtak místo venku na terase. Ale raději bych asi dovnitř, takze holt ten blackhorse. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrLBC Odesláno 14. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2019 Klidně bych venku poseděl, zas taková zima není :-DU Blackhorse ještě ověřím, jestli náš nešoupli taky na terásku - to by pak bylo prašť jak uhoď... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se