Přejít na obsah

Sraz Chronomagu - Liberec, Jablonec

Doporučené příspěvky

Odesláno

Každopádně já jsem celej víkend tak nějak bezprizorní, tak pokud bude trochu počásko, tak určitě vyjedu na moto...

Odesláno

Tak já jsem včera zjistil, že čtvrtek pátek jsem na sluzebce a nevím , kdy se vracím. Spíš hodně pozdě... Takže se musím omluvit. A o víkendu jedu k našim pro motorku. Takže jakýkoli další víkend už se k tobě Jirko můžu připojit.

Odesláno

Tak mužem zkusit Chicago a nebo na to dlabem a uděláme to po Velikonocích?

• po měsících...
Odesláno

PetrLBC a já jdeme zítra 14.6. na pivo...přidá se někdo?

Asi Chicago, časově 19-20h.

Odesláno

pic, dnes už to nedám..! právě jsem se vrátil z pětipiva a večír mám službu u dorostu.. sobota na přehradě/ventolin atd.. možno..

Odesláno

pic, dnes už to nedám..! právě jsem se vrátil z pětipiva a večír mám službu u dorostu.. sobota na přehradě/ventolin atd.. možno..

Dneska to dám, ale zítra asi taky, jestli půjdeš..? V plánu jsem neměl nic, sice tuhle hudbu nějak neprožívám, ale už jsme se dlouho neviděli.

Odesláno

Dneska to dám, ale zítra asi taky, jestli půjdeš..? V plánu jsem neměl nic, sice tuhle hudbu nějak neprožívám, ale už jsme se dlouho neviděli.

oukej, jakmile si potvrdím vlastní názor na stopéro tam volám!

Odesláno

Ona: Vem si svetr!

Ty: Je mi zima, nebo už chci jít domů?

přesně, já většinou můžu, ale nikdy se mi nechce..

Odesláno

Od 19:30 je rezervace v Black Horse na jméno Chronomag. Tak kdo chce, doražte :-)

Případně, pokud máte někdo lepší nápad a bude tam volno, klidně to přesuneme. Ale ať máme aspoň něco.

Odesláno

Zkusil jsem zavolat do Chicaga a prej maj kdyžtak místo venku na terase. Ale raději bych asi dovnitř, takze holt ten blackhorse.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...