Horhe Odesláno 31. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2020 Já bych teda s dovolením na pivo zašel, ale jsem nasračku už teď a nic neorganizujju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira Odesláno 31. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2020 No hele volal jsem zase do toho Plauditu jako minule jsme seděli. Od sedmi by to šlo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 31. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2020 Za mě dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira Odesláno 31. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2020 Je to tam rezervovaný na Míru a Máru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 31. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2020 Supr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 1. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2020 Já už jsem na místě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira Odesláno 4. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2020 Čau borci, nedáme zase sraz během září, říjnu? Péťa by taky šel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bembeg Odesláno 5. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2020 Klíďo, brďo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 5. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2020 Tak ja jsem taky pro, ale musíme se nějak trefit kdy nebudu mít dítě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 5. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2020 Já asi můžu pořád... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 6. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2020 Mohl bych víkendy 18. 19. a 25. 26., pátek, sobota, je mi to fuk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrLBC Odesláno 17. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2020 Zdar kluci, já mohu 26.9. Ostatní dny jsem buď pryč, nebo už něco mám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira Odesláno 17. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2020 Zdar, já jsem 26.9. v pohodě. Uvidíme co kluci a Mára jestli vyleží coviďáčky Je vám jasné že to nemůže být o limonádě? Musí se vše řádně desinfikovat zevnitř Horhe myslím půjde příkladem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira Odesláno 17. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2020 Něco takového bude stačit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 18. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2020 26. za mě cajk, možná už budu mít i novou akvizici, kterou jsem právě objednal, ale uvidíme, jestli vůbec budeme moct do hospody Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 18. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2020 Já jsem v karanténě do úterka. Pak možu. Žádné nové akvizice nemám, měl bych na krku rozvod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 18. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2020 Tak co udělat odpo motovylet a večer knajpu, pokud bude počásko? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 18. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2020 Jsem za Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira Odesláno 21. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2020 Hele nebookoval někdo stůl tam v Plauditu jak chodíme? Zatím jsem booknul tam u tanků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 23. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2020 Nikdo asi nic nebookoval. A na kolikátou to máme? V deset musíme domů... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se