Mira Odesláno 23. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2020 Dal jsem to na 7, ale můžu to přehodit na 6. Jak budete chtít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 23. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2020 (upraveno) Takže jaký je plán? 26. Já můžu tak od 18:30 tam být. Upraveno 23. září 2020 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 23. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2020 Ja mám volno celý prodloužený víkend, takže je mi jedno v kolik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 26. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2020 Mě tak napadá, kdo všechno teda bude? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 26. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2020 Ja Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira Odesláno 26. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2020 Tak Peťa to odvolal. A já to svolal kvůli němu, aby nám ukázal své přírůstky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 26. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2020 Tak vám aspoň já ukážu své dva přírůstky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 26. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2020 Já taky něco mám. A přijde i Michal l, jsem mu teď volal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 26. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2020 Povedlo se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 1. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2020 Bylo to bezvadny, ja po dvou letech na srazu Skoda ze nas vyhodili brzy kvuli koronaci. Pridavam par blizsich fotek a hlavne ten Maruv zelenej klenot. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 1. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se