M916 Odesláno 4. listopadu 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2010 (upraveno) No, to je možný, ale to co tam leželo byly Zenith. A nechce se mi pátrat kdo se kým inspiroval, jelikož Zenith jsou úžasný a mám pro ně slabost. Neboj, žádná inspirace, Kamil odhalen jako plagiátor, neboť totoť je originál foto z mého archivu! Ale nás nedostaneš, Kamile Upraveno 4. listopadu 2010 uživatelem M916 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 4. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2010 No fakt, Kamil tam jenom přeplácl nápis Zenith Seikem. Nevim jestli se jedná o vtip, nebo jak to mám chápat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M916 Odesláno 4. listopadu 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2010 No fakt, Kamil tam jenom přeplácl nápis Zenith Seikem. Nevim jestli se jedná o vtip, nebo jak to mám chápat Jasně, že jako vtip, však on Kamil dobře ví, že já i toto od něj snesu (počkej, až tě potkám ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 4. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2010 To je dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M916 Odesláno 4. listopadu 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2010 A že už jsem se taky dostal k monitoru, dám sem pár fotek. A díky za účast, super sraz, jako vždy seversky umírněný ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 4. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2010 ...počkej, až tě potkám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M916 Odesláno 4. listopadu 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2010 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 25. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2010 Tak dnes večer proběhl srazík nepřispívajicích členů, regulerních členů a nečlenů, ale bylo to prostě fajn. Děkuji všem za účast, a těším se příště...Pár snímků... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 14. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2011 Toz az pujdete nekdy priste na pivaka nebo nevo podnikat a nejak se mi to skloubi s volnem , rad se pripojim. mAra (Lbc) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
legacy Odesláno 28. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2011 Po dlouhém domlouvání termínu a volbě místa proběhl další minisrázek nadšenců,nálada výborná,pivečko také,už se těším na další akci!!! Tentokrat v počtu 4+pes!Super!Těch pár kousků,co jsme měli sebou je na foto,omluvte kvalitu,podmínky byly ne zcela vhodné!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmoobbyy Odesláno 28. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2011 Priste posbiram Primky, hned toho bude trochu vic Zucastnenym diky za pokec, fajn je, ze se vzdycky ukazou hodinky, ktere tam jeste nebyly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 28. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2011 Z tý pizzy jsem moc odvázanej nebyl, pivo a rum dobrý, společnost supr. Příště už tedy naplánujeme něco většího. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 2. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2011 Konecne se moje Hamiltony dostaly do lepsi spolecnosti Jakekoli brzke opakovani vitam...Brw horhe, dneska jsem objednaval kovovy tah od Hanaka jak jsi mi rikal, dodani 4 tejdny, cena prizniva. Tak az dojde,budu se chlubit mAra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 11. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2011 Pamatuje si někdo, co je tohle za hodinky? Hrozně se mi líbí a vrtají mi hlavou, ale zaboha si nevzpomenu na značku: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 16. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2011 V pátek půjdem s Márou Mmoobbyymm na píves, kdyby se někdo chtěl přidat, tak mi do zejtřka písněte, po poledni někde zkusim zabrat stůl. Určitě to bude někde poblíž centra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 16. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2011 tak ti pisu, nicmene delam do 9ti a druhej den du do prace, tak podletoho kam a kdy byste sli bych se kuknul aspon na jednoho pivaka... mAra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
legacy Odesláno 16. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2011 V pátek půjdem s Márou Mmoobbyymm na píves, kdyby se někdo chtěl přidat, tak mi do zejtřka písněte, po poledni někde zkusim zabrat stůl. Určitě to bude někde poblíž centra. Nemůžu!:-(nelze termín přeložit kdykoli na příští týden? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 16. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2011 V pátek půjdem s Márou Mmoobbyymm na píves, kdyby se někdo chtěl přidat, tak mi do zejtřka písněte, po poledni někde zkusim zabrat stůl. Určitě to bude někde poblíž centra. VIDÍŠ JAK SEŠ VOBLÍBENEJ.NIKDO S TEBOU ANI NA PÍVO NECHCE. TED SIS TO POSRAL I U TADY A JÁ ZA TEBOU K NEJAKÝ KŘIVÝ ANTÉNĚ NEPOJEDU.HOKEJ VAM TAKY JDE JAK LAČNÝMU SR.NÍ A PREJ VAM SYROVEJ NEDA VOD PŘÍŠTÍHO ROKU NA TY LIBERECKY VYDRY ANI KAČKU....BUDEM NA TOM STEJNĚ,MUŽEM SI Z TĚCH NOVEJCH HAL UDĚLAT PINPONGOVO-VĚTNAMSKY CENTRUM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 16. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2011 TED SIS TO POSRAL I U TADY Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmoobbyy Odesláno 16. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2011 Hodinky nehodinky, tada netada, my proste musime zapit, ze reichenberg stal mestem s nejvetsi koncentraci timex humvee siroko daleko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se