Přejít na obsah

Sraz Chronomagu - Liberec, Jablonec

M916

Doporučené příspěvky

No, to je možný, ale to co tam leželo byly Zenith.

A nechce se mi pátrat kdo se kým inspiroval, jelikož Zenith jsou úžasný a mám pro ně slabost.

Neboj, žádná inspirace, Kamil odhalen jako plagiátor, neboť totoť je originál foto z mého archivu! :P Ale nás nedostaneš, Kamile :evil:

post-2687-062235500 1288871348.jpg

Upraveno uživatelem M916
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 3 týdnech...
  • po měsíci...
  • po 2 týdnech...

Po dlouhém domlouvání termínu a volbě místa proběhl další minisrázek nadšenců,nálada výborná,pivečko také,už se těším na další akci!!! :cheers: Tentokrat v počtu 4+pes!Super!Těch pár kousků,co jsme měli sebou je na foto,omluvte kvalitu,podmínky byly ne zcela vhodné!!!

post-8027-070008600 1296231130.jpg

post-8027-014384200 1296231171.jpg

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

V pátek půjdem s Márou Mmoobbyymm na píves, kdyby se někdo chtěl přidat, tak mi do zejtřka písněte, po poledni někde zkusim zabrat stůl. Určitě to bude někde poblíž centra.

Nemůžu!:-(nelze termín přeložit kdykoli na příští týden?

Odkaz ke komentáři

V pátek půjdem s Márou Mmoobbyymm na píves, kdyby se někdo chtěl přidat, tak mi do zejtřka písněte, po poledni někde zkusim zabrat stůl. Určitě to bude někde poblíž centra.

VIDÍŠ JAK SEŠ VOBLÍBENEJ.NIKDO S TEBOU ANI NA PÍVO NECHCE. TED SIS TO POSRAL I U TADY A JÁ ZA TEBOU K NEJAKÝ KŘIVÝ ANTÉNĚ NEPOJEDU.HOKEJ VAM TAKY JDE JAK LAČNÝMU SR.NÍ A PREJ VAM SYROVEJ NEDA VOD PŘÍŠTÍHO ROKU NA TY LIBERECKY VYDRY ANI KAČKU....BUDEM NA TOM STEJNĚ,MUŽEM SI Z TĚCH NOVEJCH HAL UDĚLAT PINPONGOVO-VĚTNAMSKY CENTRUM
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...