rydvik Odesláno 9. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2014 Panerai bych urco bral.......ale neeeee katalog :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rydvik Odesláno 13. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2014 Trochu jsou komplikace,tak dorazím na 50%. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
7jerry7 Odesláno 17. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2014 ...zdarec chlapi, tak vecer teda, jooo ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 17. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2014 (upraveno) tak teda joo blbý je, že poslední přírůstek nestihne dorazit Upraveno 17. října 2014 uživatelem Horhe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xray33_11 Odesláno 17. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2014 pocitam s tim, akorat doufam, ze vas nejak poznam, abych si nahodou nesednul ke stolu anonymnich alkoholiku :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milhauszn Odesláno 17. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2014 Ahoj, zdravim mistni. Sic jsem byl na seznam pridan, dostal doma i povolenku a jeste do vcera jsem si myslel ze dorazim, tak na 95 procent mou ucast bohuzel rusim.Tvrdnu dnes v kanclu v Praze a navic mi navecer zbyde ditko na hlidani.Snad se priste zadari lepe.Preji vsem krasny den.Zdenek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 17. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2014 Já dorazím a těšííím.Budu sice krkavčí taťulda, bo mi děti bude hlídat přítelkyně, ale na pár hodin se to doma beze mě snad obejde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 17. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2014 pocitam s tim, akorat doufam, ze vas nejak poznam, abych si nahodou nesednul ke stolu anonymnich alkoholiku :-)Si piš, že nás najdeš, jsme všichni hezký kluci: já mám holou hlavu, Horhe má (snad ještě) nějaký fousy na bradě a Jerry má velký svaly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
7jerry7 Odesláno 17. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2014 ;-);-);-);-) proste cool banda ;-)... jo budou na stole hodinky ;-);-);-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xray33_11 Odesláno 17. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2014 diky za indicie, kluci :-) ja mam zas 2 metry/100 kilo, takze me moc prehlidnout nejde :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
legacy Odesláno 17. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2014 Zdar pánové,jako vždy mi to nevychází, pokusím se na otočku objevit a aspoň pozdravit.Pepa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rydvik Odesláno 17. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2014 Vse klaplo a uz se kocham Libercem..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 17. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2014 Tak já mám všechno hotový, připravený, tak za chvíli vyrážím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
7jerry7 Odesláno 17. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2014 ... tak jo, taky za chvili budu hledat stul pro pana Chronomaka ;-) ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 17. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2014 Tak já už sedím, mám to kousek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
7jerry7 Odesláno 18. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2014 ...dekuji za pokec a prijemnou spolecnost panove ;-) ... tak zase za pul roku? ... nebo jak to bylo ;-) .... Ridviku, sup sem s foto ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 18. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2014 Dobre ranko. Sraz byl prijemny jako vzdy. Skoda ze to zas uteklo nejak rychle. Treba to tentokrat bude drive nez za pul roku :-)Mam jednu ne moc dobrou fotku, Ales ma urcite lepsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rydvik Odesláno 18. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2014 Zdar pánové, přes mobil i v plné verzi stránek fora prostě foto nešlo vložit a až teď sedím u PC a vložím jediné a nic moc foto. Bylo to fajn posezení, škoda jen, že na mě vlezl nějaký moribundus a jsem ko. Tak zdar příště ;-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
7jerry7 Odesláno 31. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2014 Ahoj ve spolek, preji vsem jen zdravy a moc spokojeny rok 2015....Co takhle nejake male novorocni setkani? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 1. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2015 Já jsem pro! A Tudory chci taky vidět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se