Horhe Odesláno 28. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2015 Jasan, já tam budu určitě, hodinky beru všechny, snad i ty co jsou ještě na cestě. No a když nebudem chlastat kořalku, tak to dobře dopadne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
7jerry7 Odesláno 28. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2015 Ja tam budu tez, mozna ukecam aj moju a do teho jeste takova mala nova akvizice na ceste, snad to zvadnu vyzvednout ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 28. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2015 No právě... No právě... Já nás znám... Já všechny hodinky asi brát nebudu. Provedu jen nějakou selekci a pak si tam u stolu budu vycitat co všechno jsem nevzal :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
7jerry7 Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 tak baterka, utěrka připraveny, do květáku jsem si dal včera, takže já sú připraven na pohodový chrono-dýchánek .....TWL bych málem zapomněl, hodinky mám samo též připravené, aj s akvizicí ...stihlo se to... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 No taky jsem se včera pěkně vypláchl myslivcem, ale nějak to přes den rozdejchám. Na večer se těším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 A já seděl včera doma a nechlastal s tím, ze do hospody jdu dneska a zítra... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
7jerry7 Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 mAra spořádanej člen domácnosti koukám .... no ještě ukecávám doma "K" aby šla též Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 Moja se k nám v průběhu večírku též připojí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bembeg Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 Jo,jo,jo taky jsem připravenej i s novým přírůstkem;-) Jinak zalejvání močáku modrákama jsem si nechal na dnešek! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 (upraveno) Uaaa budiž prokleta má dobrosrdecnost a obětavost... Ted mi volali kamarádi ze pod do hospody ... Tak jdu. A pak za vama... To bude mít ma milá ze me radost :-D Uvidime se večer já ted vyrazim do světa. Edit: jirko volal jsi pepovi? Abychom na něj nezapomněli... Upraveno 1. května 2015 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
7jerry7 Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 ...super večůrek pánové a dámo ....malá ochutnávka a zasejc někdy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 2. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2015 tvl jsem se zas zatoulal a přitáhl jsem dom ve dvě jinak setkání jako vždy super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bembeg Odesláno 2. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2015 Bylo to dobré i můj novej přírůstek dostal pochvalu!;-) Takže nemůžu bejt nespokojenej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 4. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2015 No kluci muselo to byt slusny, koukam sbirka paradni. Mrzi me ze jsem nemohl s vami, na dalsim srazu doufam budu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 12. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2015 Čirou náhodou dneska někdo někam na terásku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 12. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2015 Já už popíjím na vlastní terásce viz. Co máte právě na ruce :-) A už se mi nikam nechce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 12. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2015 Safra pozdě... Už mám domluveno večer na fotbal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bembeg Odesláno 13. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2015 Kucíí tak jako jestli máte žížalu každej pátek?Tak klidně mužem ten následující něco vymyslet?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 27. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2015 Tak co?Potkal jsem Legacyho a někam by vyrazil. Viděl bych to někdy v týdnu po 7.září nebo dýl. Dřív to nedám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se