Přejít na obsah

Sraz Chronomagu - Liberec, Jablonec

Doporučené příspěvky

Odesláno

Taky musím v pátek brzy vstávat :(.. Takže zítra v 6, přinesu nějaké primky, jestli neurazím... Jo a kde je vlastně ta hospoda? Někde v polovině Pražský, že jo?

Odesláno (upraveno)

Jj asi v půlce Pražské vpravo půjdeš-li ze spodu.

EDIT: Já tedy v pátek do práce půjdu, ale můžu přijít o něco později. Ale hlavně mám v pátek další pijatyku, tak abych to zvládnul  :D

Upraveno uživatelem michalval
Odesláno

hoši koukám, že máte velký plány.. :clap: já v pátek taky musím do rachoty, aspoň na kávu, aby se neřeklo hehe.. takže nic velkýho.. kolik nás teda nakonec bude? ví někdo?

Odesláno

Taky musím v pátek brzy vstávat :(.. Takže zítra v 6, přinesu nějaké primky, jestli neurazím... Jo a kde je vlastně ta hospoda? Někde v polovině Pražský, že jo?

hele já myslím, že až to uvidíš tak neurazíš nikoho.. ani Tudorovce kecama o rolexech pro chudý.. hehe..

Odesláno

mAro ctes to tu tez, zase se do NAS nekdo s.e.e :-) .... to si zada asi odskodne....pooockej hbj....

Odesláno

Tudor... Tudor... není to ta značka, co dělá hodinky pro nějaký ty motorkáře, co jezdí na těch rudých dunících strojích?  :goof:

Odesláno

ale no tak..me se naopak cim dal vic ty vase tikadla libi! dokonce se mi podarilo navstivit i jejich web..dobry!

Odesláno

ale no tak..me se naopak cim dal vic ty vase tikadla libi! dokonce se mi podarilo navstivit i jejich web..dobry!

Nebuď vlezdoprdelka a přizdisráč a pevně stůj za svou značkou ?! :-) :-)

Odesláno

a je to tady jde se i po me! tak omega > tudor je jasny.. nicmene tudor nf se mi treba liby taky..a i nejaky dalsi kusy..vecer to proberem a ukazem kdo je vic! zatim zdar!

Odesláno (upraveno)

aaaa, se to tu kastuje pekne, dchodci s panstvem versus pracujici lid :) :) :)

ps: se bude bembeg divit, ze mu panstvo zabrouzdalo do dalsi znacky :) :) a s priznivcem z protitabora :) :) :), toz veciiir kluci :)

Upraveno uživatelem 7jerry7
Odesláno

Já tedy nesnáším servilnost a zejména zištné hraní na obě strany.

A musím říct, že Tudory jsou krásný hodinky, ale pro jistotu vezmu Jirkovi ukázat jeho bývalý Zenithy, aby se pokochal.  :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...