mAra_ Odesláno 3. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2016 Hahahahaha já si vzal volno :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrLBC Odesláno 3. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2016 Tak to se máte, mě čeká brzo ráno pracovní cesta na Moravu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
James24 Odesláno 3. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2016 Taky musím v pátek brzy vstávat .. Takže zítra v 6, přinesu nějaké primky, jestli neurazím... Jo a kde je vlastně ta hospoda? Někde v polovině Pražský, že jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 3. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2016 (upraveno) Jj asi v půlce Pražské vpravo půjdeš-li ze spodu. EDIT: Já tedy v pátek do práce půjdu, ale můžu přijít o něco později. Ale hlavně mám v pátek další pijatyku, tak abych to zvládnul Upraveno 3. února 2016 uživatelem michalval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 3. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2016 Jestli to pomůže,tak jak byl dřív Salamandr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hbj Odesláno 3. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2016 hoši koukám, že máte velký plány.. já v pátek taky musím do rachoty, aspoň na kávu, aby se neřeklo hehe.. takže nic velkýho.. kolik nás teda nakonec bude? ví někdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hbj Odesláno 3. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2016 Taky musím v pátek brzy vstávat .. Takže zítra v 6, přinesu nějaké primky, jestli neurazím... Jo a kde je vlastně ta hospoda? Někde v polovině Pražský, že jo?hele já myslím, že až to uvidíš tak neurazíš nikoho.. ani Tudorovce kecama o rolexech pro chudý.. hehe.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
James24 Odesláno 3. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2016 OK ... Jo, tak Salamandr vím, kde byl, díky . Tak zítra! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
7jerry7 Odesláno 3. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2016 mAro ctes to tu tez, zase se do NAS nekdo s.e.e :-) .... to si zada asi odskodne....pooockej hbj.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M916 Odesláno 3. února 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2016 Tudor... Tudor... není to ta značka, co dělá hodinky pro nějaký ty motorkáře, co jezdí na těch rudých dunících strojích? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
7jerry7 Odesláno 3. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2016 ze by? :-) .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 4. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2016 Trest smrti! :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hbj Odesláno 4. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2016 ale no tak..me se naopak cim dal vic ty vase tikadla libi! dokonce se mi podarilo navstivit i jejich web..dobry! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bembeg Odesláno 4. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2016 ale no tak..me se naopak cim dal vic ty vase tikadla libi! dokonce se mi podarilo navstivit i jejich web..dobry!Nebuď vlezdoprdelka a přizdisráč a pevně stůj za svou značkou ?! :-) :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hbj Odesláno 4. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2016 a je to tady jde se i po me! tak omega > tudor je jasny.. nicmene tudor nf se mi treba liby taky..a i nejaky dalsi kusy..vecer to proberem a ukazem kdo je vic! zatim zdar! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
7jerry7 Odesláno 4. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2016 (upraveno) aaaa, se to tu kastuje pekne, dchodci s panstvem versus pracujici lid :) ps: se bude bembeg divit, ze mu panstvo zabrouzdalo do dalsi znacky :) a s priznivcem z protitabora :) , toz veciiir kluci Upraveno 4. února 2016 uživatelem 7jerry7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hbj Odesláno 4. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2016 at zijou zlaty digosky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 4. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2016 Já tedy nesnáším servilnost a zejména zištné hraní na obě strany.A musím říct, že Tudory jsou krásný hodinky, ale pro jistotu vezmu Jirkovi ukázat jeho bývalý Zenithy, aby se pokochal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 4. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2016 Doufám, že donesu i svoje Zenithy pro chudý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 4. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2016 No to je snad jasný, vem je.A já doufám, že Jirka druhej vezme Copiloty, jestli je ještě má. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se