hbj Odesláno 4. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2016 konec.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 4. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2016 No to je snad jasný, vem je.A já doufám, že Jirka druhej vezme Copiloty, jestli je ještě má.No ja je nemám u sebe. Ale měly by být a hlavně už to nebude invalida. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 4. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2016 No ja je nemám u sebe. Ale měly by být a hlavně už to nebude invalida.Už jsi jim narovnal ručku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bembeg Odesláno 4. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2016 aaaa, se to tu kastuje pekne, dchodci s panstvem versus pracujici lid :) ps: se bude bembeg divit, ze mu panstvo zabrouzdalo do dalsi znacky :) a s priznivcem z protitabora :) , toz veciiir kluci No jo, přeběhlíka najdeš vždy a všude. ;-) Ještě že ten Michal koupil zpátky Omegy,tak doufám že je veme abych se mohl pokochat?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 4. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2016 Ehm... V kolik že tam máme sraz? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 4. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2016 No jo, přeběhlíka najdeš vždy a všude. ;-)Ještě že ten Michal koupil zpátky Omegy,tak doufám že je veme abych se mohl pokochat?!Jestli to je na mě a moje Marky IV tak je vezmu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bembeg Odesláno 4. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2016 Jestli to je na mě a moje Marky IV tak je vezmu.Jj!:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 4. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2016 Ehm... V kolik že tam máme sraz?na šestku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 5. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2016 Tak pár fotek ode mě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
7jerry7 Odesláno 5. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2016 takove pekne to bylo a super ucast, tak zasejc nekdy kluci.... foto pridam pozdeji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
James24 Odesláno 5. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2016 Díky moc za rozšíření obzorů... svět hodinek je nekonečný, a to je dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 5. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2016 Večírek výbornej.Akorát mám něčí baterku, co Láďo, nemáš mojí?A nemáte někdo můj zapalovač Clipper s vosou? Docela mi na něm záleží.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bembeg Odesláno 5. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2016 Dobrý to bylo...super účast...pěkný materiál, za mě spokojenost.:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M916 Odesláno 5. února 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2016 Jj, díky, kucí, že ste mě zase vytáhli za kultúrou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
7jerry7 Odesláno 5. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2016 Ahoj Jirko, kontrloval jsem a mam svou, mam bile svetlo, ne UV... ....tak u nekoho urcite bude, aj zapalovac se urco najde... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 5. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2016 Sraz byl výborný, účast taky, noví dva členové, které jsem poznal, taky. Pivo, žebra - prostě pro mě skvělý večer.Kubova sbírka Primek výborná. Akorát jsem si nestihl prohlédnout Petrovy JeanRichard PVD - tak snad příště. Jo a starý cibule od Jirky S. nádhera.Přidávám pár fotek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hbj Odesláno 5. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2016 akce se zdařila! na osmičku jsem nastoupil do fachy a ok..primky jsem taky bohužel nestihl, příště.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hbj Odesláno 5. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2016 moje troška do mlýna.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hbj Odesláno 5. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2016 jo a zapik a lampu nemam.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 5. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2016 ...ani já ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se