mAra_ Odesláno 5. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2016 Já taky ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bembeg Odesláno 5. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2016 Taky jsem si nic navíc neodnesl...ani zapalovač...ani lampa...ani opici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 5. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2016 Skoro to vypadá, že se Jirka opil a poztrácel věci z kapes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 5. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2016 No já se neopil, zapalovač jsem neměl ještě před placením, s tím mi někdo odešel a mojí baterku si taky někdo odnesl a nechal tam svojí. Podezírám M916 Jsem si ani dneska nemusel brát ten houmrofis, blbě mi není, měl jsem jenom osm piv a jeden rum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrLBC Odesláno 5. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2016 Zdravím pánové. Děkuji za super pokec a rozšíření obzorů. Příště určitě zase. Jinak ráno vstávání a cesta v pohodě.PS: Zapalovač nemám (nekuřák) a baterku taky ne :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrLBC Odesláno 5. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2016 mno a abych nezapomněl, sraz mě stál trošku více - jak jsem viděl Jerryho Fenixe, tak jsem si je musel objednat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
7jerry7 Odesláno 5. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2016 jj, tato setkani byvaji nekdy s nasledky ....nove prirustky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
James24 Odesláno 5. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2016 Taky nemám zapalovač ani lampu, zato následky mám taky - hlavně Tudory mě dostaly - ty vintážní jsou super, už na ně koukám na chronu24, mají je tam, ale o dost dražší... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 5. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2016 Večírek výbornej.Akorát mám něčí baterku, co Láďo, nemáš mojí?A nemáte někdo můj zapalovač Clipper s vosou? Docela mi na něm záleží..To musel být zajímavý večer. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 5. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2016 To musel být zajímavý večer.Byl :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hbj Odesláno 5. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2016 a to ani nevíme jestli to jirka stihnul nebo bylo bláto na hřišti.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M916 Odesláno 6. února 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2016 Horhe: nějakou lampu mám. Dokonce velmi připomíná tu, se kterou jsem do Pubu přišel. Svítila UV, tahle svítí taky UV, moje byla černá, tahle je černá, moje se zapínala na prdelce, tahle se zapíná stejně. Asi si budeme muset zavolat a podrobně je popsat ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M916 Odesláno 6. února 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2016 Hehe, p.r.d.e.l.k.a je zakázané slovo, to mě docela pobavilo. Jo - a zapalovač jsem neměl a ani nemám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 6. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2016 No jsou skoro stejný, akorát ta co mám doma má navíc šňůrku a je o poznání kvalitnější Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M916 Odesláno 8. února 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2016 Jo? Aha, tak to já asi nepoznám, jsem jelito a už před lety jsem byl veřejně uznán za technického blba! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 25. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2016 Tak já mám zase něco novýho, co vy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bembeg Odesláno 25. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2016 Nic,co byste už neviděli... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 25. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2016 No vlastně to moje už asi taky všichni viděli, teda něco podobnýho, na Legacyho ruce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bembeg Odesláno 25. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2016 Mají koule...ty tvoje watche.:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
7jerry7 Odesláno 25. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2016 se z tebe picnu Jiřííí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se