Horhe Odesláno 25. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2016 To víš, skoro dva měsíce nepřetržitě Movádo, už to chtělo změnu. Hovado samozřejmě furt mám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 25. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2016 Tak u mě nového taky nic... Leda by vás zajímalo, jakou pračku koupime za uskudlene peníze ... Motorka taky pořád neprodana (Jirko, mrk mrk)... Tak holt až vysttelim do světa Hondu, tak se snad něco pohne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bembeg Odesláno 25. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2016 Máro chce to něco levnějšího,aby zbylo na Seika a Bulovy...;-)Na ty dvoje trencle týdně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 25. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2016 Hehehe že bych Aju naučil prát v ruce... A sušit může pořád na susaku... No nevim jestli mi tohle klapne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 25. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2016 No vlastně to moje už asi taky všichni viděli, teda něco podobnýho, na Legacyho ruce...Koule jsou nejvíc - vítej zpátky do klubu! Příští dbá týdny se budu pohybovat na Liberecku, tak třeba,... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 25. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2016 Koule jsou nejvíc - vítej zpátky do klubu! Příští dbá týdny se budu pohybovat na Liberecku, tak třeba,...Rad tě uvidim. Následující 3 týdny mam volneji, tak kdykoliv kamkoliv, nebo se stav na kafe, kde bydlim vis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 25. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2016 Tak já mám zase něco novýho, co vy?Já pouze Apple Watch, ale to Tě moc zajímat asi nebude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 26. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2016 Rad tě uvidim. Následující 3 týdny mam volneji, tak kdykoliv kamkoliv, nebo se stav na kafe, kde bydlim vis Jojo, zavolám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hbj Odesláno 26. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2016 zdar, já mám brutál angínu..jinak nic nového, no vlastně mě opustil JR.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
7jerry7 Odesláno 29. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2016 jooo Hanzi, tak tu ja porazim antibiotiky, takze krom tohoto nesvaru tez nic jineho :-) .... a nechat me JR singl od Tebe neni pekneee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 3. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2016 (upraveno) Po osmý budem někde ve městě s Honzou Mantou na pivu, kdyby někdo chtěl.. Upraveno 3. března 2016 uživatelem Horhe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
7jerry7 Odesláno 3. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2016 tyyy woe, az ted to ctu...mohl jsem byval dorazit....skoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 3. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2016 Sedíme na staraci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 3. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2016 Kua kua kua... Čtu to až teď... No tak aspoň pozdravuj... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 3. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2016 Měl jsem na ruce nový želvy a orliky, heeeč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 3. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2016 Móóóc příjemný večer - díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bembeg Odesláno 4. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2016 Měl jsem na ruce nový želvy a orliky, heeečTi tak můžem věřit...;-) , když ani fotku nedáš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 4. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2016 No a já to čtu až dnes. A to jsem smrděl večer doma sám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hbj Odesláno 4. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2016 rakousko, rakousko.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 6. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2016 Kluci, zítra tedy v pondělí v osm jdu na pivo s Honzou - Mantou - moderátorem. Horhe ho zná osobně, já se jdu seznámit, Honza mi poveze nějaký ty hodinky.Tak kdy se někdo chtěl přidat, tak napište, abych věděl, kolik míst mám rezervovat.Bude to decentní pivo, žádný nářez. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se