Horhe Odesláno 6. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2016 (upraveno) Je mi líto, odjíždím služebně na pár dní fuč. Tak se tam vzájemně pozdravujte a užijte si to. No a pořídil jsem si dvoje další hodinky Upraveno 6. března 2016 uživatelem Horhe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 6. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2016 No a pořídil jsem si dvoje další hodinky To je škoda, že je neuvidím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 6. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2016 Já budu zitra, kluci, nejmíň do desíti v práci... Takže bohužel to vypadá , že beze mě.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hbj Odesláno 6. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2016 Je mi líto, odjíždím služebně na pár dní fuč. Tak se tam vzájemně pozdravujte a užijte si to. No a pořídil jsem si dvoje další hodinkytak tohle je teda ten chronopacient jo? jinak já taky nedorazím, vrátil jsem se z rajchu a budu v práci asi i spát hehe..užijte si to! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 6. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2016 Tak zatím to vypadá Honza, já, Bembeg a možná James24. Hodím rezervačku jeden stůl - zítra dopoledne napíšu, kde - a kdo příjde, tak tam bude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 7. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2016 Takže kdo bude mít chuť a čas - tak na obyvklém místě neboli v Pražský v Pubu od 20:00 stůl rovně vzadu jako obyvkle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 7. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2016 Šel jsem do práce dříve abych se za vama kluci stihl na otočku kouknout... Ale zase mě tu zadreli, tak nemohu nic slíbit. Ale zkusim to. V ideálním případě po osmé i se svou milou bychom se stavili na kousek řeči :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 7. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2016 Šel jsem do práce dříve abych se za vama kluci stihl na otočku kouknout... Ale zase mě tu zadreli, tak nemohu nic slíbit. Ale zkusim to. V ideálním případě po osmé i se svou milou bychom se stavili na kousek řeči :-)To by bylo super. Zkus to Máro, udělej úderníka a přijď na tankovou Plzničku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
James24 Odesláno 7. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2016 Já nedorazím, dnes toho mám moc, ale díky za pozvání. Kuba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 7. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2016 Tak ja hlásím, že s mírným zpožděním, ale dorazim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 7. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2016 Hlasim, ze uz roztacim pipu, aby to VAM , az prijdete, uz nepenilo :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 7. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2016 Diky vsem za hezky vecer a pokec. Honzo rad jsem Te poznal a moc diky za hodinky. Rad jsem si poprve osahal puvodni Orliky i Nautily. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 7. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2016 (upraveno) Jo a Mickey Mouse (pise se takhle?) byl stejne uplne nejlepsi. Upraveno 7. března 2016 uživatelem michalval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bembeg Odesláno 7. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2016 Jo a Mickey Mouse (pise se takhle?) byl stejne uplne nejlepsi.No vo tom žádná!;-)Fajn pondělní večer to byl,Orlíky velká paráda.Díky všem zúčastněným! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 8. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2016 Hezký večer, díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
James24 Odesláno 8. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2016 Já to věděl, že tam ti Orlíci budou, ach jo, že já si to nezařídil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 8. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2016 Já to věděl, že tam ti Orlíci budou, ach jo, že já si to nezařídil Myslel jsem na Tebe už večer, že asi budeš smutnej, když to Honza vybalil z každý kapsy něco. Trochu se mi klepaly ruce, když jsem si dával tyhle vzácný hodinky na ruku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 18. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2016 Kdybyste někdo zítra chtěl kouknout na nějaký hodinky, tak máme stůl v PUBU na půl osmou. Ze zaběhlých členů tam budu já a Mmoobbyy a mooožná příjde i Hbj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hbj Odesláno 18. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2016 zdar hoši! na zítra jsem zapykán..už asi ndobro, ale nikdy neříkej nikdy! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 18. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2016 Tak uvidíš.Já, Mmoobbyy 90%, Fany a Nikola Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se