Přejít na obsah

Sraz Chronomagu - Liberec, Jablonec

M916

Doporučené příspěvky

Kluci, tak rezervace je udělaná na dnešek 18:00 na moje příjmení (Valina).

Stůl vzadu mi dát slečna nechtěla, protože je nás málo na velký stůl, tak doufám, že to nebude nějaký "stolek na rohu" chtěl jsem místo pro 5-6 osob.

Tak tedy večer...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

zdar, já nedorazím.. :) byl jsem na komorním srázu v pátek.. pak jsem ze srázu spadnul v sobotu ve čtyři ráno ouplně vyčerpanej diplomáticama a becherovkama a lemondama a jackama s medem a bůh ví čím ještě krom piva a corony a kebabu a tak vůůůbec.. se pomalu léčím ještě teď.. užijte si to a zas něco podnikneme.. jo a na fcukbuku koukám na Horheho nový rolby.. hehe.. pamatuj kamaráde to není omega.. :) ahoooj..

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

Zdravím pánové, tak až bude zase někdy sraz, ukážu nový přírustek do rodiny :-))))) A pak už asi půjdu na léčení, jinak to dopadne blbě ... 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Zdravím pánové, tak až bude zase někdy sraz, ukážu nový přírustek do rodiny :-))))) A pak už asi půjdu na léčení, jinak to dopadne blbě ... 

No výborně Petře. :clap: To čumím. A Suby to přežily?

Neboj Mára se taky určitě brzy přidá.

Odkaz ke komentáři

No výborně Petře. :clap: To čumím. A Suby to přežily?

Neboj Mára se taky určitě brzy přidá.

Jsem věděl, že ty to oceníš :-))))

Suby zatím jo, nějak se nemohu rozhodnout co s nimi dál - jestli nosit, uložit nebo prodat ... Takže zatím odpočívají a na ruku se nedostávají.

jj, Márovi věřím ;-) Ideálně Datejust, co Máro?

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...