mAra_ Odesláno 26. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2016 18:00 vyhovuje, vemu všechno co jsi neviděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 26. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2016 Super. Budu se tesit ja mam jenom jedny novy stary hujdy :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 27. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2016 Já ještě nevím, vědět budu v podstatě až na poslední chvíli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 27. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2016 Já ještě nevím, vědět budu v podstatě až na poslední chvíli. Když dorazí i náčelník, bude to paráda. Tak uvidíš, stůl je velkej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 27. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2016 Kluci, tak rezervace je udělaná na dnešek 18:00 na moje příjmení (Valina).Stůl vzadu mi dát slečna nechtěla, protože je nás málo na velký stůl, tak doufám, že to nebude nějaký "stolek na rohu" chtěl jsem místo pro 5-6 osob.Tak tedy večer... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 27. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2016 tak jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 27. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2016 Ehm já teď skončil v práci. Hlásím mírné zpoždění. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrLBC Odesláno 27. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2016 Tak ja taky mirne zpozdeni, cesta z Prahy hruza ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hbj Odesláno 27. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2016 zdar, já nedorazím.. byl jsem na komorním srázu v pátek.. pak jsem ze srázu spadnul v sobotu ve čtyři ráno ouplně vyčerpanej diplomáticama a becherovkama a lemondama a jackama s medem a bůh ví čím ještě krom piva a corony a kebabu a tak vůůůbec.. se pomalu léčím ještě teď.. užijte si to a zas něco podnikneme.. jo a na fcukbuku koukám na Horheho nový rolby.. hehe.. pamatuj kamaráde to není omega.. ahoooj.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrLBC Odesláno 18. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2016 Zdravím pánové, tak až bude zase někdy sraz, ukážu nový přírustek do rodiny :-))))) A pak už asi půjdu na léčení, jinak to dopadne blbě ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 19. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2016 Zdravím pánové, tak až bude zase někdy sraz, ukážu nový přírustek do rodiny :-))))) A pak už asi půjdu na léčení, jinak to dopadne blbě ... No výborně Petře. To čumím. A Suby to přežily?Neboj Mára se taky určitě brzy přidá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrLBC Odesláno 19. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2016 No výborně Petře. To čumím. A Suby to přežily?Neboj Mára se taky určitě brzy přidá.Jsem věděl, že ty to oceníš :-))))Suby zatím jo, nějak se nemohu rozhodnout co s nimi dál - jestli nosit, uložit nebo prodat ... Takže zatím odpočívají a na ruku se nedostávají. jj, Márovi věřím ;-) Ideálně Datejust, co Máro? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 19. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2016 Bude dost záležet na penězích... Ale zatím se to tváří na expy jedničky, popř (a co bych asi chtěl vic) milgaussy.. Uvidíme jak to dopadne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrLBC Odesláno 19. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2016 Milgaussy jsou pecka Budu držet pěsti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bembeg Odesláno 19. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2016 Ale dejte pokoj...co to je za značku ty DJ,Milgy,Expy,Suby?:-D:-D Máro za ty Lolexy by trochu Ytongu bylo....:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hbj Odesláno 19. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2016 pěkná práce, pěkná! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrLBC Odesláno 19. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2016 Máro nedej se - jak píše Bembeg, byla by to jenom troška Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrLBC Odesláno 19. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2016 No jinak jsem je zatím nedal na tah - nějak nebyla odvaha, je brutálně leštěný a připadal bych si nějak nesvůj Zatím tedy stále na ještěrce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 19. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2016 Přesně, na co by mi byl Ytong, když chcu stavět dřevěný barák :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bembeg Odesláno 19. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2016 Máš recht:-)...hodinky ti červotoč nesežere a venkovskej zmastichlast vajglem nepodpalí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se