PetrLBC Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2017 Samozřejme objemem piva se přizpůsobíme :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bembeg Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2017 Teoreticky bych v pátek taky mohl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrLBC Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2017 (upraveno) Udělám rezervaci pro 6 osob od 20:00 hod - klasika PUB, ok? Na jméno Petr K. edit: doplněn čas Upraveno 12. ledna 2017 uživatelem PetrLBC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2017 Tak jo, snad nezapadnu někde na vysočině. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nathanien Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2017 Supr - takze zitra,-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
7jerry7 Odesláno 13. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2017 Zdarec ve spolek, rád bych se též zúčastnil, ale v noci jsem se vrátil po dvou týdnech, takže to nejspíš neklapne. Potichu jsem tu sledoval vyvoj a zvazoval....no uvidím....kdyby ne, tak si to užijte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 13. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2017 Jak jsem psal, já už něco mám... Ale uvidím jak to skončí. Když tak bych se cestou domů stavil. Když tak zavolám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hbj Odesláno 13. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2017 zeptal jsem se doma na vlastní názor a zjistil, že nám vypadlo hlídání a žena má holiče od šesti..jakmile dorazí tak se stavím..pokud ne tak jsem v pitchi..! zatím.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bembeg Odesláno 13. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2017 Jsem nepojízdnej:'(....takže bohužel dnes nedorazím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nathanien Odesláno 13. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2017 Ja uz se pomalu chystam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 13. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2017 Tak ja uz sedim, mel jsem zizu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 14. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2017 No musím říct, pánové a dámo, že to byl velice povedený večírek. Díky a těším se na příště....ještě že o víkendech nerachotím, dneska by byla produktivita 0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrLBC Odesláno 14. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2017 No musim se pridat, velice povedene to bylo :-)Skoda, ze nakonec ani nevznikla fotodokumentace z akce :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 14. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2017 No, to je fakt škoda. Na to, kolik nás tam bylo, tam byla fakt hromada krásných hodinek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 14. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2017 I když jsem přišel jen na konec, bylo to fajn kluci. Těším se na příště. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nathanien Odesláno 14. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2017 Juju, pridavam se! Byla to super akce a to z několika duvodu:-) 1) Poznal jsem nove fajn lidi.2) Poprve v zivote jsem si osahal rolady:-D Budu se tesit na priste! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 14. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2017 Kluci mrzi me to, ja jsem ted na 3 vikendy marnej, hlidam deti. Cekam na nejakou fotku, abych jeste vic litoval, ale zrejme zadna nebude. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 14. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2017 (upraveno) Naneštěstí jsme žádnou fotku neudělali, a že bylo na co koukat!! Rolex xkrát, tudor, omega, eterna, seiko, plzeň,...co víc.. Upraveno 14. ledna 2017 uživatelem Horhe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrLBC Odesláno 14. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2017 Z toho vyplyva jedine ... musime udelat zase dalsi sraz a radne ho zdokumentovat :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 14. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2017 ale tak hlavně, že se máme rádi:) jste měli vidtět ty exoty před radnicí, když jsem šel dom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se