lolohh Odesláno 16. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2010 PhoeniX napsal: Ty vole, snažte se trochu. Vlákno s jmenuje "ALL BLACK", tak sem nedávejte standardní sériovky. Zrovna u VC o all black pochybuji. Já o all black (nemluvím o názvu, ale o významu) pochybuju u posledním šesti hodinek.
cubic Odesláno 16. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2010 Dantechno napsal: JAEGER-LECOULTRE Gyrotourbillon All Black ROLEX Submariner All Black by Bamford & Sons Ty černé Rolex jsou oparvdu nádherné a mají něco do sebe ,jen netuším co by mohlo znamenat Bamford & Sons
PhoeniX Odesláno 16. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2010 lolohh napsal: Já o all black (nemluvím o názvu, ale o významu) pochybuju u posledním šesti hodinek. Njn, někdo vidí PVD nebo DLC pouzdro a mrskne to sem. Ale abych si nasypal popel na hlavu, ty "mé" digitálky také nejsou 100% all black (tam to technicky není ani možné). cubic napsal: Ty černé Rolex jsou oparvdu nádherné a mají něco do sebe ,jen netuším co by mohlo znamenat Bamford & Sons Že voni maj i stránky.
lolohh Odesláno 16. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2010 (upraveno) cubic napsal: Ty černé Rolex jsou oparvdu nádherné a mají něco do sebe ,jen netuším co by mohlo znamenat Bamford & Sons Pomůže todle http://www.bamfordandsons.com/men/ ? Phoenix: Upraveno 16. ledna 2010 uživatelem lolohh
cubic Odesláno 16. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2010 lolohh napsal: Pomůže todle http://www.bamfordandsons.com/men/ ? Phoenix: No jo,rozumim!!!Koukal jsem se i na tu barevnou kombinaci podle výběru zákazníka.Zajímavé ale ta cena!!!No jo,nic není drahé jen na to musíme umět vydělat,takže já se letím učit vydělávat od příštího týdne
Dantechno Odesláno 17. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2010 (upraveno) lolohh napsal: Já o all black (nemluvím o názvu, ale o významu) pochybuju u posledním šesti hodinek. Ono asi nebude jen tak udelat gyroturbo v cerne...... Zkuste misto toho, aby jste si tady jenom bouchali pulitrama o sebe, taky neco pridat. EDIT: Jinak jaka je tedy definice All Black ? Nikde to nemuzu najit ..... Upraveno 17. ledna 2010 uživatelem Dantechno
PhoeniX Odesláno 17. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2010 Dantechno napsal: Ono asi nebude jen tak udelat gyroturbo v cerne...... Zkuste misto toho, aby jste si tady jenom bouchali pulitrama o sebe, taky neco pridat. EDIT: Jinak jaka je tedy definice All Black ? Nikde to nemuzu najit ..... Právě proto to sem nepatří. A definice? Ta je přece v názvu (CELÉ ČERNÉ). Jinak na tzv. "definice" si někteří lidé na chronomagu potrpí, že. Pravidlo 50, zákaz politických vláken atd...
Dantechno Odesláno 17. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2010 PhoeniX napsal: Právě proto to sem nepatří. A definice? Ta je přece v názvu (CELÉ ČERNÉ). Jinak na tzv. "definice" si někteří lidé na chronomagu potrpí, že. Pravidlo 50, zákaz politických vláken atd... To znamena, ze tohle vlakno muzeme nechat smazat , celych cernych je tu tak max. 10%............
PhoeniX Odesláno 17. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2010 Dantechno napsal: To znamena, ze tohle vlakno muzeme nechat smazat , celych cernych je tu tak max. 10%............ Projel jsem si celé vlákno a je to vlastně pravda.
Dantechno Odesláno 17. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2010 PhoeniX napsal: Projel jsem si celé vlákno a je to vlastně pravda. Asi nema cenu byt tak striktni, nechal bych vlakno jak je ..... S primhourenym okem sem vetsina hodinek muze byt zarazena.
bflmpzwrx3257z Odesláno 17. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2010 (upraveno) New Milis napsal: Správný AllBlack musej mít černý všechno, ručičky, indexy, všechno... tyhle maj cerny vsechno cos vyjmenoval, krom toho ze to ostatni vsechno je obcas ne-uplne-cerny... http://shop.moxsie.com/storm/balance-slate.html :] dostali jsme je od klienta jako darek, to ze to nejsou Hodinky, ale jen hodinky se v tomhle darkovym pripade nesmi brat v uvahu... za tyden mi z nich vybehla osicka i z korunkou... edit: pri serizovani... Upraveno 17. ledna 2010 uživatelem bflmpzwrx3257z
Návštěvník YPO Odesláno 23. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2010 a co takhle all green ? http://www.seiyajapan.com/c=nnwdIB2Nsy4Ko5...oshio_Kubo.html
PhoeniX Odesláno 23. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2010 Jak jsou šílené, tak jsou jednoduché a pěkné.
Drexxy Odesláno 31. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2010 (upraveno) cernocerne digi zdroj: http://www.nywatchstore.com/gw7900b1.html Upraveno 31. ledna 2010 uživatelem Drexxy
PavelK Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Odesláno 1. února 2010 Drexxy napsal: cernocerne digi Ještě ty nápisy kdyby byly černé a hlavně pod displejem místo reflexní podložky černá, to by bylo něco. Sice by na nich pak asi nešlo nic přečíst, ale s tím se u All Black zřejmě počítá.
eRDedi Odesláno 2. února 2010 Nahlásit Odesláno 2. února 2010 A co tak firma RADO napr. RADO SINTRA 629.0663.3.016 - R13663162
empis Odesláno 2. února 2010 Nahlásit Odesláno 2. února 2010 eRDedi napsal: A co tak firma RADO napr. RADO SINTRA 629.0663.3.016 - R13663162 hm, už sa teším keď ich uvidím live, na ruke ! v čienej sa tvária celkom zaujimavo, hlavne ten material
PhoeniX Odesláno 2. února 2010 Nahlásit Odesláno 2. února 2010 Jo, opravdu "all black"... Proberte se. Digitálky s bílými nápisy na pouzdru, stříbrnými šroubky a potom hodinky sice s černým pouzdrem a tahem, ale zlatými ručkami, indexy na číselníku, indexy na lunetě, nápisem firmy, datumovým okénkem a znakem určujícím polohu rotoru. Yeah!!!
empis Odesláno 2. února 2010 Nahlásit Odesláno 2. února 2010 PhoeniX napsal: Jo, opravdu "all black"... Proberte se. Digitálky s bílými nápisy na pouzdru, stříbrnými šroubky a potom hodinky sice s černým pouzdrem a tahem, ale zlatými ručkami, indexy na číselníku, indexy na lunetě, nápisem firmy, datumovým okénkem a znakem určujícím polohu rotoru. Yeah!!! existuje tu vlákno "čiastočne" čierne ? V prvom rade ak "full all black" vždy budú nečitatelne/zle viditelné...musi tam byť čiastočne kontrast, aby bolo vôbec niečo vidieť ! môj názor...neviem, či má vyznam vytvárať vlákno black watches...?!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se