Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  PhoeniX napsal:
Ty vole, snažte se trochu. Vlákno s jmenuje "ALL BLACK", tak sem nedávejte standardní sériovky. Zrovna u VC o all black pochybuji.

Já o all black (nemluvím o názvu, ale o významu) pochybuju u posledním šesti hodinek.

Odesláno
  Dantechno napsal:
JAEGER-LECOULTRE Gyrotourbillon All Black

post-6982-1263669221.jpg

ROLEX Submariner All Black by Bamford & Sons

post-6982-1263669666.jpg

Ty černé Rolex jsou oparvdu nádherné a mají něco do sebe :smile_anim: ,jen netuším co by mohlo znamenat Bamford & Sons :helpsmilie:

Odesláno
  lolohh napsal:
Já o all black (nemluvím o názvu, ale o významu) pochybuju u posledním šesti hodinek.

Njn, někdo vidí PVD nebo DLC pouzdro a mrskne to sem. Ale abych si nasypal popel na hlavu, ty "mé" digitálky také nejsou 100% all black (tam to technicky není ani možné). ;)

cubic napsal:
Ty černé Rolex jsou oparvdu nádherné a mají něco do sebe :smile_anim: ,jen netuším co by mohlo znamenat Bamford & Sons :helpsmilie:

Že voni maj i stránky. ;)

Odesláno
  lolohh napsal:
Pomůže todle http://www.bamfordandsons.com/men/ ?

Phoenix: :cheers:

No jo,rozumim!!!Koukal jsem se i na tu barevnou kombinaci podle výběru zákazníka.Zajímavé ale ta cena!!!No jo,nic není drahé jen na to musíme umět vydělat,takže já se letím učit vydělávat od příštího týdne

Odesláno (upraveno)
  lolohh napsal:

Ono asi nebude jen tak udelat gyroturbo v cerne...... Zkuste misto toho, aby jste si tady jenom bouchali pulitrama o sebe, taky neco pridat.

EDIT: Jinak jaka je tedy definice All Black ? Nikde to nemuzu najit .....

Upraveno uživatelem Dantechno
Odesláno
  Dantechno napsal:
Ono asi nebude jen tak udelat gyroturbo v cerne...... Zkuste misto toho, aby jste si tady jenom bouchali pulitrama o sebe, taky neco pridat.

EDIT: Jinak jaka je tedy definice All Black ? Nikde to nemuzu najit .....

Právě proto to sem nepatří. A definice? Ta je přece v názvu (CELÉ ČERNÉ).

Jinak na tzv. "definice" si někteří lidé na chronomagu potrpí, že. Pravidlo 50, zákaz politických vláken atd...

Odesláno
  PhoeniX napsal:
Právě proto to sem nepatří. A definice? Ta je přece v názvu (CELÉ ČERNÉ).

Jinak na tzv. "definice" si někteří lidé na chronomagu potrpí, že. Pravidlo 50, zákaz politických vláken atd...

To znamena, ze tohle vlakno muzeme nechat smazat , celych cernych je tu tak max. 10%............

Odesláno
  PhoeniX napsal:
Projel jsem si celé vlákno a je to vlastně pravda.

Asi nema cenu byt tak striktni, nechal bych vlakno jak je ..... S primhourenym okem sem vetsina hodinek muze byt zarazena. ;)

Odesláno (upraveno)
  New Milis napsal:
Správný AllBlack musej mít černý všechno, ručičky, indexy, všechno... :D

tyhle maj cerny vsechno cos vyjmenoval, krom toho ze to ostatni vsechno je obcas ne-uplne-cerny... http://shop.moxsie.com/storm/balance-slate.html :]

dostali jsme je od klienta jako darek, to ze to nejsou Hodinky, ale jen hodinky se v tomhle darkovym pripade nesmi brat v uvahu... za tyden mi z nich vybehla osicka i z korunkou...

edit: pri serizovani...

Upraveno uživatelem bflmpzwrx3257z
Odesláno
  Drexxy napsal:
cernocerne digi

Ještě ty nápisy kdyby byly černé a hlavně pod displejem místo reflexní podložky černá, to by bylo něco. Sice by na nich pak asi nešlo nic přečíst, ale s tím se u All Black zřejmě počítá.

Odesláno
  eRDedi napsal:
A co tak firma RADO napr.

RADO SINTRA 629.0663.3.016 - R13663162

hm, už sa teším keď ich uvidím live, na ruke ! v čienej sa tvária celkom zaujimavo, hlavne ten material :)

Odesláno

Jo, opravdu "all black"... Proberte se. Digitálky s bílými nápisy na pouzdru, stříbrnými šroubky a potom hodinky sice s černým pouzdrem a tahem, ale zlatými ručkami, indexy na číselníku, indexy na lunetě, nápisem firmy, datumovým okénkem a znakem určujícím polohu rotoru. Yeah!!! :axehead:

Odesláno
  PhoeniX napsal:
Jo, opravdu "all black"... Proberte se. Digitálky s bílými nápisy na pouzdru, stříbrnými šroubky a potom hodinky sice s černým pouzdrem a tahem, ale zlatými ručkami, indexy na číselníku, indexy na lunetě, nápisem firmy, datumovým okénkem a znakem určujícím polohu rotoru. Yeah!!! :axehead:

existuje tu vlákno "čiastočne" čierne ? V prvom rade ak "full all black" vždy budú nečitatelne/zle viditelné...musi tam byť čiastočne kontrast, aby bolo vôbec niečo vidieť ! môj názor...neviem, či má vyznam vytvárať vlákno black watches...?!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...