ricous Odesláno 15. června 2009 Nahlásit Odesláno 15. června 2009 spiderer napsal: Richarde, sjou v dobrych rukou pokud je zvladnu zaplatit No jasně že ti je přeju - dej pak vědět, na kolik přišla výměna skla. Akorát z těch fotek nevím, jestli jsou to black or blue?
Návštěvník Kamil Odesláno 15. června 2009 Nahlásit Odesláno 15. června 2009 spiderer napsal: .... pokud je zvladnu zaplatit Pošli to hotově v cenném psaní. Je to nejjednodušší, nejlevnější a nejrychlejší.
spiderer Odesláno 15. června 2009 Nahlásit Odesláno 15. června 2009 ricous - nemecky neumim, o skle jsem si precetl asi 5 vterin po prihozeni, ale za 70 ecek je to asi jedno, stejne je hned prodam Barvu nevim, ale tipuju modry.. Kamil - ted jsem si to dal do google prekladace a vyskocilo tam na me ze mi posle platebni instrukce, tak se te potom optam co s tim mam delat, protoze nevim jak bych se s nim domluvil
ricous Odesláno 15. června 2009 Nahlásit Odesláno 15. června 2009 (upraveno) Snažil jsem se na té stránce ohledně platby něco konkrétního najít, ale ničevo... Ale nejlepší by to bylo asi jak píše Kamil. Něco tam píše o možnosti dokoupit za 5 é box. Upraveno 15. června 2009 uživatelem ricous
horal Odesláno 15. června 2009 Autor Nahlásit Odesláno 15. června 2009 spiderer napsal: ricous - nemecky neumim, o skle jsem si precetl asi 5 vterin po prihozeni, ale za 70 ecek je to asi jedno, stejne je hned prodam Barvu nevim, ale tipuju modry.. SZ to spiderer - vysvětlení
spiderer Odesláno 15. června 2009 Nahlásit Odesláno 15. června 2009 Na box mu kaslu, prekladac mi ukazal ze se tam pise neco o tom, ze posle instrukce k platbe, tak pockam a kdyztak vas tady nekoho kdo umite nemecky kontaktuju at mi s tim pomuzete.. zlaty US, UK ebaye, tyhlety nemecky jsou pro me nejaky nesrozumitelny
edas Odesláno 19. června 2009 Nahlásit Odesláno 19. června 2009 Takže - v pondělí vydraženo, přes Pay pal zaplaceno a dnes doručeno. Na první dojem hodně dobrý. Nějaké fotky se budu snažit dodat večer, nejpozději zítra.
ricous Odesláno 19. června 2009 Nahlásit Odesláno 19. června 2009 edas napsal: Takže - v pondělí vydraženo, přes Pay pal zaplaceno a dnes doručeno. Na první dojem hodně dobrý. Nějaké fotky se budu snažit dodat večer, nejpozději zítra. Já ty moje vydražil na de ebay v úterý večer a ve čtvrtek ráno (!!!!) byly doma. Dnes jsem se vrátil z služebky, kochám se - zítra něco vyfotím.
little_w Odesláno 19. června 2009 Nahlásit Odesláno 19. června 2009 ricous napsal: Já ty moje vydražil na de ebay v úterý večer a ve čtvrtek ráno (!!!!) byly doma. Dnes jsem se vrátil z služebky, kochám se - zítra něco vyfotím. na fotky se uz tesim. orienty me trochu nahlodaly ;-)
spiderer Odesláno 19. června 2009 Nahlásit Odesláno 19. června 2009 Ja ty svoje vydrazil ani nevim kdy, ale dlouho to neni a dneska jsem teprv posilal prachy postou
miris Odesláno 20. června 2009 Nahlásit Odesláno 20. června 2009 edas napsal: Takže - v pondělí vydraženo, přes Pay pal zaplaceno a dnes doručeno. Na první dojem hodně dobrý. Nějaké fotky se budu snažit dodat večer, nejpozději zítra. ... už jsem taky nedočkavý, na fotky i na nějaké dojmy a zdá se že i rozhodnutý...
Yvaine Odesláno 20. června 2009 Nahlásit Odesláno 20. června 2009 Kdybyste je někdo někde viděl za rozumnou cenu a chtěl do nich jít tak se přidám
edas Odesláno 20. června 2009 Nahlásit Odesláno 20. června 2009 Takže pár neumělých fotek, které opravdu nevystihují pravého "ducha" hodinek. Přidána také jedna pro srovnání s předchůdcem CEM 65002D. Dojem z nových by snad vyjádřilo přízvisko "Mobby", mám-li pokračovat v názvech z vodní říše a s ohledem na velikost a tvar původního modelu "Mako"
ricous Odesláno 20. června 2009 Nahlásit Odesláno 20. června 2009 Yvaine napsal: Pár foteček.. Na té fotce to vypadá, jako by bylo sklo vypouklé - u těch mojich je teda rovné (?) Jinak pár mých postřehů a fotek je tady - http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=20390&hl=
Yvaine Odesláno 25. června 2009 Nahlásit Odesláno 25. června 2009 ricous napsal: Na té fotce to vypadá, jako by bylo sklo vypouklé - u těch mojich je teda rovné.. Máš pravdu na těch mých je taky rovné..Jinak díky už jsou doma. Škoda že budou muset jít pryč i když jsou užasný
Me2d Odesláno 4. července 2009 Nahlásit Odesláno 4. července 2009 Jen hloupě, jak to dopadlo s tím safírovým sklem? Mám orienty a sklo se poměrně snadno poškrábe, ale tyto se mi líbí.
ricous Odesláno 5. července 2009 Nahlásit Odesláno 5. července 2009 Me2d napsal: Jen hloupě, jak to dopadlo s tím safírovým sklem? Mám orienty a sklo se poměrně snadno poškrábe, ale tyto se mi líbí. Hodinky šly do světa k novému majiteli - takže je to na něm, zda se do toho pustí...
lefty Odesláno 15. července 2009 Nahlásit Odesláno 15. července 2009 Mno nevím nevím, předchůdce se mi líbí víc... Tenhle bachrateček má navíc dost divný ručky.
Iron Maiden Man Odesláno 15. července 2009 Nahlásit Odesláno 15. července 2009 Moc pěkný potápky s dobrou velikostí. a za 200 babek nádhera
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se