Přejít na obsah

NEW Orient 200m diver

horal

Doporučené příspěvky

Víceméně u těchto tlustých verzí ti ho buď udělají na míru (jde domluvit)

Nebo se dělají se sundavacími články viz foto.

Stejně tak lze mít u pouzdra zakončení či pouze očka.

...nebo lze použít mesh s jinou sponou, místo patentu (těch pacek) jsou tam otvory pro posunutí osky http://cgi.ebay.com/22mm-Stainless-Steel-W...=item5d28b5d468

Upraveno uživatelem miris
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 129
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po měsících...

Ahoj! Potřebuju koupit nový hodinky. Původně jsem chtěl koupit jen něco levnýho, nepřemýšlet nad tím a hlavně, aby se mi to líbilo. Pak jsem ale zabrousil na tyhle stránky a je to v háji... Každopádně se mi dost líbí ty maka (spíš ale ty starší, menší, s číslicema na ciferníku). Mám ale jednu otázku - pracovně nosím celkem často oblek a nevím, jestli takový potápky (říkám to správně??), i když by byly na kovovým tahu nebo s koženým řemenem, jsou k obleku dostatečně vhodný? Já potřebuju něco, co jde nosit k riflým a triku, ale ani vedle obleku to nepůsobí jak pěst na oko. Klasický strohý oblekovky se mi ani moc nelíbí, navíc na ně nemám, vedle práce jsem taky ještě student...

Jedná se konkrétně o tyto http://www.orientwatchusa.com/images/bluemako12.jpg

Díky za rady!

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

Nechci zakládat nový vlákno, tak to hodím sem.

Můžete se mi někdo, prosím, kdo "nové Mako" máte, kouknout, jaký je první článek tahu, popř. mi ho vyfotit? Mám původní Mako, kde je plechovej, což je nefunkční, stěžejky ničící a rachotící systém a pro mě vlastně jediná, ale podstatná, vada na kráse předchozího modelu.

Díkec!

Upraveno uživatelem jorix
Odkaz ke komentáři

Díkec, tak to me mrzí, už jsem si delal zálusk, že je vymenim, ten tah je jinak peknej :-(

Koncovky jsou taky plechové, ale na Big Mako už nechrastí a to je podstatný rozdíl, na těch 7500 je to udělané líp, výměnu doporučuji. Měl jsem Mako v modré, Big Mako v modré a teď mám Big Mako v černé a ty jsou asi nej. Přikládám 2 fotky kolegy z polského fóra (díky těmto 2 fotkám jsem si je koupil znovu :suicide_anim: ale nelituji)

post-5960-044663600 1289837656.jpg

post-5960-038375600 1289837667.jpg

Odkaz ke komentáři

Uvažoval jsem taky o černých, původní mako mám taky v modré. Nějak se mi ale nechce věřit, že tenhle přiblblej systém bude fungovat. Co se mi na těch starších děje je to, že díky váze hodinek se po čase ohnou stěžejky (nejsilnější, co tam jdou), čímžto se ten bazmek uvolní a nesedí na pouzdře. Už se to tu kdysi řešilo. A na watchadoo se mi nelíbí. Je tady v tom nějký rozdíl, myslím v té konstrukci?

Jinak ty fotky jsou super! Ono i Ty hodinky se mi velmi líbí!

Odkaz ke komentáři

Uvažoval jsem taky o černých, původní mako mám taky v modré. Nějak se mi ale nechce věřit, že tenhle přiblblej systém bude fungovat. Co se mi na těch starších děje je to, že díky váze hodinek se po čase ohnou stěžejky (nejsilnější, co tam jdou), čímžto se ten bazmek uvolní a nesedí na pouzdře. Už se to tu kdysi řešilo. A na watchadoo se mi nelíbí. Je tady v tom nějký rozdíl, myslím v té konstrukci?

Jinak ty fotky jsou super! Ono i Ty hodinky se mi velmi líbí!

Na první pohled v tom rozdíl není, ale ty menší mi taky cinkaly a ty větší ne, i když ty černé mám teprve krátce,ale modré jsem měl několik měsíců a v pohodě.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...