Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jojo já mám zase hrozně rád raketoplány a hodinky mě po pravdě dost serou jako koníček, je to moc drahý. :D Asi to chce taky změnu...

Todle fáro jsem jednou viděl na vlastní bulvy, je to dooocela peklo. Sice to mají na pár místech takové nedopečené(asi jsem zblblej z hodinek :)), nicméně velmi stylové.

Odesláno

To je prd,.... kdysi dávno jsme se zabývali reinkarnací velorexů....obr. z jasnejch důvodů nepostnu, ale bylo to něco v tomto duchu klik

Návštěvník Snow
Odesláno
  hciq napsal:
To je prd,.... kdysi dávno jsme se zabývali reinkarnací velorexů....obr. z jasnejch důvodů nepostnu, ale bylo to něco v tomto duchu klik

Jasný důvody nechápu, obrázek koukej svižně postnout

Odesláno
  hciq napsal:

Abrhám předjíždějící do kopce autobus ve "Vrchní, prchni!" taky nebyl špatnej. Asi i víc adrenalinu.

Odesláno
  hciq napsal:

Wiesman je nová klasika a volba fajnšmekra

Ten chlápek na videu /Tiff Needel pokud se nepletu/ a ostatně většina z nás tady na fóru potvrzuje citát, že rozdíl mezi klukem a chlapem je pouze v ceně jejich "hraček".... až odrostou děcka, musím si obstarat něco mrňavého, z čeho stříká adrenalin .... zažil někdo z vás Ariel Atom naživo?

Odesláno (upraveno)
  Duke650 napsal:
Wiesman je nová klasika a volba fajnšmekra

Ten chlápek na videu /Tiff Needel pokud se nepletu/ a ostatně většina z nás tady na fóru potvrzuje citát, že rozdíl mezi klukem a chlapem je pouze v ceně jejich "hraček".... až odrostou děcka, musím si obstarat něco mrňavého, z čeho stříká adrenalin .... zažil někdo z vás Ariel Atom naživo?

Pravý klasik je tady:

MorganAeromaxSuperSports_01.jpg

MorganAeromaxSuperSports_02.jpg

MorganAeromaxSuperSports_08.jpg

Upraveno uživatelem Pavlos
Odesláno

Jo jo, Wiesmann jsou nádherný kousky a něco jezdí i v čechách...

Naživo vypadají mnohem lépe než na obrázcích. Mně osobně naprosto rozsekal bledě modrý GT s matně černými doplňky (včetně kol!)... Musel jsem si čelist sbírat ze země :jawdrop:

Návštěvník Tada
Odesláno
  abbot napsal:
Můžu se zeptat co to je za auto, děsně mě nadchlo :) ?

Morgan :)

Používá stále rám z jasanového dřeva a s motorem V8 je to brutálně rychlé :)

Odesláno
  Snow napsal:
Wiesmann mě dostal na kolena, auto z říše snů.

Tak Wiesmann je na mém wishlistu už hodně dlouho a nejspíš na něm ještě hodně dlouho zůstane, je to umělecké dílo a líbí se mi filozofie značky, například stahování oken pěkně po staru kličkou - míň věcí co se může pokazit a klička je přece o tolik krásnější než nějaké tlačítko. A mnoho dalších na dnešní dobu v podstatě archaických řešení. Prakticky jsou důvody, proč se mi líbí Wiesmann podobné důvodům, proč se mi líbí mechanické hodinky víc než kvarcky.

A teď jsem si vzpomněl, že jedno pěkné video je na www.supercarmovies.com

Návštěvník Tada
Odesláno

ÁÁÁ, Jaguar XJS :) Nádhera, asi jediný Jaguar, který dokážu řídit (vejdu se za volant).

Zrovna v pondělí jsem byl na závodech českého Jaguar Clubu a bylo tam i jedno XJS upravené pro závody :)

Ale to jen tak pro zajímavost... :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...