lib Odesláno 26. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2009 Sestrojil jsem si foto-stan a tato se mi, myslím, povedla. Přechod od černé ručky k modřené, dvojitý anti-reflex:
lolohh Odesláno 26. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2009 (upraveno) Ručka je opravdu pěkná. Jen jsi je mohl před focením trochu víc otřít Co to je v té "8"? Upraveno 26. dubna 2009 uživatelem lolohh
lib Odesláno 26. dubna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 26. dubna 2009 lolohh napsal: Ručka je opravdu pěkná. Jen jsi je mohl před focením trochu víc otřít Co to je v té "8"? Byl jsem tak nadšenej, že jsem si spíchnul ten foto-stan (lepidlo, rýsováčky, přepravka ....), a na nějaký šampónování jsem nemyslel. Už zapadalo slunce. Příště se polepším. Měl jsem málo času. Manželka mě navíc podezřívala, že chystám klec pro bílý myšky.
lolohh Odesláno 27. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2009 lib napsal: Byl jsem tak nadšenej, že jsem si spíchnul ten foto-stan (lepidlo, rýsováčky, přepravka ....), a na nějaký šampónování jsem nemyslel. Už zapadalo slunce. Příště se polepším. Měl jsem málo času. Manželka mě navíc podezřívala, že chystám klec pro bílý myšky. Já sice stan nestavím, ale taky hodinky v 90% zapomenu pořádně otřít a mám tam pak špínu. Co to je v té "8"? Je to na skle nebo nějaké fleky na ciferníku?
Návštěvník YPO? Odesláno 27. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2009 lolohh napsal: Já sice stan nestavím, ale taky hodinky v 90% zapomenu pořádně otřít a mám tam pak špínu. Co to je v té "8"? Je to na skle nebo nějaké fleky na ciferníku? ono je lepší ty hodinky nefotit, člověk pak zjistí co si koupil za bídu v ceně 50t - ty fleky jsou i na "10" a o blbě nalepených čtvercích u indexů ani nehovořit
lolohh Odesláno 27. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2009 YPO? napsal: ono je lepší ty hodinky nefotit, člověk pak zjistí co si koupil za bídu v ceně 50t - ty fleky jsou i na "10" a o blbě nalepených čtvercích u indexů ani nehovořit Jojo, na "10" jsem si jich všiml taky, ale na té "8" mi přijdou větší.
Návštěvník Snow Odesláno 27. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2009 Serte na to, nekažte mu radost.
Vit Odesláno 27. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2009 lib napsal: Sestrojil jsem si foto-stan a tato se mi, myslím, povedla. Přechod od černé ručky k modřené, dvojitý anti-reflex: Moc hezká fotka, mohl bys prosím popsat výrobu a materiál stanu?
Baker Odesláno 27. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2009 Snow napsal: Serte na to, nekažte mu radost. Presne tak, ted uz to tam uvidi porad.
Ruda Odesláno 27. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2009 Vit napsal: Moc hezká fotka, mohl bys prosím popsat výrobu a materiál stanu? např. tady http://digital-photography-school.com/how-...sive-light-tent
Vit Odesláno 27. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2009 (upraveno) Ruda napsal: např. tady http://digital-photography-school.com/how-...sive-light-tent Díky. Na těch stěnách je "balící papír" nebo "pauzák" ? kibi napsal: mohu poradit svuj tip na svetelny stan? na hodinky bohate staci... kos na pradlo z IKEA - bily latkovy, kladaci + "nekonecne pozadi" - latka na suchy zip... Zajímavý nápad. je to tento? http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/products/50116588 Upraveno 27. dubna 2009 uživatelem Vit
lib Odesláno 27. dubna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 27. dubna 2009 No tak, pánové, vy jste strašná banda hnidopichů. Nejdřív se mi vybavil Cimrman: "Budu-li ještě někdy požádán, tak se vám na to vyse.u." Pak jsem si uvědomil, že mě nikdo nežádal, tak dobře mi tak! V osmičce opravdu něco je. To jste mě tedy fakt naštvali! U 10 jsou asi svinstva (pozůstaky kapek, prsknutí?) na sklíčku. To jsem vysledoval z jiných fotek; teď je nemám na ruce. Ale dál nic zjišťovat nebudu! Mám je rád a chci, aby to tak zůstalo! Ty tritiové čtverečky, to je známá věc. Ale svítí dobře!!!! Zajímalo by mě, jak to tam lepili. Snad ne ručně? K dotazu na výrobu foto-stanu: Byl to náhlý popud, takže jsem musel vařit jen z toho, co bylo doma: Skládací přepravka, pár bílých A4, chemopren, rýsováčky a pár cm izolepy. No, upleť z hov.. bič! Další ukázka z "foto-přepravky" odhaluje, jak nepořádně jsem na sebe ty papíry kladl a spojoval. Pro rýpaly: Foto-stan mi kritizujte, hodinek si nevšímejte!!! Tyhle mám rád taky a tak to zůstane!
Návštěvník YPO? Odesláno 27. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2009 to sou strašný hodinky a ten heliový ventil, bože můj -- já se chystám na ten prádelní koš z Ikea co tu myslím postoval kibi - za 150kaček by to mohlo být dobré --
lib Odesláno 27. dubna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 27. dubna 2009 YPO? napsal: to sou strašný hodinky a ten heliový ventil, bože můj .... Proto je nemůžu nosit s krátkým rukávem. Normálně je samozřejmě fotím tak, aby se ten ventil schoval. Tady mi to trochu uteklo. Asi to dám zaslepit.
Baker Odesláno 27. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2009 Neni lepsi koupit uz hotovy fotobox za 20 babek vc. posty.
Návštěvník YPO? Odesláno 27. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2009 Baker napsal: Neni lepsi koupit uz hotovy fotobox za 20 babek vc. posty. mám to doma a je to na prT - za šest stovek je snad lepší umělohmotný kanystr
Baker Odesláno 27. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2009 kibi napsal: mozna... ale ten rantl vepredu - hodinky nepujdou fotit bez podlozky "vodorovne"... a pro ruzne uhly je dost uzky... Jasne jsou tam i vetsi, ale je fakt, ze jsem to nevidel. Tvuj tip je dobrej.
Cyber Odesláno 27. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2009 YPO? napsal: mám to doma a je to na prT - za šest stovek je snad lepší umělohmotný kanystr Za šest stovek je super Cohiba, nebo dvě lahve Havana rumu, než kanystry a podobný blbosti. Stan je na čundr, a kanystr na tekutiny. Já fotím bez stanu, i kanystru. A dokonce to mám i někdy ostrý.
Návštěvník YPO? Odesláno 27. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2009 (upraveno) kibi napsal: :D kdyz me se furt este nechce porizovat si velkej blesk a softbox... nenech se vytočit cyber tomu prt rozumí , páč v kanystru eště nefotil Upraveno 27. dubna 2009 uživatelem YPO?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se