Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak jsem si konečně sehnal všechny troje hodinky, které jsem "nutně potřeboval"... Teď už snad jen ty renovované černé Igeny, nové divers Orienty a ... ;)

Kvalita fotky (na rozdíl od kvality hodinek) je ode mne jako vždy katastrofální - lepší už to nebude...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Pěkné, dobrý výběr :thumbsup_anim:

Těm Precistám Watchadoo docela sluší. Co z fotky nepoznám je, jestli nevznikla mezi tahem a pouzdrem příliš velká mezera. Jak to vypadá na ruce?

Nosíš všechny nebo jen "vyvolené"? ;)

Odesláno (upraveno)

QUOTE(David_B @ 27.4.2009 - 10:36) 268714[/snapback]
Pěkné, dobrý výběr :thumbsup_anim:

Těm Precistám Watchadoo docela sluší. Co z fotky nepoznám je, jestli nevznikla mezi tahem a pouzdrem příliš velká mezera. Jak to vypadá na ruce?

Nosíš všechny nebo jen "vyvolené"? ;)

Přivezl jsem si Seika a Precisty teprve včera, takže se s něma zatím jen mazlím. Watchadoo je na mou tlustou pracku těsný, dneska přidám jeden dílek a pak vyfotím na ruce - zatím teda na stole, mezera tak hrozná není.

EDIT: zmenšení fotky

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem ricous
Odesláno
Ricousi pekne, jeste by to chtelo nocni snimek s porovnanim lumi. ;)

Já jsem rád, že je dokážu vyfotit ve dne... Až přijde na víkend dcera, tak to nějak zvládne a hodím to sem.

Jinak jsem večer blbnul s baterkou a nejvíc šajněj Seika, Omegy v těsném závěsu a Precisty jsou vintage se vším všudy, i s horším šajnem...

Odesláno
Objevil jsem vlákno s až neuvěřitelnými fotkami PRS-14 - autor Richard13 je kouzelník, na jeho obrázcích vypadají snad lépe než ve skutečnosti. Doporučuji projet fotografie v celém vlákně. Od něho by byl pěkný kalendář...

http://forumamontres.forumactif.com/revues...s-14-t38049.htm

Diky za odkaz, fakt vyborny fotky, aspon muzem cerpat nejakou inspiraci ;)

Odesláno

Aby ty Precisty byly echt vintage, tak bych na ně zkusil NATO strap....a Watchadoo bych hodil na Monstra ;)

Každopádně hezké srovnání a ty Precisty ti tak trochu závidím...pokud by tě omrzely.... :whistle:

Odesláno

moooc hezké, gratuluji a tichá závist :thumbsup_anim:

zajímali by mě v budoucnu nějaké zkušenosti s Precistou - přesnost, zpracování atd. docela bych na něco od nich měl zálusk

Odesláno

QUOTE(David_B @ 27.4.2009 - 15:07) 268815[/snapback]
Aby ty Precisty byly echt vintage, tak bych na ně zkusil NATO strap....a Watchadoo bych hodil na Monstra ;)

Máš recht - na Precisty bych chtěl NATO strap + nechat ušít černý rally u Simona. Monstrům nechám původní tah, maximálně dokoupím gumu. A Watchadoo zřejmě půjde do světa...

Odesláno
zajímali by mě v budoucnu nějaké zkušenosti s Precistou - přesnost, zpracování atd. docela bych na něco od nich měl zálusk

Za 24 hod.:

Seiko: + 12 sec

Precista: - 10 sec

Oproti PO mají oba modely menší problémy s přesností lícování otočné lunety a indexů na číselníku. Prostě jim tam nějaký "půlmilimetřík" k dokonalosti chybí. PO jsou ale samozřejmě jiná třída, u nich by to nelícování bylo na pováženou.

Jinak Precista jediná zjištěná chybka - dosti malá zapuštěná šroubovací korunka, je s ní poněkud obtížnější manipulace.

Odesláno
Za 24 hod.:

Seiko: + 12 sec

Precista: - 10 sec

Oproti PO mají oba modely menší problémy s přesností lícování otočné lunety a indexů na číselníku. Prostě jim tam nějaký "půlmilimetřík" k dokonalosti chybí. PO jsou ale samozřejmě jiná třída, u nich by to nelícování bylo na pováženou.

Jinak Precista jediná zjištěná chybka - dosti malá zapuštěná šroubovací korunka, je s ní poněkud obtížnější manipulace.

Díky, teda na to, že je máš "krátce" koukám, že jsi je už podrobně zkoumal. Klobouk dolů :smile_anim: Já na nový přírůstel tak týden až dva jen nábožně koukám

Odesláno

Jen takový dotaz, vzhledem k tomu, že se tyhle Precisty nové již nedají na Timefactors koupit, existuje nějaká alternativa, tzn. stejný nebo velice podobný design, ve stejné cenové relaci? dík

Odesláno

Zaujala mě ta nutná a zcela pochopitelná a ospravedlněná potřebnost , vlastně nezbytnost, mít tři tak rozdílné hodinky. Jemné , leč zásadní rozdíly ocení jen fajnšmekři!

Odesláno (upraveno)
Zaujala mě ta nutná a zcela pochopitelná a ospravedlněná potřebnost , vlastně nezbytnost, mít tři tak rozdílné hodinky. Jemné , leč zásadní rozdíly ocení jen fajnšmekři!

Mám to asi takhle:

PO - nejčastěji na ruce, běžné "denní" nošení

Monstra - hodinky "na ven", kdy se dá očekávat hrubší zacházení (v práci "v terénu". aktivity jako kolo, lyže, voda apod., návštěva restaurace s předpokládaným pozdním návratem)

Precisty - dostanou kožený rally řemen a budou plnit fci "oblekovek"

Igeny (až budou) - "hoďobóžové" hodinky ke zvláštním příležitostem (vítání občanků, kulaté narozeniny, svatby, pohřby, vyznamenání od prezidenta apod. :D )

Upraveno uživatelem ricous
Odesláno
Igeny (až budou) - "hoďobóžové" hodinky ke zvláštním příležitostem (vítání občanků, kulaté narozeniny, svatby, pohřby, vyznamenání od prezidenta apod. :D )

To bude mit cigi radost :D

Odesláno

ricous: a nemohl bys udělat drobnej test toho co-axiálu? jak to běhá v různých polohách, v zimě /mrazák/ v létě / topení, sporák/ nebo při běžné práci /zbíječka, horské kolo apod/?

Odesláno
ricous: a nemohl bys udělat drobnej test toho co-axiálu? jak to běhá v různých polohách, v zimě /mrazák/ v létě / topení, sporák/ nebo při běžné práci /zbíječka, horské kolo apod/?

Sorry, ale do mrazáku ani na sporák je dávat nebudu (jedině do grilu...). A běžně se zbíječkou taky nepracuju... Ti tam v tom příspěvku po ránu snad chybí smajlík...? :wacko:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...