Přejít na obsah

dřevorubecké hodinky

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 99
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník Hammer_Time
Odesláno
  bandicoot napsal:
navíc tam je velmi příjemné posezení, z práce to mam kousek, ale, protože to tam je fakt dobrý, zajedu si tam občas i o víkendu pro pár kousků do krabice

Teď jsem koukal na tu jejich mapu, a každá ukazuje něco jinýho... která to ukazuje správně?

Návštěvník Tada
Odesláno

bandicoot: S jedním takovým přivandrovalým kantorem angliny máme já a Hammer svoji zkušenost - osobně dost pochybuji, že by se po setkání semnou do ČR ještě kdy vrátil :D

Návštěvník Hammer_Time
Odesláno

Sice nebudeme mít bramborovou pizzu, ale budeme mít... PIZZA S NUTELLOU A ŠLEHAČKOU 73,-

Odesláno (upraveno)

Tada: nemam rád amatéry, kterým se tu zobe z ruky, jen protože jsou "rodilí mluvčí", byť nic neumějí. Já taky nejedu do indie vařit pivo, byť ho v česku umím chlastat dobře.

Hammer: je to v Jeseniový, blbne jim odkaz

Tu bramborovou zvaž... jak "náhodou mi přišel lístek na mejl"... musíš bejt desižnmejkr, třeba na tom ukážeš podnikatelskej čuch, uděláš se pro sebe a zavřeš nám trochu klapačku s těma řečma o stříbrný lžičce

Upraveno uživatelem bandicoot
Návštěvník Kamil
Odesláno
  bandicoot napsal:
Kamile, kamaráde, až budeš školit v těch našich končinách, tak tě na bramborovou vezmu...

No nekecej! A ještě k tomu na rodném Žižkově.:) Kdy potřebujež to poutko? Zítra?

Hammer_Time napsal:
Sice nebudeme mít bramborovou pizzu, ale budeme mít... PIZZA S NUTELLOU A ŠLEHAČKOU 73,-

Co to je za hnus?????? :eek:

Návštěvník Hammer_Time
Odesláno
  bandicoot napsal:
Tada: nemam rád amatéry, kterým se tu zobe z ruky, jen protože jsou "rodilí mluvčí", byť nic neumějí. Já taky nejedu do indie vařit pivo, byť ho v česku umím chlastat dobře.

Hammer: je to v Jeseniový, blbne jim odkaz

Tu bramborovou zvaž... jak "náhodou mi přišel lístek na mejl"... musíš bejt desižnmejkr, třeba na tom ukážeš podnikatelskej čuch, uděláš se pro sebe a zavřeš nám trochu klapačku s těma řečma o stříbrný lžičce

Někdy se stavím v té výše jmenované picérce, vezmu domů na ochutnání a uvidíme.

Táta mi poslal finální verzi jídeláku na mail, už jsem se na něj chtěl jít ptát a v tom momentu mail - dobrá náhoda.

Kamil napsal:
Co to je za hnus?????? :eek:

To jsem teď objevil v Menu mezi dezertama...

Podle mě to bude úplně úžasný. A pro všechny kdo maj rádi nutellu - takže asi pro děti :thumbsup_anim:

Návštěvník Tada
Odesláno

bandicoot: Tak on byl na američana docela vzdělaný a zcestovalý (právě ta Indie), měl nějaký jejich peďák, ale to co mu předvedlo české školství a zvláštěpak takový případ jako já, na to ho nic nemohlo připravit :D

Odesláno
  bandicoot napsal:
..ACHTUNG: dobrá je nejen kuli bramborám, ale i kuli tomu, že tam neni ten tomatovej sajrajt. Necpěte ho všude, bez něj je to špica..

Bez ty tomatovy sracky je dobra skoro kazda pizza, jesteze jsou vetsinou uvedomneli a jsou schopny udelat i salamovou na smetanovym zaklade a jediny cerveny na ni je ten salam ;)

Jinak bramborovou pizzu jsem v CR nekdy nekde mel, ale nevim kdy a kde to bylo, jen vim ze byla dost dobra!

Návštěvník Hammer_Time
Odesláno

Ale pizza bez suga to přece není ono... musí tam být nějaký ten základ...

Odesláno

Hammer: nemusí (ověřeno vlastními chutěmi, chutěmi přátel i pizzou v zemi původu).

Cpát sugo všude je jako cpát sojovku do každý číny. Je to kravina, ovšem tady se to považuje za nutný znak oné kuchyně.

Zkus si někde dát to, co píše spiderer...

Odesláno

Accutrony jsou hodne zajimave, ty cerne Saemastery nemaji chybu! Parada, diky.

Jo a hodne stesti v novem kseftu.

Odesláno

Z off topic diskuze vyplynulo, že Kibi dá za SW 99 baksů a ani neví že ho koupil a Hammer_Time má PS CS3 a přijde mu plnej zbytečnejch funkcí. Buď jste hoši trochu trdla a nebo můžete klidně začít nosit fejky...

Návštěvník Hammer_Time
Odesláno
  dagou napsal:
Z off topic diskuze vyplynulo, že Kibi dá za SW 99 baksů a ani neví že ho koupil a Hammer_Time má PS CS3 a přijde mu plnej zbytečnejch funkcí. Buď jste hoši trochu trdla a nebo můžete klidně začít nosit fejky...

Plnej zbytečnejch funkcí mi přijde proto, protože jsem línej přečíst si neuvěřitelně dlouhý návod... :D

Návštěvník Kamil
Odesláno
  dagou napsal:
... že Kibi dá za SW 99 baksů ...

To jsem nějak nepobral, co to znamená?

Návštěvník Kamil
Odesláno
  dagou napsal:
...dá za software 99 amerických dollarů...

Aha, takže ne baksů, ale baků - anglický výraz je "buck". :)

Odesláno (upraveno)

dagou: já zas nepobral, jak souvisí zapomenutý nákup SW s fejkama...

kamil: stejně tak "baků" pokud by to byl odkaz na ruštinu (sto bákov), který je zažitý možná víc

Upraveno uživatelem bandicoot
Odesláno
  Hammer_Time napsal:
Plnej zbytečnejch funkcí mi přijde proto, protože jsem línej přečíst si neuvěřitelně dlouhý návod... :D

jsi línej číst polopatickej návod k věci, kterou jsi koupil za skoro 20 000,- korun? Tak to potom jo to je jiná liga :thumbsup_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...