David83 Odesláno 4. května 2009 Nahlásit Odesláno 4. května 2009 Krásny večer prajem, čo poviete na tento kúsok, novinka pre rok 2009 Omega Aqua Terra Teak Concept, cal. 8501 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jakubisko Odesláno 4. května 2009 Nahlásit Odesláno 4. května 2009 Jedny z hodinek, jejichz zive foto bude lepsi nez studiove. Strojecek maji krasny, zlaty rotor je perlicka. Hodinky se mi libi, ale diky materialu budou pro vetsinu lidi nedostupne. Mozna v bi-coloru by nemuseli byt marne take...
David83 Odesláno 4. května 2009 Autor Nahlásit Odesláno 4. května 2009 Tvoje ? Kdeže Nájdené na poľskom fóre
infon Odesláno 5. května 2009 Nahlásit Odesláno 5. května 2009 Na hodinové ručičce chybí šipka nebo tam fakt nemá být
gougy Odesláno 5. května 2009 Nahlásit Odesláno 5. května 2009 (upraveno) Mňam, celá druhá generace ATček je lákavá Upraveno 5. května 2009 uživatelem gougy
cortes1990 Odesláno 5. května 2009 Nahlásit Odesláno 5. května 2009 Su nadherne hlavne ta palubovka.... no mne sa viac pacia v oceli a este viac bi-color SS-AU, kde rucky, korunka, indexy, luneta,stredne clanky tahu su zlate uáááááá na omegy moc niesom ale toto sa mi neskutocne zaľúbilo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Hasňa Odesláno 23. července 2009 Nahlásit Odesláno 23. července 2009 Aqua Terra jsou jedny ze dvou Omeg, co se mi moc libi a klidne bych je oblekl. Ale tyhle, tu jsou fakt krasivyje: http://www.cassopschool.org.uk/omega/AT1s.jpg Ty druhe jsou Railmastery 42 mm.
pavel23 Odesláno 25. července 2009 Nahlásit Odesláno 25. července 2009 Hasňa musím stebou souhlasit i já bych je mohl a chtěl!
CzechJoker Odesláno 26. července 2009 Nahlásit Odesláno 26. července 2009 Popravdě dávám přednost jednoduchým starším AT, ta paluba mi tam pocitově nesedí.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se