Přejít na obsah

Spot o Emergency a zajímavý video o BREITLING JET TEAM

Kalifx

Doporučené příspěvky

Take by me to zajimalo. A slysel jsem tam ke konci spravne, ze kdyz to SOS v nouzi pouzijete, tak Breitling hodinky na svoje naklady opravi?

Já tam dokonce slyším toto: "... pokud byl vysílač použit oprávněně - například v případě letecké havárie - zavazuje se Breitling NAHRADIT hodinky zdarma..."

edit: ten chlápek nějak drmolí, ale myslím že je to v originále takhle: If transmitter activation is justified, as an the aircraft crash, Breitling undertakes replaced the watch free of charge...

Upraveno uživatelem Kalifx
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já tam dokonce slyším toto: "... pokud byl vysílač použit oprávněně - například v případě letecké havárie - zavazuje se Breitling NAHRADIT hodinky zdarma..."

edit: ten chlápek nějak drmolí, ale myslím že je to v originále takhle: If transmitter activation is justified, as an the aircraft crash, Breitling undertakes replaced the watch free of charge...

Vytažením antény se hodinky do jisté míry znehodnotí, a musí dojít k finančně náročné výměně antény. Takže si myslím, že Breitling buď hodinky vymění, nebo repasuje zdarma. Je to reklama pro ně, takže se není čemu divit.

Odkaz ke komentáři

• po měsících...
  • po měsících...

Předmět: Breitling Emergency - Conditions of Sales

Komu: Vlastníci a příznivci Breitling Emergency

Kopie: Všichni

Prosím, může mi někdo potvrdit, že při prodeji Breitling Emergency je znění "Obchodích podmínek/Conditions of Sales" na tento speicální model stále stejné.

Je při prodeji v ČR formulář lokalizován do češtiny?

post-9612-1258826305.jpg

Upraveno uživatelem Petr_P
Odkaz ke komentáři

Myslim, ze pri koupi hodinek zde v CR je to stejna procedura, tedy seznameni s hodinkami, kompletni skoleni ovladani, seznameni s podminkami uziti "emergency" a podepsani podminek. Bude to pravdepodobne v originale, tedy v aglictine. Alespon takto mi to myslim rikali v Carolinu. Ale klidne tam zavolej, ochotne ti to reknou.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...