Kalifx Odesláno 5. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2009 se můžete kouknout na promo o Emergency a tady si můžete stáhnout hezký, skoro pětiminutový, video letky Breitling Jet Team - L39 v akci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midloch Odesláno 6. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2009 krásná práce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 6. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2009 Jo, promo jim jde bezvadně ...... Dotaz: Je nějaký známý případ, kdy emergency někoho prokazatelně zachránili ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 6. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2009 Dotaz: Je nějaký známý případ, kdy emergency někoho prokazatelně zachránili ? Take by me to zajimalo. A slysel jsem tam ke konci spravne, ze kdyz to SOS v nouzi pouzijete, tak Breitling hodinky na svoje naklady opravi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 12. května 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2009 (upraveno) Take by me to zajimalo. A slysel jsem tam ke konci spravne, ze kdyz to SOS v nouzi pouzijete, tak Breitling hodinky na svoje naklady opravi? Já tam dokonce slyším toto: "... pokud byl vysílač použit oprávněně - například v případě letecké havárie - zavazuje se Breitling NAHRADIT hodinky zdarma..." edit: ten chlápek nějak drmolí, ale myslím že je to v originále takhle: If transmitter activation is justified, as an the aircraft crash, Breitling undertakes replaced the watch free of charge... Upraveno 12. května 2009 uživatelem Kalifx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 12. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2009 Jo, promo jim jde bezvadně ...... Dotaz: Je nějaký známý případ, kdy emergency někoho prokazatelně zachránili ? 17 lidí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 12. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2009 Já tam dokonce slyším toto: "... pokud byl vysílač použit oprávněně - například v případě letecké havárie - zavazuje se Breitling NAHRADIT hodinky zdarma..." edit: ten chlápek nějak drmolí, ale myslím že je to v originále takhle: If transmitter activation is justified, as an the aircraft crash, Breitling undertakes replaced the watch free of charge... Vytažením antény se hodinky do jisté míry znehodnotí, a musí dojít k finančně náročné výměně antény. Takže si myslím, že Breitling buď hodinky vymění, nebo repasuje zdarma. Je to reklama pro ně, takže se není čemu divit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 14. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2009 17 lidí Hezky !! To je o 17 víc, než jsem čekal. To tedy za mě palec nahoru ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midloch Odesláno 15. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2009 Hezky !! To je o 17 víc, než jsem čekal. To tedy za mě palec nahoru ! By mě zajímalo, jestli je to někde ofiko, popřípadě nějaký ty hezký příběhy k přečtení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kasper Odesláno 15. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2009 viem, ze by mal byt zdokumentovany pripad pilota, ktoreho myslim, nasli v mori. Skusim zistit blizsie info... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
polifka Odesláno 15. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2009 Tyhle Breitle jsem vyfotil za letu v An-2, majitel vlastní éro i hodinky - těžko říci, co je cenější. Omlouvám se za kvalitu, trochu to houpalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr_P Odesláno 21. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2009 (upraveno) Předmět: Breitling Emergency - Conditions of Sales Komu: Vlastníci a příznivci Breitling Emergency Kopie: Všichni Prosím, může mi někdo potvrdit, že při prodeji Breitling Emergency je znění "Obchodích podmínek/Conditions of Sales" na tento speicální model stále stejné. Je při prodeji v ČR formulář lokalizován do češtiny? Upraveno 21. listopadu 2009 uživatelem Petr_P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 21. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2009 Myslim, ze pri koupi hodinek zde v CR je to stejna procedura, tedy seznameni s hodinkami, kompletni skoleni ovladani, seznameni s podminkami uziti "emergency" a podepsani podminek. Bude to pravdepodobne v originale, tedy v aglictine. Alespon takto mi to myslim rikali v Carolinu. Ale klidne tam zavolej, ochotne ti to reknou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chose Odesláno 22. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2009 Tyhle Breitle jsem vyfotil za letu v An-2, majitel vlastní éro i hodinky - těžko říci, co je cenější. Omlouvám se za kvalitu, trochu to houpalo. I tak pěkná fotka. Se srovnáním cen si asi děláš legraci, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se